2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349276 بازدید | 18904 پست
سلام به همهههههههههههههه صبحتون بخیر گل بابونه عزیز نمیدونم در گذشته با ما همراه بودی یا نه....ولی از قضا ما کتابای خیلی خوبی هم در زمینه های مختلف به هم معرفی کردیم که خیلیاشون واقعا موثر بودن و اکثر بچه ها ازش استقبال کردن.اگه هم فایل پی دی اف کتابا موجود بوده همینجا در اختیار بقیه گذاشته شده.در مورد مهارتهای زندگی هم که کل تاپیک حول همین میچرخه عزیزم.هر کسی هر تجربه ای از مهارت هایی که تو زندگی کسب کرده مرتبط با موصوع هفته عنوان میکنه.این مهارت ها میتونه مهارتهای رفتاری باشه حتی نوع صحبت کردن در شرایط متفاوت-مهارت های فکری برای مقابله با امواج منفی و مبارزه با اونا برای رسیدن به آرامش بیشتر تو زندگی و خیلییییی از موردای دیگه که الان حضور ذهن ندارم. صد البته که ظرافت فقط تیپ و قیافه نیست ولی ما به صورت هفتگی موضوعاتمونو مشخص میکنیم و این هفته در مورد ظاهر هستش
دوستان خوب منخیلی وقته این تاپیک و دنبال میکنم راهکاراتون عالیییین ممنونم ازتون ایشالله منم بتونم تو بحثاتون شرکت کنم راستی بچه ها من یه پالتو چرم مصنوعی گرفتم تقریبا جنسش مثه جیر میمونه کوتاه و شیکه خیلی تن پوشش قشنگه 210 گرفتم ولی نمیدونم می ارزه یا نه؟؟؟ قیمتا تو همین مایه هاست؟ بعدش میخوام بدونم با چی ستش کنم؟ شیلوار و چکمه و... چی بگیرم پالتوش قهوه ای فوق العاده خوش رنگی اگه کمکم کنین ممنون میشم دوستان
بالا رفتن سن حتمی است... ولی اینکه روح تو پیر شود، بستگی به خودت دارد...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به خوشگلای عزیز ب نظر من از این به بعد در مورد تیپ های پاییزی بیشتر بحرفیم خیلی خوبه یه خانوم همیشه ب فکر تیپ وظاهرش باشه ،من هرسال تو اواخر شهریور یا مهر که لباسای تابستونی اف میخورن یه چنتا چیز خوشگل وساده میگیرم وواسه سال بعد نگه میدارم ،البته چیزهای ساده وبدونم که همیشه تو بورسه
عسل جون اگه پالتون خیلی مجلسی نیست من پیشنهاد میکنم با یه بافت خوشگل کرم از زیر پالتوت بپوشی و پالتوتو باز بزاری.و با یه شلوار جین کاملا جذب آبی روشن ست کنی.خودم چنین ست مشابهی رو داشتم به نظرم خیلی خوشگل میشه صنوبر جون خلاصه ها صفحه 490 هم هست که بانوی شب عزیز لطف کرده و مجدد آپلود کرده.میتونی از اونجا دانلود کنی
در خصوص پیشنهاد بیتا جون هم در مورد صحبت در مورد لباسای پاییزی باید بگم: پوشیدن بافت تو این فصل بهترین گزینه هستش.بافتای خوشگل که دل آدم رو میبرن و کافیه با یه شال گردن خوشگل ست بشه و دیگه نیاز به هیچ چیز اضافه ای نداشته باشه دستکشای انگشتی خیلی نازی هم تو بازار پیدا میشه که حتی اگه یه مانتوی پاییزی ساده پوشیده باشیم ولی میتونیم با انتخاب یه دستکش خوش رنگ و خوشگل کلی به لباس سادمون جلوه بدیم اگه مایل بودید اواسط فصل پاییز در این خصوص صحبت میکنیم و اگه الان اجازه بدید من پیشنهاد میکنم موضوع رو تغییر بدیم.چون حدود یک هفته است که داریم در موردش صحبت میکنیم و ظاهرا کسی حرف جدیدی دیگه ای نداره. منتظر پیشنهادای خوبتون هستم و خودمم اگه چیزی به ذهنم رسید میگم همتوووووووووووون خوشگلیییییییییییییییییید
دوستانم...سلاااام... خوبین؟ خانمها به نظرتون زود صمیمی شدن با دیگران خوبه یابد؟؟؟یا به یه اصطلاخی خونگرم بودن،البته من فکر نمیکنم خونگرم بودن با صمیمی شدن یکی باشه،دوست دارم نظرتونو بدونم...اخه اغلب بمن گفته میشه که مغرورم و خیلی دیر صمیمی میشم...مثلا عادت ندارم تو تاکسی یا تو مغازه یا هرجایی...سر حرفو باکسی باز کنم..واگرم کسی حرفی زد باهام خیلی مختصر جواب میدم...نمیدونم کار بدیه یا خوب...میشه تا اخر هفته درینمورد حرف بزنیم؟که اصولا یه خانم چه درجاتی از غرور باید داشته باشه؟و چقدر صمیمیت تو برخورد اول لازمه؟؟؟؟ من خودم دوستان زیادی دارم ولی معدود دوست صمیمی دارم...خوشم نمیاد هرکسی را به حریمم راه بدم...ولی تو فامیل و اشنا ادم خوشرو و خوش خنده ای هستم...اصلا فکر نمیکنم مغرورم...ولی بهم میگن....مخصوصا اقایون....دوست دارم بیشتر حرف بزنیم و راهنمایی کنیم همدیگه را...
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام خوش تیپا پرینوش جان امیدوارم کسالتت رفع شده باشه واقعا ناراحت شدم نکات خوبی درباره خرید مطرح شده ممنونم باموضوع جدید هم موافقم بیشتر از یه هفتس دراین باره صحبت میشه هرچند گفتگوهای کمی بوده اما با تغییر موضوع هم موافقم
هرمیون منم مثل تو هستم مثلا تو مطب دکتر خیلی حوصلم سر رفته بود یه دختر همسن کنارم بود خیلیم خوش اخلاق بود هی نگام میکرد لبخند میزد منم لبخند زدم ولی در کل قیافم مغروره با همه نمیجوشم مامانم میگه خوب نیس پس فردا عروس شدی چیکار میخوای بکنی ولی من جدا از غرورم اول رفتار دیگرانمو انالیز میکنم ببینم چجورن
خدایا شکرررت خوشبختی یعنی من و تو و خدا تا ابد در کنار هم با تمام چیزهای خوبی که خداوند بهمون میبخشه عشق سلامتی ثروت خوشبختی 😍😘
سلااااااااااااااااااام وای که چه هواییه امروز صبح.به به.خداروشکر که فرصت دیدن یه روز قشنگ دیگه رو داشتیم روز خوبی داشته باشید طلاهااااااااااااااا هرمیون جون در مورد صحبتای که کرده بودید عزیزم....خود من هم آدمی نیستم که تو مترو و تاکسی و فروشگاه ها سر صحبت رو با کسی باز گنم و مثل شما اگه کسی باهام سر صحبت رو باز کنه در حد خیلی کوتاه جوابشو میدم ولی سعی میکنم همراه با لبخند و صمیمی جواب داده باشم.کلا نمیپسندم که زودی با همه پسر خاله شم و ریز تا درشت همه چیمو بشینم باهاش تعریف کنم.مثلا اگه با مادرشوهرم برم یه فروشگاه واسه خرید بدون اغراق شاید تو نیم ساعتی که اونجا باشیم با دو سه نفر هم کلام میشه و تو اون نیم ساعت همه میفهمن من عروسشم چند تا دختر داره چند تا پسر داره چه گذشته ای داشته چه آینده ای پیش روشه و......در این حد رو اصلا نمیپسندم اما همونطور که اشاره کردم تمام تلاشم رو میکنم که نگاه صمیمی داشته باشم.با لبخند از کنار آدما رد شم و انرژی مثبتمو بهشون برسونم بد نیست صحبت یکی از آشناهامونو که ایران زندگی نمیکرد رو براتون بگم.چند سال پیش اومده بود ایران و میگفت چرا مردم اینجا اینطورین؟وقتی نگاهمون به هم گره میخوره با اخم روشونو برمیگردونن هیچ کس لبخند نمیزنه همه انگار ناراحتن...حتی هیچ کس تو عکسا نمیخنده و همه جدی هستن دیدم راست میگه واقعااااا.هر چند به خاطر بی اعتمادی به آدما به خصوص تو شهرهای بزرگ آدم ترجیح میده زیاد تو محیط های عمومی قاطی نشه با بقیه ولی لبخند زدن و نگاه مهربون نباید هیچ مشکلی ایجاد کنه
سلاااااااااام خانومای گل وصدالبته ظریف . حالتون خوبه ؟؟؟ ان شاالله همیشه شادوسلامت باشید . پرینوش گل چه موضوع خوبی پیشنهاد دادین ،عالیه .البته به نظر من این هفته موضوع پرینوش جون باشه ،هفته بعد موضوع هرمیون جون عزیز .البته اگردوستان موافق باشن . پرینوش جون چقد خوب نوشتی ،وقتی بامادرشوهرت میری .‌‌...چه گذشته ای داره چه اینده ای پیش رو داره ... واااااااای اول صبحی چقد خندیدم