2777
2789
ای با با فاطیما جون راست میگی ایشالا که طوری نیست واست دعا میکنیم مامانا ازین به ببعد خیلی باید مراقب بود آخه کم کم داریم سنگین میشیم الان میخوام نماز بخونم حتما بعدش واست دعای توسل میخونم مامان امیر کوچولو واسه شما هم دعا میکنم.....
راستی غزاله جون لباسای سوفی جونم خیلی نازن بازم خرید کردی عکساشو بذار ما دوق کنیم.
مهیا جون اطلاعات منم وارد کنو
27 ساله...24/1/90......ساری......کارشناس ارشد کشاورزی.....آقا سید مهدیار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای با با فاطیما جون راست میگی ایشالا که طوری نیست واست دعا میکنیم مامانا ازین به ببعد خیلی باید مراقب بود آخه کم کم داریم سنگین میشیم الان میخوام نماز بخونم حتما بعدش واست دعای توسل میخونم مامان امیر کوچولو واسه شما هم دعا میکنم.....
راستی غزاله جون لباسای سوفی جونم خیلی نازن بازم خرید کردی عکساشو بذار ما دوق کنیم.
مهیا جون اطلاعات منم وارد کنو
27 ساله...24/1/90......ساری......کارشناس ارشد کشاورزی.....آقا سید مهدیار
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار ................آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان خاتم الانبیا
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.................آقا سید محمد
گلناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار................سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..............نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم النبیا
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ...............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار...............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ..............عاطفه سادات
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار................دختر..............دکترآل یاسین....بیمارستان بهمن یا شریعتی
فاطیما جون نگران نباش منم یکبارازپله های خونمون سر خوردم اومدم پایین 3روزم نینیم تکون نخورد ولی خدا رو شکر چیزی نشد،اگه با شکم بخوری زمین خطرناکه ان شاالله چیزی نیست نگرانی و استرس بدتره برات دعا می کنم.

سمیه....29.......15/1/90.....شاهرود....خانه دار.....دختر.....دکترآل یاسین......بیمارستان بهمن یا شریعتی
سلام چقدر اتفاق!!!
بابا مواطب باشید من الان خیلی خوابم میاد بعد صبحونه رفتم خانه بهداشت محلمون تشکیل پرونده کردم کلی هم دعوا اشت که جرا بعد 6 ماه اومدی
کلی هم کارم طول کشید تا دم اذان واسه همین خیلی خستم .
مامانای عزیز دی ماه

اینجوری درست نیست که هر بلایی سرمون بیاد چیزی نگیم
حداقل به پیشنهاد دوستتون عمل میکردین و میرفتین یه جای دیگه که احترام بذارن به آدم

فردا اگه آقا هوس کرد این تاپیک رو حذف کرد چی ؟؟؟

چرا سر تعظیم در مقابل ظلمش فرود آوردین
حداقل با رفتنتون بهش حالی میکردین ناراحتین نه اینکه موندین و یه تاپیک زدین

میتونین هم رو یه جای دیگه جمع کنید

هی این تاپیک رو به روز بالا نگه دارین با گذاشتن آدرس سایت جدید

یابد صبوری کنید تا اونجا هم دوباره رونق بگیره و همدیگر رو پیدا کنید

این پیشنهاد من بود عزیزان
دیشب هم تاپیک اعتراض زده بودین آیا به کسی جوابی داد
آیا به کسی ایمیلی زد

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=128950
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
سلام به همگی. فاطیما جون ناراحت نباش. همون خدایی که بهت نینی داده خودش حفظش میکنه. از زهرا جون و سارا جون و مهیا جون هم که به یاد من بودید و منو دعا کردید ممنونم. چقدر خوبه که من دوستایی مثل شماها دارم. از همتون ممنونم
سلام مامانا. خوبین همگی؟؟؟؟

فاطیما جونم بیشتر مراقب باش خانومی. تو این سه ماه خیلی ممکنه پیش بیاد که تعادل آدم از دستش بره و پا پیچ بخوره. یه کمی تمرکز می خواد تو راه رفتن دیگههه

گلپونه جون و فاطمه جون: منم دفعه آخری که رفتم دکتر بهم گفت بچه یه کمی پایینه. بعدش با توجه به سونوهای قبلیم گفت احتمالا چون داره می چرخه که سرش بیاد پایین الان به حالت افقی شده و یک کم اومده پایینتر. ولی چیزی نگفت که خطرناکه یا کمربند ببندم یا.... یعنی نگران نباشم؟؟؟؟؟ من بعضی وقتها درد شبیه پریودی دارم آخه. ولی زیاد نیست. مثلا هفته ای یه بار چند ثانیه اون درده میاد. خطرناک نیست که؟؟؟؟

خوش به حال فاطمه جون و پرستو جون که یار دیگه تجربه بارداری داشتین. ما مامانهای اولی که مثه این ندید بدیدا تا یه چیزمون میشه هول برمون بر می داره که نکنه نی نی داره یه چیزیش می شه!

منم امروز 28 هفته ام تموم شد. از فردا می رم تو هفته 29. وای خدایا خودت کمکمون کن. فکر کنم این سه ماهه آخر از همه ماهها کندتر بگذره!!!!
تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...
فاطیما جون امروز توی دعای توسل دست جمعی (جای دیگه) به همه گفتم دعات کنن.ایشالا چیزی نباشه.حتما بعد دکتر بیا که دارم میمیرم از نگرانی.

دخترا مواظب خودتونو نینی باشید .
2810