2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
وای مریم جون اتفاقاً پسر من اهل پژوهش و ... نیست.
بهش پژوهش میدن ،‌فوری میره تحقیق میکنه ها و زود هم یک فایل پاورپوینت براش درست میکنه.ولی میدونم زیاد اهلش نیست.

واقعاً چرا اسم اینمدارس رو گذاشتن تیزهوشان؟به خدا خیلی ها با اینکه میدونن بچشون واقعاض تیزهوش نیست ولی به خاط اسمش به زور انواع کلاس بچه رو میفرستن اونجا و بعد بچه دچار افت شدیدی میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستی جان.. واقعیتش می گم این سیستم برای 25 سال پیش بود.. ولی با توجه به تجربه اون موقع می گم که کلاسهای تست و یا خارج از برنامه متخصص خودش رو می طلبه... معلمی که باید بیاد مفهومی درس بده و جواب تشریحی بخواد نمی تونه تست زدن و جواب تستی دادن رو خوب کار کنه... البته این موضوع برای سالهای آخر دبیرستان مهم هست دیگه...
اره من هم همین سایت رو دیدم که سلام دو تا دبسنان پسرانه داره
میدونی برام خیلی عجیبه که اون مدرسه ای که میگم نزدیکمون باز شده تو یکی از این بوستانهای پاسداران ادعا میکنه که زیرمجموعه سلام هستش یه کم عجیبه برم بگردم ببینم برگه هاش رو پیدا میکنم ببینم دقیق اسم مدرسه را چی اعلام کرده آخه من زنگ زدم به سلام پیروز و مدیرشون باهام صحبت کرد ازش در مورد اون مدرسه پاسداران پرسیدم کلی ازم تشکر کرد که چقدر خوبه که شما اینقدر دقیق هستی و توجه به این مساله ها داری و چه خوب که زنگ زدم و این مورد را توضیح دادم و اون هم همین حرف را زد که سلام پسرانه همین 3 تا است و اگر میخوام مطمئن مطمئن بشم برم و مستقیما از خود آموزش و پرورش بپرسم
مریم جان در موردEQ واقعا حق با شماست.. در کل مدارس ما خیلی روی EQ کار نمی کنند.. مخصوصا اگر که بخوان نخبه پروری کنن مثلا!!!
یعنی پرداختن صرف به مباحث درسی و IQ ممکنه بچه ها رو تو زندگی شخصی خودشون با مشکل مواجه کنه!! یک جورایی یک بعدی بار بیان...
به خاطر همین انقدر که من علاقه دارم پسرم استعداد واقعی خودش رو حالا هر چی که هست پیدا کنه و اون رو دنبال کنه و البته مهارتهای زندگی رو هم به خوبی یاد بگیره ، المپیادی بودن و.. اهمیت نداره... چون خودم از این بابت خیلی ضربه خوردم....> تو ریاضی و فیزیک و .. باهوش، ولی تو زندگی کردن و تصمیم درست و به موقع گرفتن عقب مونده!!!
مریم جون مرسی از لطفت.
لطفاً اگه تونستی در مورد راهنمایی های سلام و علامه طباطبایی و اینکه اینا بهترن یا راهنمائیهای پسرونه حلی ازشون بپرس.
شما این مدت خواهرانه منو راهنمایی کردید.
واقعاً ممنونم
شبنم جان راستش من در مورد مدرسه پسرم از یکی از مقامات ارشد وزارت آموزش پرورش (اون بالایی ها) که از اقوام همکارم بود سوال کردم والبته گفتم تو منطقه 3 که خودمون هستیم... اون پارسا و سروش رو معرفی کرد.. پارسا رو رفتم دیدم و بررسی کردم زیادی مذهبی بود و خوشم نیومد ولی سروش این مشکل رو نداشت... توی جلسات آشنایی هم به خصوص در مورد پیش دبستانی مدیرشون می گفت ما بیشتر روی مهارتهای زندگی کار می کنیم و مثل جاهای دیگه لوح نویسی و آموزش خوندن و نوشتن نداریم و اون رو در جایگاه خودش یعنی اول دبستان در نظر گرفتیم(من از این موضوع خوشم اومد)... زبانشون که با موسسه امیر هست که گویا بهترین سیستم آموزش زبان مدارس رو داره.. ورزش هم هفته ایی یک روز باشگاه می برند. شطرنج و موسیقی و کامپیوتر هم دارند. در کل فعلا من راضی هستم. در ضمن اینکه پیش دبستان و اول دبستانش از اون دبستان اصلی و بزرگشون که بچه های پنجم هم هستند جداست، به نظر خوب بود... چون پسر من هم مهد نرفته بود و اونطوری سخت می شد... ولی اینجا محیط کوچیک هست و بچه ها هم تو یه رده سنی هستند. در کل خدا رو شکر تا حالا راضی هستم.. تا آخر سال ببینم چه جوریاس....