2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست
سروش را قبل از سال تحصیلی رفتم و دیدم کل محیطش رو کلاساشو البته سروش هم اونجایی که من رفتم فقط پیش و اول رو داره که بعدش باید ببرمش ساختمانهای دیگرش که گویا در 2 مکان جداگانه هست برنامه های فوقش بد نبود ولی باید از اولیا سوال کرد
کتایون جان شما بیا بگو از سروش که واقعا خوبه ؟ کار میکنند ؟ پرسیدی که قبولی تیزهوشان چند درصد داره ؟
و کلا نخبه پرور هستند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هستی جون مطمئنا درساشون که مستقیم با مدرسه است.و اونو باید تلاش کنیم که مدرسه بهتر و پویا پیدا کنیم که رودوشمون نباشه.من که واقعا شرایطشو ندارم روی درس بچه ها نظارت مستقیم داشته باشم. من واقعا این 6 سال شاید به تعداد انگشتهای دستم فقط دیکته گفتم . تمام درسهاش رو درسا خودش میخوند و به من کار نداشت .منظورم هدایت برای اینده اشونه و یا تصمیم گیریهایی که انجام میدن. متاسفانه سیستم آموزشی امون برای تصمیم گیری کلان بچه ها کلا خیلی ضعیفه.
مارجا اصلا با شعبه صادقیهاش ارتباط برقرار نمیکنم. نمیدونم چرا؟؟؟ازون سلام یاسین خوشم میاد که بهم دوره. کلا باید خودم اول با مدرسه ارتباط برقرار کنم. از اقای برزگر مدیر علامه آبشناسان و مدیریتش دیروز بدم نیومد. خیلی آدم بروزی بود.مارجا میدونی رو تصمیم گیری همدیگه خیلی سخته نظر بدیم. چون این جور چیزها خیلی شخصیه ولی من یه غیر انتفاعی خوبو به نمونه دولتی ترجیح میدم بخاطر ساعت کارش واینکه مدیرهای نمونه دولتی انتخابین. بعضی هاشون خیلی عالین و بعضی ها متوسطن بسته به انگیزه مدیر داره.ولی غیر انتفاعیها مدیراشون ذینفعن.
هستی جون علامه های دیگه هم سر بزن عزیزم. از مدیر دخترم پرسیدم گفت هر مدیری میتونه مدرسه اشو هرجور بخواد بگردونه .فقط همون کتابهای سمپاد مشترکه. و میتونی انتقالی بگیری.
راس میگی مریم جون.
تا حالا که استرس داشتم که تغییر مدرسه برای آرش مشکلی پیش نیاره.
حالا استرس انتخاب گزینه ی مناسب برای مقطع بعدیش دارم.

مریم جون منم هیچ اطلاعاتی راجع به مدرسه سلام صادقیه ندارم.ولی خوب درمورد سلام یاسین و سلام پیروز زیاد اطلاعات گرفتم.