2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 14284 بازدید | 458 پست
وایب منفی نمیدم میگم سرش رو از زندگی مردم دراره ظاهر شوهر و زنش رو نبینه شاید اون زن کلی سختی دیده ک ...

اسی کلا توهمیه . تاپیک قبلیشو ببین ک چرا فلانی ک یه چشش مصنوعیه و قبلش بافلانیم بوده شوهرش عاشقشع ... خب اگر بش القاء کنید ک شوهره واس زنش هیچی نمیخره و دوستش ندارع ایشون میگه اِ پ زنشو‌نمیخاد و ...... 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم اصلا هیچ شناختی رو همسایه ها ندارم یعنی دلم نمیخواد داشته باشم چون سرم گرم کار و زندگی خود ...

من کلید نکردم روشوهرش وگرنه بلد بودم چکار کنم که شرایطم این نباشه 

میگم کاش شوهرش واسه من بود یعنی دلم میخواست یه خواستگار مثل اون میداشتم 

وگرنه من رومردایی که قبلاً زن داشتن تفم نمیندازم اصلا نمیتونم مردی روکه شبا با یکی دیگه خوابیده رو درکنارخودم ببینم حالا میخواد یوسف پیامبر باشه 

نفهم شمایی بی شک ک استیکرت ن ب تیکه میخوره ن توهین . فقط اونلی فنز تینیجرید .

تو چی میگی اینوسط گیر دادی بمن برو بچه سنتی صنعتی رو باهم زدیا ریپ نزن اگه ریپ بزنی خیلی بیشعوری چون من باتو کاری نداشتم و ندارم

دقیقا منم اصلا هیچ شناختی رو همسایه ها ندارم یعنی دلم نمیخواد داشته باشم چون سرم گرم کار و زندگی خود ...

احساس میکنم ایشون خیلی سرشون بازه وگرن ادم درگیر کارباشه خودشم فراموش میکنه چ برسه خانم همسایه

من چندوقته حتی درختارم ندیده بودم که برگاش ریخته امروز تعطیلم دیدم تعجب کردم که اع زمستون داره میاد

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
من دارم میگم چطوری منی که که ازاون خانم جذابترم پسرای لاشی وزشت میان سراغم تازه بهشون محل ندم بهم ت ...

خوب زنشه برا زنش تولد نگیره بیاد برا تو بگیره. شاید زنش از نظر تو زشته. برا شوهرش ملکست مهم اخلاقه نه زیبایی. 

خیلیا تایید هم کردن براشون عادیه واقعا که

از دید این دوستان فقط زنان زیبا لایق توجه هستن ،شاید برای همین همه باطن و معنا را رها کردن و چسبیدن به ظاهر 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
بابا حالا این بنده خدا یه نظری داده..دردلی کردهنمی خواد بره خیانت کنه کهخوانندگان عزیز بزرگواری می ک ...

باید به خودش بیاد اینقدر درگیر این افکار میشه تا تبدیل میشه به ی خونه خراب کن و در آخر هیچ...

به تعداد تمام زنان مجرد مرد مجرد مناسب هم هست اینکه توجهش رو زندگی بقیس اصلا جالب نیست

باید ی تجدید نظر رو شخصیتش بکنه

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

خوب زنشه برا زنش تولد نگیره بیاد برا تو بگیره. شاید زنش از نظر تو زشته. برا شوهرش ملکست مهم اخلاقه ن ...

والا بخدا

یه مشت احمق مدافع رو نگاه

داره توروز روشن میگه کاش شوهرش مال من بود

بعد میگن قضاوتش نکنین

اونا خودشونم مث اسین