2777
2789
عنوان

خواستگارم ی جوریه انگار نرمال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 104 پست
مگه میشه؟ مگه اداره ثبت این اطلاعاتو نداره تعویض به این راحتی نیست استشهاد محلی میگیرن 

من پدر خودم پارسال شناسنامش دست مامانم بود توی اسباب کشی گم شد المثنی دادن استشهاد هم نگرفتن هیچی،اشنا بودن ثبت احوال همینجوری دادن،قانون کجا بود

دنیام دخترم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه میشه؟ مگه اداره ثبت این اطلاعاتو نداره تعویض به این راحتی نیست استشهاد محلی میگیرن 

عزیزم اداره ثبت که امار طلاقی ها که فلانی زن فلانی رو نداره،مگه سازمان سیاست،فقط همسر فعلی رودارن

دنیام دخترم
شناسنامه روگم گور میکنن المثنی میگیرن بهمین راحتی و اسم همسر سابق توش نمیاد

خب المثنی ک باشه همه شک میکنن دیگه

اونم خاستگار

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
من پدر خودم پارسال شناسنامش دست مامانم بود توی اسباب کشی گم شد المثنی دادن استشهاد هم نگرفتن هیچی،اش ...

خب شناسنامه المثنی رو تمام صفحاتش مینویسه المثنـــــی

خب خاستگار شناسنامش المثنی باشه ادم شک میکنه و حتما ریز میشع تا سر دربیاره

دوستان بنظرتون این پیام رو الان بهش بدم:

بگم: شما قرار بود امشب با من تماس بگیرید اما به حرفتون عمل نکردید از این ببعد اگر تمایل دارید از طریق خانواده اقدام کنید.موفق باشید 

دوستان بنظرتون این پیام رو الان بهش بدم: بگم: شما قرار بود امشب با من تماس بگیرید اما به حرفتون عمل ...

بنظر من نه...

شما فقط بی تفاوت باشید جوابشم ندید

بزارید فکر کنه فراموشش کردید هرچی سردتر بشید اون بیشتر میاد سمتتون

اگرم نخواد ک هیچی

خب شناسنامه المثنی رو تمام صفحاتش مینویسه المثنـــــی خب خاستگار شناسنامش المثنی باشه ادم شک میکنه ...

همسایمون همینجوری ازدواج کرد خخخخخخ مرده یه بچه هم داشت،بهش گفته بودن از کوچیکی گم شده محله هم اشنا بودن،هیچ کس لو نداده

دنیام دخترم
دوستان بنظرتون این پیام رو الان بهش بدم: بگم: شما قرار بود امشب با من تماس بگیرید اما به حرفتون عمل ...

دقیقا این پیام یعنی من منتظر بودم شدیدا و شما خیلی برام مهمید و خواستگار دیگه ای هم ندارم

وا انگار داری میچسبی بهش،ولش کن اگه بخواد خودش دوباره واسطه میفرسته اینبار پیش خانوادت

دنیام دخترم
همسایمون همینجوری ازدواج کرد خخخخخخ مرده یه بچه هم داشت،بهش گفته بودن از کوچیکی گم شده محله هم اشنا ...

اون محله ای ک همسایه هاش  قضیه ب این مهمی رو لو ندادن قطع ب یقین مشخصه چجور افرادی رو تو خودش جا داده..و تحقیق نمیخواد اصلا

اون محله ای ک همسایه هاش  قضیه ب این مهمی رو لو ندادن قطع ب یقین مشخصه چجور افرادی رو تو خودش ج ...

خخخخخخ آره دختره بدبخت به یه شهر دیگه ازدواج کرد بدبخت شد

دنیام دخترم