2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالاخره ما هم تصمیم گرفتیم دست به کار بشیم و موهای فسقلی رو مرتب کنیم البته موفق به بردن آرایشگاه نشدم
کار خودمه ....
چه جوری ؟ خوب با سرگرم کردنه گل پسری با قاقالی لی تونستم یه همچین پروژه بزرگی رو رقم بزنم

این قبل از کوتاهی مو
آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز

اینم مال بعدش

آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن
متاسفانه دوربین من به دلیل اینکه پارسا خیلی بهش علاقه داشت کارش به تعمیرگاه کشید من هم وقت ندارم برم بگیرم حتی برای وبلاگ پارسا نمی تونم عکس بذارم ، چقدر امیر حسین ناز شده با اون چتریهاش الهی قربونش برم ، اولین سلمونش مبارک
مامان کوثر جون و رومینای عزیز مرسی از لطف همیشگتون بوس واسه نی نی های نازتون

راستی رومینا جون دیشب خواب پارسا جون رو دیدم ،‌ خواب دیدم پارسا جون حرف میزنه و اسمشو میگه وااااااای اونقدر تو خواب ذوق کردم که نگو
یه سلام داغ به دوستای گلم تو این هوای سرد زمستونی

فکر کنم این صفحه همه عکسای امیرحسین باشه مگه نه دوستان

می دونم سرتون شلوغه ولی خوب ما چیکار کنیم که دلمون واسه دوستای نی نی مون تنگ میشه مامانا بجنبید دیگه منتظریما
پسرک خرابکار من ( علاقه خاصی به این کارا داره تقریباً روزی سه ،چهار بار کارش خالی کردن کمدش و کابینتای آشپزخونه ست )

پسرک در حال خوردن پاستیل مار

سنا جون سلام
عکسهای زیبایی گرفتی امیرحسین جون که ماشاالله خیلی آقا شده با اون تیپ های قشنگی که میزنه جایی که عکس گرفتی خیلی زیباست خوش به حالتون با این مناظر زیبا راستی تو خاطرات خوندم تولدتون دوم بهمن بوده تبریک میگم ان شاالله صدو بیست سالگیتون رو در کنار امیرحسین جون و همسر محترمتون بگیرید منم متولد بهمن هستم خیلی خوشحال شدم فهمیدم شما هم بهمنی هستید
منتظر عکسهای زیبای امیرحسین جون و بقیه بچه ها هستیم بوس برای همه نینی ها
عاشقتم خدایا
به به رومینا جون مشتاق دیدار بالاخره طلسم شکسته شد و یکی یه عکس گذاشت تا دلمون وا شه عزیزم ممنون از محبتت راستی اون عکس دومیه پارسا جون هم خیلی ناز شده اون که زاویه عکس از بالاست هنر دست خودته ؟؟ ایده ی جالبیه بابا هنرمند ، عکاس .... رنگ سرویس تخت وکمد پارسا جون هم نازه البته مال امیرحسین قرمزه ولی تو عکس بد رنگ افتاده یه چیزی تو مایه های نارنجی شده بوووووووس
2810