اونا هم میخواستم که معامله بکنن نشده حالا100میلیون ضرر زیان گذاشتیم. من تو موعد مقرر جلو چکها رو پرکردم یکی رو بردن بانک یکیش رو هنوز نبردن
من ضررر زیان نمیخوام خون مو میخوام
حالا چه غلطی بکنم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیتونی استفاده کنی از غبن خیار غبن برای بایع هست ...اگ قرار دادتو میخوندم کمکت میکردم ولی بگو من فس ...
اگر من بگم من به تعهداتم عمل کردم برای محضر منتظرم روز محضر میتونم عدم حضور بگیرم
وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
داره زور الکی میزنه فقط اگ برای خودش حقی تو قرارداد تعیین نکرده نمیتونه هیچ کاری کنه شما هم میتونی ب ...
باشه ممنون دارم مرگ رو به چشم ام میبینم