2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349276 بازدید | 18904 پست
پیش به سوی انرژی مثبت....... من خودم شخصا ادمی هستم که خیلی مثبت نگرم....به همه اتفاقات زندگی...اما گاهیم نه....خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرم...روحیه مو میبازم...استرس شدید پیدامیکنم...اخرشم معمولا یه دل سیر گریه میکنم......
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
شاید به خاطر غربت و تنهاییه که باهاش دست به گریبانم...گاهی واقعا نمیدونم چطور مشکلاتمو خودم حل کنم....زود دست از همه چیز میکشم.....بعد هم با حسرت و ناراحتی میگم ایکاش بیشتر انرژی گذاشته بودم...ایکاش این کارو نمیکردم...ایکاش فلان...لیکاش...ایکاش....میفتم تو یه دور انرژیمنفی
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما همه شما هم با من هم نظرید که زندگیای امروزی دوز استرسش خیلی بالا شده.حالا نمیدونم چرا خیلی دلایل متفاوت میتونه داشته باشه مردم درگیریای مالی دارن زندگیای شخصیشون آشفتست و همین کافیه که آرامششونو از دست بدن و استرس کل زندگیشونو تحت الشعاع قرار بده چارش چیه؟؟؟ اولین قدم که خودم در تلاش همیشگی برای انجامش هستم کنترل افکارمه.هر فکری اجازه ورود به ذهنمو نداره.فکری که آرامشمو مختل کنه باید از ذهنم دور انداخته شه.باید به این فکر کرد هییییچ زندگی بدون مشکل نیست پس خوشحال باشم که مشکلات خودم رو دارم و مشکلات مشابه دیگران رو ندارم که چه بسا تحملشون خیلییییی سخت تر میتونه باشه
قدم بعدی اینکه سعی کنم همیشه لبخند داشته باشم و از ریزترین اتفاقات لذت ببرم.دیدمو به زنددگی عوض کنم.بی تفاوت از کنار یه باغچه گل نگذرم.بی تفاوت از کنار یه بچه تپلی غریبه که تو کالسکه اش برام دست و پا میزنه نگذرم.واقعاااااااا همه تلاشمو میکنم همیشه خوشحال باشم.خوشحالی بسازم.منظورم الکی خوش بودن نیست هر چند در بعضی مواقع همونم بد نیست میخوام بگم لذتهامو با جون و دل ببینم و کیف کنم.از بوی خاک لذت ببرم بگم خدایا شکرت که زنده ام و دارم این روز قشنگ رو تجربه میکنم از بودن با خونوادم لذذذذذذذت ببرم بگم خدایا شکرت که یه خونواده سالم دارم و با خوشحالی کنار هم نشستیم
بیاید کارهای خوب انجام بدیم.کارهایی که باعث آرامش دادن بهمون میشه.از دیدن عکسای قدیمی گرفته تا درست کردن یه دسر خوشمزه و یا خوش و بش با دوستای قدیمی و .... بیاید نه تنها افکارمون بلکه زبونمون رو هم کنترل کنیم.مثلا یه جا میخوندم نوشته بود گاهی همین جمله های منفی که گفته میشه هر چند به مزاح و طنز هم باشه ولی اثر منفیشو میزاره مثلا کسی میپرسه کارت چطوره؟شما میگی واااای نگو که حالم بد میشه یه کابوس بزرگه.....ممکنه کارتون سخت باشه ولی شما دارید با قدرت بیشتری ذهنتونو درگیر این سختی میکنید مثلا خود من به شخص کار سختی دارم.اما گاهی که از کارم انرژی منفی میگیرم میگم خدایا شکرت که به من این کار رو دادی.شاید خیلی ها در حسرت داشتن شغل من هستن.خدایا کمکم کن سختیش رو تحمل کنم
دیدید لحظه هایی که پیش میاد تو دلتون با خودتون حرف میزنید؟؟؟بیاید همونا رو هم مثبت کنیم. ممثلا به جای گفتگوهای درونی منفی بگیم : من خیلی خوش شانسم من خیلی خوشحالم امروز من خودمو دوست دارم من عاشق همسرمم_با همه کاستی های احتمالیش) و و و و
سلااام پرینوش جون من از اون اول که پستهای شما رو میخوندم حس میکردم با قانون جذب و مثبت اندیشی اشنا هستین شایدم اشتباه کنم دوستان یه تاپیکی تو همین نی نی سایته درباره مثبت اندیشی و جذب خواسته ها
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
دوستان من 7 ساله رو این موضوع کار میکنم یه وقتایی بیخیالش شدم ولی الان جدی ادامه میدم تاپیک های خیانت منفی اینا رو نخونید اهنگا با متن منفی مثلا دلمو شکوندی خیانت کردی بهم فلان کردی اینا گوش ندین تاثیر داره برای اینکه بتونین فکرتونو کنترل کنید به حستون دقت کنید مثلا دارید فک میکنین مادرشوهرتون رفتارش باهاتون بده ناخود اگاه ناراحت میشید قیافتون هم عوض میشه ولی به خاطرات خوب نامزدیتون فک کنید یه لبخند شیرین یه حس خاص میاد سراغتون پس از طریق حساتون میتونید بفهمید فکرتون منفیه یا مثبت راستی میتونید یه چالش سی روزه واسه خودتون بذارید و کارایی که دوس دارید و تو سی روز انجام بدید
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
سلام و صبح بخییییییییییییییییر چرا نیومدید خوشگلا؟؟؟ من خیلی دوست دارم در این باره بیشتر یاد بگیرم.... جوجوی عزیز من هیچ وقت متاسفانه علمی این مسئله رو دنبال نکردم.و هر چی که مینویسم تجربیاتم و بیان احساساتم هستش.به وضوح وقتایی که فکرم مثبته و به قولی انرژی مثبت دارم حال روحیم بهتره شادترم و خونوادم هم همین طور
آتنا جون ببخشید من دیروز پیامتو ندیده بودم ببین عزیزم من مدام در تلاشم آرامش ذهنی داشته باشم از حرفای آزار دهنده دیگران بگذرم.همیشه با خودم این جمله رو تکرار میکنم.....هییییییچ کس نمیتونه روز منو خراب کنه.هیییییچ کس مثلا همین دیشب موردی پیش اومد که خیلی اعصاب منو به هم ریخت یه چند دقیقه ای بغض کردم و ناراحت بودم شدییییییید ولی سریع به خودم تلنگر زدم گفتم وارد بازی این آدم نشو چرا اجازه میدی شبتو خراب کنه.پاشو میوه بیار کنار همسرت و بچت بخور و لذت ببر از اینکه پیش هم نشستییییید.همین کارو کردم و حال روحیم خیلی بهتر شد.البته هر از گاهی تو ذهنم میومد ولی سریع لبخند میزدم و سعی میکردم از ذهنم خارج کنم.حداقل تا حدود زیادی موفق بودم
من سعی میکنم از تجربه های عینیم در مورد مثبت اندیشی و تلاش برای آرامش ذهنی بگم.امیدوارم بقیه هم بیان و اگه به صورت علمی تر با این مسئله آشنان ما رو هم مستفیذ کنن سعی کنیم دوستای شادی داشته باشیم.بودن با آدمهای منفی و غمگین ناخودگاه مارو هم غمگین میکنه و بهمون انرژی منفی میده از کسی بدگویی نکنیم.بدگویی دیگران بهمون انرژی منفی میده و بدون این که بخوایم مارو درگیر موج منفی میکنه.لازم نیست الکی خوبی دیگرونو بگیم همین که بدگویی نکنیم کافیه شمع روشن کنید تو خونتون و یا گاهی عود روشن کنید از وسایل کهنه و قدیمی استفاده نکنید خودتون ارزشمند بدونید و از وسایل خوبتون استفاده کنید