2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
مریم جان واقعا درسته خیلی چیزها رو ما باید یادشون بدیم .. ولی چون مدرسه اولین محیط اجتماعی هست که بچه ها توش قرار می گیرند لازمه خیلی چیزها هم اونجا بهشون یاد بدن ..

الان البته مدرسه ها هم زرنگ شدن و مخصوصا تو جلسات توجیهی خیلی روی این موضوع که ما به بچه ها مهارتهای زندگی و... رو هم یاد می دیم تاکید می کنن.. حالا در عمل رو مطمئن نیستم چقدر حرفه ایی به این موضوع بپردازند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من زنگ زدم ولی گفت که در مورد راهنمایی اگر مدرسه خوب تر از سلام میخواهین به مهر ایین فکر کنین و معتقد بود بهترین دبستان پسرونه راه رشد شهرک غربه...کمککککککککککککککککککککککککککککککککک...واسه یه مدرسه چه گیری کردیم.
راجا در مورد حلی نظرش خوب بودولی خوب میگفت بعضی منطقه هاش خوب کار نمیکنن. ولی حلی 1 رو میگفت خوبه.خودش میگفت سلام داره خراب میشه. وهمینطور علامه . به نظر من باید خودمون تحقیق کنیم . اینا نظرشون مادرانه نیست.
n
1389/11/24 11:16 ق.ظ

مهروز عزیز.من 2 سال پیش که میخواستم پسرم رو مهد ثبت نام کنم در مورد راه رشد خیلی پرس و جو کردم.هیچکس منکر این نبودکه آموزش فوق العاده ای دارن اما میتونم بگم 90 درصد از دیسیپلین شدیدی که در راه رشد که در مقاطع تحصیلی اون هست شاکی بودن.همونطور که میدونی راه رشد از ابتدا دیسیپلین انگلیسیها را در مدرسه پیاده کرده و هنور هم اون رو تغییر نداده.من اینطور که شنیدم واقعا به بچه ها فشار میاد و هر بچه ای این شرایط رو نمیتونه تحمل کنه.اما باز هم بررسی کن.این شنیده های من بود.
در مورد ثبت نام خودم فکر میکردم زوده اما تقریبا از این هفته بیشتر مدارس غیر انتفاعی پیش ثبت نام رو شروع کردن و ممکنه بعد عید ظرفیتشون پر بشه.منتها تا اردیبهشت و خرداد کاری برای ثبت نام انجام نمیدن و اون موقع خبرت میکنن تا برای مصاحبه و این حرفهابری به مدرسه.

اوه اوه این دیسیپلینه که خیلی خوبههههههههههههههههه.موافقم شدیدکتک . فلک نباشه فایده نداره
مارجا رو حرفهای دیگران حساب نکن......این آقاهه حس کردم خوب راهنمایی نکرد . باید خودمون تحقیق بیشتر بکنیم. من که اصلا به این نتیجه رسیدم انتظارات افراد مختلف فرق داره. این اقا یه مشاور آموزشیه. شاید چون به نظرش احترام نزاشتن اینو میگه.شما که الان خیلی راضی هستی عزیزم
آره مریم جون.ما باید خودمون تحقیق کنیم.
من که خیلی خیلی خیلی راضیم(تاحالا).ولی خوب معلوم نیست مقطع بعدی خوب باشه

پست بالائیت راجع به دیسیپلین واقعی بود یا نه؟کلی خندیدم.

راستی مریم جون سایت مدرسه آنلاین رفتی؟