من کنار برادرم بودم… داشتیم میرفتیم کنسرت تو صف چک کردن بلیتها بودیم… چند تا پسر جوون. مثلا ۲۶-۲۷ ساله داشتن بهم میگفتن آره اسلامم گفته مردا میتونن ۴ تا زن بگیرن. بعد اون یکی هاشونم تایید میکردن که آره اگه پول داشته باشی میتونی ازین حرفا.. بعد داداش منم انگار خوشش اومده بود میخندید… حس میکنم همشون عوضین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسلام رو هوا نگفته هزارتا شرایط داره اینم مثل همه چی که برای خودشون گلچین میکنن حالا خوبا ۹۹ درصد پسرای ایرانی بچه ننه ان بگو شما از پس یه شلوار بربیاید بعد بری سراغ بعدی بچه ننه های بدبخت
داداش من بود محل سگم بهشون نمیداد اما اگه بابام بود مینشست باهاشون شوخی خنده میکرد . بعضیا وجدان و اصالت ندارن ( با اون چهارتا پسرم بلانسبت بقیه )
اینا هم فقط قسمت چهار زن اسلام رو فهمیدن انکار ؟
میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه میکنه به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱