2777
2789
عنوان

خواستگارم ی جوریه انگار نرمال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 104 پست

میدونی چرا؟ چون در درون اعتماد به نفسشون مشکل داره، احساس ارزشمندی و خودتوانمندی نداره، هیچوقت مسئولیت قبول نمیکنه.

پس احساس رضایت نداره

همه اش دنبال یکی بهتر هستکه اون احساس رضایت رو بگیره تا اون حس ارزشمندیش رو اغنا کنه

و هیچوقت تعهد و رابطه ی خوب رو در گذر زمان تجربه نمیکنه

این مردها سمی هستند

یه اقایی هست به اسم متیو هاوسی، این مسائل رو خیلی خوب توضیح میده.

حتما ویدیو هاشو ببین

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زن طلاق داده باشه ک میفهمن دیگه قبل اشنایی بیشتر ب محلشون میرن و تحقیق میکنن و شناسنامشونو میبینن&nb ...

من اگه بگم خواستگارداشتم زن داشت شناسنامش پاک بود شایدباورنکنی

من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده
میگه از مسئولیت میترسیدم

یکی از دوستای من ک ۲۸ ساله هست ی اقای تو همین سن اومد خواستگاریش ..وضعشم خوب بود و ازدواج نکرده بود 

منتها ی مشکل جسمی داشت ک مشخص نبود ظاهرا

و دوستم ردش کرد

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...

همیشه ادمهایی ک طبیعی وروتین بقیه رفتارنمیکننن مریضی دارن

من ازحقم گذشتم تاعذاب لحظه کم باشه..سرم بالاست وقتی که زمونه متهم باشه...به عاقل حکم ازادی به دیوونه قفس دادن...اوناییکه بدی کردن همه تقاص پس دادن...اگه حال دلم خوبه سکوتم معجزه کرده..وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده
به نظر من اصلا جوابشو نده، فکر کنم زیادی تحویلش گرفتی رو دل کرده

من وقتی دیدمش اصلا به دلم ننشست اما هی زنداییش که واسطه بود زنگ‌زد گفت پسر خیلی خوبیه..خیلی پاکه بهش فرصت بده..منم گفتم باشه..اما بعد از ی ماه از بلاتکلیفی کلافه ام

من اگه بگم خواستگارداشتم زن داشت شناسنامش پاک بود شایدباورنکنی

دیگه اونایی ک اینکارو میکنن مطمئنا از خانواده های خوبی نیستن ..و دستکاری شناسنامه بین مردم عادی اصلا رایج نیست

ایشون خلافای دیگه ای هم داشتن صد در صد 

ن تــو آنــی کـــ همـــانــی،ن مــن آنــمـ ک تــو دانــی...
دیگه اونایی ک اینکارو میکنن مطمئنا از خانواده های خوبی نیستن ..و دستکاری شناسنامه بین مردم عادی اصلا ...

شناسنامه روگم گور میکنن المثنی میگیرن بهمین راحتی و اسم همسر سابق توش نمیاد

دنیام دخترم