2777
2789

خانوما من پریروز خواب بودم وقتی از خواب بیدار شدم یه شکم درد خیلی شدید داشتم 

رفتم دستشویی خیلی ببخشید اسهال شدید شده بودم 

یعنی 50 بار رفتم دستشویی 

ولی دردم آروم نمیشد 

معدم درد میکرد شکمم درد میکرد 

تا اینکه یهو معذرت میخوام کلی بالا آوردم 

یعنی هیچی تو معدم نموند 

بعدش درد شکم و معدم یکم آروم شد 

ولی چیزی نمیتونستم بخورم 

فرداش یعنی دیروز یه کته ماست خوردم اسهالم خوب شد استفراغم دیگه نداشتم ولی کاملا بی جون بودم بدنم درد میکرد سرم به شدت درد میکرد 

تا شب چیز خاصی نتونستم بخورم 

شب اومدم یکم غذا بخورم دیدم وای هرچی قورت میدم میمونه سر معدم اصلا انگار نمیره پایین 

شب گذشت صبح اومدم صبونه دوتا لقمه نون و پنیر خوردم همش می‌موند سر معدم انگار با تاخیر پایین میرفت الانم که معدم درد گرفته دوباره 

کسی تجربه داره از چی میتونه باشه؟ یعنی معدم مشکل داره؟ خیلی نگرانم همش میگم معدم یه مشکلی پیدا کرده اینجوری مریضم کرده 😔😔😔

معدن مشکل نداره، برو دکتر حتما... ویروس گرفتی.

مامان من همینطوری شده بود دقیقا...

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام منم دقیقا پارسال با همین علائم بودم که دو هفته طول کشید تا خوب بشم چندین بار دکتر رفتم کلی سرم و آمپول و دارو خوردم دکتر به من گفته بود کرونا عه . حالا باز شما اگه شرایطشو دارید برید دکتر خیالتون راحت بشه

معدن مشکل نداره، برو دکتر حتما... ویروس گرفتی.مامان من همینطوری شده بود دقیقا...

امروز حالم بهتر شده ها 

بدنم جون گرفته بدن دردم خوب شده سر دردم خوب شده 

دیشب کلی دمنوش و آبمیوه خوردم 

فقط الان مشکلم موندن غذا سر معدم و معده دردمه 

یعنی لازمه برم دکتر؟ 

چون تو دوران اقدامم گفتم دکتر نرم از این داروهایی که میدن نخورم 

ویروسه برو دکتر دوتا آمپول و سرم دوای دردته

امروز حالم بهتر شده ها 

بدنم جون گرفته بدن دردم خوب شده سر دردم خوب شده 

دیشب کلی دمنوش و آبمیوه خوردم 

فقط الان مشکلم موندن غذا سر معدم و معده دردمه 

یعنی لازمه برم دکتر؟ 

چون تو دوران اقدامم گفتم دکتر نرم از این داروهایی که میدن نخورم 

امروز حالم بهتر شده ها بدنم جون گرفته بدن دردم خوب شده سر دردم خوب شده دیشب کلی دمنوش و آبمیوه خوردم ...

فعلا سلامتی ت از همه چیز مهمتره، برو دکتر بزار کامل درمان بشی چون دوباره عود می‌کنه اگر تو بدنت مونده باشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چرا نمیری دکتر ؟؟؟؟ حتما ویروس گرفتی برو سرم بزنه و دارو بده

عزیزم امروز علائمم کمتر شده بهترم فقط مشکلم الان معدمه 

بخاطر معدم لازمه برم دکتر یا خودش آروم میشه؟ 

2810