2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره فراموشی میاره .یه بار یه مستندی بی,بی,سی,نشون داد از,کسایی که این کارو کردن و دچار فراموشی شدن

تورو خدا عزیزم من دکتر برام تجویز کرده،تورو خدا معلوم نبود فراموشیشون تا چه حد بود ؟همیشگیه یا گذرا؟

تورو خدا عزیزم من دکتر برام تجویز کرده،تورو خدا معلوم نبود فراموشیشون تا چه حد بود ؟همیشگیه یا گذرا؟

فکر کنم همیشگی بود چون داشت نقدش میکرد که خوب نیست.مشکلت چیه ?الکی خودتو دست این دکترا نده میزنن ناقصت میکنن

یکی ازدوستانمون واسه مشکل اعصابش هفته ای یکبارمیره فراموشیش درحد چندساعته بعدش هوشیارمیشه

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
افسردگی شدید

مستند خارجی بود .حالا شاید تو یوتیوب سرچ کنی بیارتش...ولی,اصلا این کارو نکن میگفت این روش مثل شکنجه هست بعدش,بیحال و بی جون میشن.مثل جنازه رو تخت میخوابن.افسردگیتو از,طریق یوگا ...تغیییر محل زندگی.مسافرت تو طبیعت.معاشرت با آدمهای خوب حل کن.از طریق تغذیه و دمنوش گیاهی

عزیزم نمیگه تاثیر داشته براش یا نه ؟چجوریه نمیگه

ازدوستان همسرم هستن زیاد سوال نمیکنیم که اذیت نشه

اما خودشون که گاهی تعریف کردن میگه سخته حتی خانومش بهم میگفت به زور میبرمش مثل یک بچه که پامیکوبه میگه نمیخوام نمیام ولی چاره ای نیست باید بره.

میگه روز اول چندساعتی گیجه فراموشی داره امابعدش بهترمیشه.

مشکل شماچیه؟

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑