2777
2789
مرسی خانومی و فانوس جون لطف دارین همتون...... خیلی خوشحالم که اینجا رو داریم تا با دوستامون لحظه های خوبی رو داشته باشیم. خانمی هستی رو ببوس واقعا من نمی دونم این شیرین کاریارو از کجا یاد می گیرن کوثر که الان راه به را همه چیو بوس می کنه از من و باباش و عروسکاش گرفته تا مبل و میز....... اونم صدا دار..... مووووووچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاً عکسای قشنگی بود از راه دور میبوسمت کوثرجون توپولوی من .
مامانیش اسپند دود کن واسه دخمل خوشگلمون ... منم دلم دختر خواست ( چشمک ) ...
آدما به اندازه کمبودهاشون دیگران رو آزار میدن
دوستان با عرض معذرت که اینجا مطلب می زارم . عکس رایان تو جشنواره سیب سبز چاپ شده و نیاز به رای شما دوستان داره لطفا کد 1591 رو به شماره 20001124 ارسال کنید . از لطف همه دوستانی که به ما کمک میکنن ممنون . ایشالله برای کوچولوهاتون جبران می کنیم . بوووس برای همه نی نی های ناز آذری و دی
سلام به همه دوستای گلم و نی نی های نازشون

من و امیرحسینم هر دو از روز جمعه سخت سرما خوردیم واسه همین هنوز نتونتستم یه عکس درست و حسابی واسه مسابقه بذاریم آخه نه خودم دل و دماغ درست و حسابی دارم نه دلم میاد گل پسرمو اذیت کنم آخه اونم حال و حوصله عکس انداختن نداره این روزا هواسرده جرأت بیرون رفتن از خونه رو هم نداریم اومدیم خونه مامانم اینا تلپ شدیم ... اونم بنده خدا داره ازمون پرستاری میکنه

این عکسا هم واسه هفته ی قبلیه رفته بودیم مهمونی خونه یکی از بستگان اولش اونقدر خجالت میکششید که از جاش تکون نمیخورد ولی یواش یواش که یخش آب شد شد صاحبخونه :دی

آپلود سنتر عکس وب سایت فیروز

***************************************************************************************
اینم وقتی داره با طوطی دایی جونش بازی میکنه اونقدر ذوق میکنه واسش

2810