2777
2789
گلپونه...30......5/1/90 ......تهران..........خانه دار ...............آقامحمدحسن ....دکتر وزیری..بیمارستان حضرت زینب
فاطمه...27......8/1/90........قم............خانه دار ..............عاطفه سادات
مانیا.....28......9/1/90......تهران..........دبیر-استاد..............نورا خانم.....دکتر کاشانی زاذه....بیمارستان خاتم الانبیا
پرستو...28......15/1/90.....تهران..........خانه دار...............آقا محمد مهدی...دکتر احمدی....بیمارستان حضرت زینب
سمیه...29.....15/1/90.....شاهرود.......خانه دار................دختر..............دکترآل یاسین....بیمارستان بهمن یا شریعتی
زهرا.....23..... 19/1/90 .....بابل...........خانه دار.................آقا سید محمد
سارا.....27 ....24/1/90......ساری..کارشناس ارشد کشاورزی..آقا سید مهدیار
گلناز.............25/12/89 .....یزد .......... خانه دار ............... دختر ........ ؟
مهیا.....24......29/1/90 ....تهران..........خانه دار ................آقا مانی .......دکتر آج وند....بیمارستان خاتم الانبیا
غزاله....27.....10/2/90.....تهران-آستارا...خانه دار................سوفی خانم.....دکتر همتی...بیمارستان مهر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام
پرستو جون من تا بچه ها جمع شن لیستو درست کردم.بذار مثل قبل کارا انجام بشه.دست خودتو می بوسه.

فیلمه هم قابلی نداشت.دوباره می ذارم هر کی ندیده ببینه
http://www.ohdae-soo.com/film1/index.html

این فیلم هم گریه منو در آورد.خوب من نازک نارنجی ام.راجب بچه های سقط عمدیه.اگه دوست داشتین ببینین.
http://www.aparat.com/v/2a105749194b245dc8fed18134ced7a633089

فاطیما جون امیدوارم حالت خوب باشه نیومدی .ایشالا
راستی فردا نینی خواهرم به دنیا میاد.اگه بتونم لب تابو wireless مو با خودم میبرم .راهمون یه کم دوره .شاید نیام خونه.یا اگه مادر شوهرش اینا پیشش باشن اونجا نمونم.

فکر میکنم دارم سرما میخورم .ته گلوم میسوزه و گوش درد دارم.دعا کنین سرما خوردگی نباشه.

دوستتون دارم تک تک مواظب خودتونو نینی های جیگریتون باشین.
مهیا جون خاله شدنت مبارک،ظاهرا"سرماخوردگی من واگیرش تو رو گرفت مواظب باش نینی جدیدو بوس نکنی.

زهرا جون تو دیگه چرا بی حوصله!!!!چرا این آخر کاری همه غصه دار وبی حوصله و ناراحتن کلا" جو جدیدمون یکم غمگین شده به نظر شما ها اینطور نیست.
سلام زهرا جون خوبی دل منم امروز گرفته با این فیلم مهیا هم کلی گریه کردم فاطیما هم که هنوز نیومده بچه ها تروخدا مراقب خودمون و نی نی هامون باشیم بیخود نیست که میگن بار شیشه داریم تو حموم تو دستشویی جاهای لیز خیلی مراعات کنین اصلا تنها بیرون نرین ........
ما در قبال بچه هامون از همین حالا مسئولیم ....پس بیایم این چند ماه مونده رو هم با تحمل سختی هاش مراقبشون باشیم.
دوستتون دارم مامانا
از صبح دارم سوره والعصرو مدام میخونم .حد اقل ,مانی ,صبور بشه.من که اصلا صبر ندارم.

خدا به دادم برسه با این سرما خوردگی بی موقع!!!!!!

همسرم میگه اگه خوب نشی نمیبرمت نینی خواهرتو ببینی تا سرما نخوره!
دعا کنید تا فردا خوب شم.طاقت ندارم موقع زایمانش تو خونمون باشم.
2810