2777
2789
عنوان

امروزکلی لباس نی نی خریدم 😢😢😢😢

2234 بازدید | 86 پست

دیدم یه خانم میخره منم دلم یهوخواست بی هیچ بهونه ای رفتم تومعازه منم خریدم  تواین 4سال اصلایک جفت جوراب هم نخریده بودم مگه مامنتظرهاچه گناهی داریم که همیشه تماشاگریم 

انشاالله همه ی منتظرهاصاحب نی نی بشم منم صاحب نی نی بشم 

نی نی سایتی هاودوستای گلم ازهمتون التماس دعادارم برامنم دعاکنین

یه خانومی اینجاگفت هروقت ازنی نی سایتی هاالتماس دعامیکنم حاجتم رومیگیرم 

لطفابرامنم دعاکنین 😢😢😢😢😢😢😢

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الهی ب حق امام حسین یه کوچولوی قشنگ و شیطون نصیبت بشه ❤.

ممنون عزیزدلم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید
خدا بهت دوتا نی نی بده دو قلو🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊😊

مرسی لطف داری گلم 😘

بیشتر ببینید

عزیزم😢

ان شاالله تا سال دیگه یه نی نی تپلی بغلت باشه عزیزم😍😍

امیدت به خداباشه

واسه منم دعا کن عزیزم خدا زودتر یه اولاد سالم و صالح نصیبم کنه دلم شاد شه 

انتظار خیییلی سخته😔

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
انشالله ب زودی زود لباسا رو‌تن نی نیت می‌کنی عزیزم 😍⁦♥️⁩⁦♥️⁩

ممنونم حاجت روابشی عزیزم 

بیشتر ببینید

انشالله به زودی مادر میشی گلم اگر دوست داشتی به تاپیکم سربزن انشالله حاجت روا میشی عزیز

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
انشالله میگری من تو فکر بچه نبودم ولی محل کارم سیسمونی فروشی بود  از بس قشنگ بود رفتم خریدم چند ...

ممنون ازانرزی وحس خوبتون که بهم دادین ❤❤❤❤

بیشتر ببینید
انشالله به زودی مادر میشی گلم اگر دوست داشتی به تاپیکم سربزن انشالله حاجت روا میشی عزیز

ممنون چشم حتما

بیشتر ببینید