2777
2789
عنوان

امروزکلی لباس نی نی خریدم 😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 86 پست

تاپیکتو خوندم بغض کردم انشالا بحق علی اصغر به زودی دامنت سبز بشه خواهری🙏🙏🙏

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
اذیت نکن خودتو  اونقدر بهانه های قشنگ دیگه ای هست برای زندگی

نه گلم هرچی خداصلاح بدونه 😊

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون چشم حتما

بی بلا گلم منم حال تورو دارم ولی بخدا اطمینان دارم 

۹/۹/۹۹تو خونه خودم با نینی سالمی که تو شکممه روزی هزار بار خداروشکر می کنیم واسه رسیدن به ارزوهام واسم صلوات بفرست مهربون 😍😘
تاپیکتو خوندم بغض کردم انشالا بحق علی اصغر به زودی دامنت سبز بشه خواهری🙏🙏🙏

شرمنده اگه ناراحتت کردم انشاالله بادعای شمادوستان همه ی مامنتطرهادامنمون سبزبشه 😘

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
بیشتر ببینید
منم خریدم هر چند وقت یه بار میارم میبینم بغلشون میکنم کلی گریه میکنم😭😭😭😭

عزیزم الهی فدای دل منتطرت انشاالله یه روزبرسه تن نی نی کوچولوت کنی 😄

بیشتر ببینید
عزیزم😢 ان شاالله تا سال دیگه یه نی نی تپلی بغلت باشه عزیزم😍😍 امیدت به خداباشه واسه منم دعا کن ...

انشاالله به حق امام حسین هممون به زودی زودنی نی داربشیم 😊😊😊😊😊😊

بیشتر ببینید

الهی خدا بهت دوتا نی نی خوشگل وسالم وصالح بده😍😍همچنین ب همه منتظرا،بچها واس زن دایی منم دعا کنین اون هشت ساله منتظره خیلی غصه میخوره😔

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت
بیشتر ببینید
شرمنده اگه ناراحتت کردم انشاالله بادعای شمادوستان همه ی مامنتطرهادامنمون سبزبشه 😘

نه گلم من همیشه سر نماز واسه همه منتظرا دعامیکنم انشالا خدا بهتون نظر کنه🤲🤲🤲

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
الهی خدا بهت دوتا نی نی خوشگل وسالم وصالح بده😍😍همچنین ب همه منتظرا،بچها واس زن دایی منم دعا کنین ا ...

اگه لایق باشیم حتماانشاالله ایشونم به زودی زود نی نی داربشه 😊😊😊😊😊😊

بیشتر ببینید
نه گلم من همیشه سر نماز واسه همه منتظرا دعامیکنم انشالا خدا بهتون نظر کنه🤲🤲🤲

انشاالله ممنون ازدعاتون ❤❤❤❤❤❤

بیشتر ببینید
قربونت عزیزم ایشالله خدا به هممون نظر کنه دامن همه سبز بشه

انشاالله عزیزدلم 😘😘😘😘😘

بیشتر ببینید

ممنون ازهمه ی دوستای گلم که اومدن وبرامنتطرهادعاکردن 

این تاپیک یادگاری بمونه ازشمابرام روزی بیام وایناروبخونم وشکرگدارخداباشم 

بیشتر ببینید
انشاءالله خدادامنت و سبز کنه چن سالته

30سالمه گلم ممنون ❤❤❤❤

بیشتر ببینید