2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا عزیزم من دکتر برام تجویز کرده،تورو خدا معلوم نبود فراموشیشون تا چه حد بود ؟همیشگیه یا گذرا؟

من خواهرناتنیم شوک داده اما حافظه ش دچارمشکل نشده خداروشکر.نه کوتاه مدت و نه بلند مدت

طرف از شوک زدن راضی بود بیخیالی میاره یا نه؟

من چند جلسه انجام دادم ولی تاثیرش واقعا مقطعی هست البته من کلی قرص هم میخورم افسردگی شدید دارم خدا کنه فقط بگذره این روزای سخت واقعا بدترین مریضی همینه

من چند جلسه انجام دادم ولی تاثیرش واقعا مقطعی هست البته من کلی قرص هم میخورم افسردگی شدید دارم خدا ک ...

چطوری بهتون شوک میدن؟؟؟

بیهوش میکنن

چکار میکنن دقیقا

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

این یه موضوع تخصصیه و اینکه شوک خیلی کلیه دقیقا چی بهت گفته؟ یه TMS داریم به منم دکترم پیشنهاد کرد برای افسردگی که البته من نرفتم

گرونه نسبتا جلساتش زیاده فراموشی هم نداره 

یه شوک هست که فکر کنم اون شدیدتره ولی شک دارم اون رو برای افسردگی پیشنهاد بدن برای وسواس رو نمیدونم( این رو من توی بیمارستان روانی که بستری بودم دیدم رو یه خانومی انجام میدادن بیشتر اوقات خواب بود و دچار فراموشی شده بود ولی موقت و دائمش رو نمیدونم) حتما سوالاتت رو با دکترت در میون بذار

چطوری بهتون شوک میدن؟؟؟ بیهوش میکنن چکار میکنن دقیقا

نه بدون بیهوشی با دستگاه من افسردگیم باعث شده مغزم فرمان خواب نمیده وبدون قرص به هیچ عنوان خوابم نمیبره با وجود خواب آلودگی شدید حتی شده چندین روز بیدار بودم مجبور شدم چند جلسه شوک درمانی انجام بدم ولی تاثیر مثبتی نداشته برای همین فعلا گذاشتم کنار تا ببینم چی میشه خدا کنه کامل خوب شم به این کارا نیازی نباشه

نه بدون بیهوشی با دستگاه من افسردگیم باعث شده مغزم فرمان خواب نمیده وبدون قرص به هیچ عنوان خوابم نمی ...

ان شاءالله خوب میشی🤲❤

مطمئن باش😉❤

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
تاثیر داره؟فراموشی میاره؟

سلام با عرض معذرت که مزاحم شدم البته با توجه به تاریخ که برای چند سال پیش بوده امیدوارم که حالتون خوب شده باشه فقط اینکه بنده متاسفانه دچار افسردگی بسیار شدید هستم همراه با کمی پرخاشگری میخواستم بدونم که شما شوک مغزی را انجام دادید و نتیجه گرفتید یا خیر .از خداوند منان برای شما و همه عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت دارم