2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارم پیدا نکردی یه جور دیگه خودتو سرگرم کن...هر چی,بیشتر غصه بخوری زندگیتو باختی.عمر زود میگذره.عصرا برو بیرون قدم بزن.از,چیزای کوچیک.لذت ببر.یه دوست خوب و همپایه برا خودت پیدا کن

افسردگی،وسواس فکری شدید،اون آقا مشکلش چیه؟

ایشون هم افسردگی وبی خوابی دارن،شنیدم توی گذشته متاسفانه باماشین باعث مردن یک نفرشده،مشکلات خانوادگی توی بچگی ونوجوانی،نبود پدرو.....همه دست به دست هم دادن

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
چند وقته که هفته یبار میره برا شوک؟

مدتیه ازشون بیخبریم نمیدونم هنوزم میرن یانه اما دوماه تمام یادمه میرفت

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
طرف از شوک زدن راضی بود بیخیالی میاره یا نه؟

نه دوست نداشت بیحال میشد 

ببخشید سوال میکنم یعنی میگفت اصلا تاثیری نداشته براش؟

والا من به عنوان کسی که از بیرون گود تماشا میکردم به نظرم فرقی نکرده بازم توی زندگی شخصیش یا موقع خواب واینا نبودم که ببینم تاثیر داشته یانه.انشالله که حالش شماهم حال این دوستمون خوب بشه😔