2777
2789
بازم تو دانشجو هستی و در آینده معلم میشی عزیزم حداقل میدونی در آینده شغل داری و خیالت از این لحاظ را ...

خیلی هم حالم خوب نیست چون معلمم قبلا که اینقد گرونی نبود معلمی خوب بود

الان که بهش فک میکنم نه میتونم با این حقوقم زندگی خوب و لاکچری ای داشته باشم نه میتونم به کسی بگم بهم کمک کن

به قول دوستم خوبیش اینه ازکسی پول نمیگیری فقط 

تو چکار کردی کنکورتو؟ رشتت چی بود؟ 

خیلی هم حالم خوب نیست چون معلمم قبلا که اینقد گرونی نبود معلمی خوب بودالان که بهش فک میکنم نه میتونم ...

آره میدونم حقوق معلم ها کمه و خب یه زندگی کاملا معمولی میشه باهاش داشت 

ولی الان اکثر حقوق بگیر های دولت و پرستارا و کارگرا و..همینن

بنظرم همین که تو این سن حقوق میگیری از بقیه ه سنات جلوتری 

من رشتم تجربی بود سال کنکورم خیلی بد بود امسالم موندم پشت فکر نکنم بتونم برم دانشگاه 

نا امیدی و افسردگی و سردرگمی همه کلافم کرده

خدایا شکرت بابت حس و حال خوبی که دارم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره میدونم حقوق معلم ها کمه و خب یه زندگی کاملا معمولی میشه باهاش داشت ولی الان اکثر حقوق بگیر های د ...

عزیزم میدونم خیلی سخته سال کنکور این حس مزخرف 

ولی اگه تمام تلاشت رو نمیکنی پشت نمون 

یا سفت بچسب به درست و خوب بخون یا نخون 

تجربی خیلی سخته خیلی خوندن خوبی میخواد 

هیچوقتم دیر نیست به خودت فشار نیار 

میدونم موفق میشی

عزیزم میدونم خیلی سخته سال کنکور این حس مزخرف ولی اگه تمام تلاشت رو نمیکنی پشت نمون یا سفت بچسب به د ...

واااای دقیقاااا داری درست میگی برای کنکور یا باید ول کنی یا مثل چییی بخونی ک یه چیزی قبول بشی 

منتهی من نه شجاعت رها کردنو دارم نه عرضه جنگیدن رو 

دلمم میخواد یه مهارت پولساز یاد بگیرم حداقل دستم تو جیب خودم باشه 

شما هم تجربی بودی؟

واااای دقیقاااا داری درست میگی برای کنکور یا باید ول کنی یا مثل چییی بخونی ک یه چیزی قبول بشی منتهی ...

به نظرم تو اگه رو هدفت خیلی مصمم باشی تلاشم میکنی بخاطرش فرضا دوست داری پزشک بشی و تو رویا خودتو پزشک تصور میکنی بخاطرش تلاش میکنی 

البته فقط همینا کافی نیستن 

اینکه توانایی داشته باشی برای کنکور هزینه کنی هم خیلی مهمه 

الان تو نیمه دوم هشتادوچهاری یعنی یه سال پشت کنکوری

بازم تلاشتو بکن از خدا بخواه کمکت کنه انشاءالله همون چیزی که به صلاحته رو قبول بشی 

نه گلم انسانی بودم 

به نظرم تو اگه رو هدفت خیلی مصمم باشی تلاشم میکنی بخاطرش فرضا دوست داری پزشک بشی و تو رویا خودتو پزش ...

توانایی هزینه کردن زیاد برا کنکور رو ندارم وافعا 

همون کتاب تسته ..و این باعث میشه روحیمم ضعیف بشه ک بقیه میلیونی خرج میکنن تو چطور میخوای قبول بشی وقتی حتی ازمون هم نمیری ؟

فشارهای روانی که از سمت اطرافیان وارد میشع هم یه طرف

19/5

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
توانایی هزینه کردن زیاد برا کنکور رو ندارم وافعا همون کتاب تسته ..و این باعث میشه روحیمم ضعیف بشه ک ...

نمیدونم چرا با پیامت یاد خودم افتادم 

دقیقا منم هزینشو نداشتم کتاب دست دوم گرفتم از دیوار 

من حتی کلاس نهم معدلم ۲۰ شد کسی منو راهنمایی نکرد تا برم تیز هوشان آخرشم یه مدرسه خیلی عادی خوندم که معلماش اصلا خوب تدریس نمیکردن 

ولی میدونی چی باعث شد قبول بشم ؟ اینکه هیچوقت ناامید نبودم اصلا جا نزدم از هرفرصتی استفاده کردم تا درس بخونم میرفتم کتابخونه درس میخوندم بیرون نمیرفتم به خودم ایمان داشتم که یه روزی معلم میشم سهمیه هم نداشتم آدم خیلی مذهبی ای هم نبودم ولی تو مصاحبه گزینشگر گفت تو باید قبول بشی آموزش و پرورش بهت نیاز داره😂

نمیدونم چرا با پیامت یاد خودم افتادم دقیقا منم هزینشو نداشتم کتاب دست دوم گرفتم از دیوار من حتی کلاس ...

عزیزممم خیلی خوشحالم برات ❤

من خودمم سال ششم که بودم معلمم بهم پیشنهاد داد ازمون ورودی تیزهوشان رو ثبت نام کنم ولی من از هزینه هاش ترسیدم آخه اون موقع وضعیت مالی چنداک جالبی نداشتیم 

این چند سال رو مدرسه عادی خوندم ولی همیشه درسم خوب بود 

سر کنکور بیشتر بخاطر نداشتن خودباوری نتونستم زیاد تلاش کنم‌

مدام میگفتم من سهمیه ندارم،  امکانات ندارم ، سمپادی نیستم ، آزمون و مشاوره نمیدم و...

آنقدر به خودم گفتم و گفتم تا اوضاعم شد این 

خوشحالم ک تو اراده قوی داشتی و تونستی برسی به اهدافت 

منم امیدوارم بتونم یه تلنگری بزنم به خودم دست بردارم از منفعل بودن