2777
2789
سلام به همه مامانیا ،
کسی تو این دوران سرما نخورده ،اگه نخوای دارو مصرف کنی چیکار باید کرد از صبح گلودرد دارم هر وقت آب دهانمو قورت میدم گوشو گلوم درد میگیره فکر کنم خیلی بد سرما خوردم دارم میمیرم صدام در نمی یاد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمیه جون کدو هم خوبه چرک خشک کنه ازین کدو سبز کوچولوها که وقتی بزرگ میشن کدو تنبل میشن نمیدونم شاید فقط اینجا تو شمال باشه ولی اگه گیر بیاری سریع خوب میشی آنتی بیتیک طبیعیه.
سمیه جون یک قاشق غذاخوری عسل را در یک لیوان اب ولرم حل کن و اب یک لیمو تازه را بهش اضافه کن هر روز صبح بخور. برای گلو درد هم اب لیمو با نمک و اب ولرم قرقره کن. دوتاش خیلی موثره. سوپ ومایعات داغ وبخور هم فراموش نکن. ان شا الله که زودتر خوب بشی
بچه ها از پیشنهادای خوبتون ممنون ،سارا جون کدو تنبل اینجا هست فردا به شوهرم میگم برام بگیره ممنون.

غزاله جون آمپولایی که زدی برای نینی خطرناک نیست آخه عفونت برای خود منم خطرناکه باید زودتر خارجش کنم چون من نارسایی قلبی دارم عفونت برام خطرناکه.

مهیا جون وفاطمه جون سفارشای شمارو دارم انجام میدم مچکرمxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
سلام دوستان
خوبید ؟ خوشید ؟ نی نی ها در چه حالن ؟
وای سبحان ا...
این فیلمه خیلی با حال بود مهیا جون . وقتی آدم از یه سلول ساخته میشه خیلی شگفت انگیزه مراحلش و همچنین ترستاک .
آخه دیدین چشماش اول پلک نداشت بعد پلک اومد روش .

خوشحالم که همه دوباره جمع شدیم . فقط فکر کنم تین و مارال نمی دونن .

سلام دوستان
خوبید ؟ خوشید ؟ نی نی ها در چه حالن ؟
وای سبحان ا...
این فیلمه خیلی با حال بود مهیا جون . وقتی آدم از یه سلول ساخته میشه خیلی شگفت انگیزه مراحلش و همچنین ترستاک .
آخه دیدین چشماش اول پلک نداشت بعد پلک اومد روش .

خوشحالم که همه دوباره جمع شدیم . فقط فکر کنم تینا و مارال نمی دونن .

غزاله وسایلات خیلی قشنگ بودش . مبارک نی نی
فاطمه جون چرا استراحت نمی کنی ؟
امیر کوچولو چی کار می کنه ؟ اگه می تونی براش پرستار بگیر .
یعنی هیچکیو برا کمک نداری پیشت ؟ خیلی سخته که !
بازم مراقب باش . انشاالله که زود نمیاد .
مهیا جون دستت درد نکنه زحمت لیستو می کشی . فقط به نظر من بر اساس تاریخ پریودی مرتب کنی بد نیست .
اینجوری می دونیم کی زودتر زایمان می کنه کی دیرتر .
فاطیما جون سرت گیج رفت ؟ رفتی دکتر بیا خبر بده .
سمیه جون من سرما خورده بودم دکتر بهم قرص آموکسی داد و استامینوفن ساده گفت بقیه چیزا ضرر داره . حالا تو هم بری دکتر داخلی خودش میگه چی بخوری خوب شی .
ولی مایعات زیاد و گرم و بخور هم موثره ...

2810