2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم ؟؟(شعبه 2)

| مشاهده متن کامل بحث + 349276 بازدید | 18904 پست
ترس و نگرانی الکی به خودمون راه ندیم پیش بینی های بد نکنیم به استقبال حادثه های بد نریم و تو ذهنمون اتفاق بد رو پیش بینی نکنیم به یاد حرفا و اتفاقات بد گذشته نیفتیم و سعی کنیم بهشون فکر نکنیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه نکته دیگه که به نظرم خیلی مهمه حسادت رو از وجودمون پاک کنیم همین خودش کمک میکنه که خیلی آرامش داشته باشیم.قطعا تو زندگی هممون کسایی هستن که ما به هر دلیلی روشون حساسیسم یا مثلا در گذشته با هم بحثی داشتیم طوری که تحمل اون شخص تو جمعی که هستیم خیلی سخت میشه در اینطور مواقع بهتره که برای اینکه خودمون از اون شخص انرژی منفی نگیریم و نزاریم که آرامشمونو مختل کنه بهتره وجود اون فرد رو برای خودمون بزرگ نکنبم و یه جورایی نادیده بگیریمش.حسادت نکنیم که چی داره چی نداره چی پوشیده و یا به چه موفقیتایی رسیده و... خودمونو باور داشته باشیم خودمونو دوست داشته باشیم برای دیگران بد نخوایم و حسادت رو از خودمون دور کنیم
سلام خوشگلااااخوبین؟پرینوش عزیزحرفات خیلی به ادم انرژی میده..شخصیتتودوست دارم خیلییی...ولی امروز برای من یه موضوعی پیش ا مده که مجبورشدم توی این مبحث ازتون راهکاربخام واقعا شرمنده ام ...دوستان جاری من از شهر دیگه اومدن چندروزی رو خونه مادرشوهرم خیلی مارمولکه همه حرفهارو از زبون من میکشید به غیبت ولی یهویی میدیدم خودش باخواهرشوهرام ریخته روی هم وصمیمین...یه برادرشوهرمجردهم دارم که چندروز پیش باشوهرم دعواگرفت وتوی جمع گفتش که زنت یعنی من نمیزاره که که تو برای من کاری خوب جورکنی وزن بگیری درصورتی که اینجوری نیست...چون اخلاقش بد هست وبی ادبه احترام شوهرمو نداشت شوهرم ازش متنفرشده ولی بازم همه کاربراش کرده اما بی نتیجه مونده. . خیلیناراحتم که جرات دادبه خودش که به من اینجوری بگه....به نظرتون با این دونفرچه جوری برخوردکنم ؟؟؟آرامشم بهم ریخته ..... برادرهای دیگه هم داره اما همش چشمش به همسرمنه شایدچون یه خورده وضعیت مالیش بهتر ازاوناست حسادت میکنه .. قطعا....ارامش ندارم از دست اون واز دست جاری هفت خط خودشیرین
سلام لطفا یکم منو دعوا کنید خیلی جدیدن مراعات میکنم آرایشگاه نمیرم وخرج نمی کنم .من وقتی مجرد بودم همیشه میگفتم اگه یک خونه داشتم کافیه ودیگه خودمو نمی کشم جمع کنم. ولی الان همش دلم میخاد جمع کنم وخسیس شدم. البته این به موضوع یکم بی ربطه اما خوب گفتم نصیحتم کنید
اتنا خانوم همینکه خودت ب این فکر هستی خیلی خوبه،متاسفانه خیلی از خانمها اصلا نمیدونن ک چنین بلایی سرشون اومده،خوب خودت که میدونی نباید خسیس باشی،باید به خودت خوب برسی،عزیزم اگر ازهمین خرجهای کوچیک و ارایشگاه و....بزنی،کم کم میبینی کاملا به فنا رفتی....تبدیل میسی به یه نقطه کوچیک و بی اهمیت تو زندگی شوهرت...زنی میشی که هیچ خاسته ای نداره...مرتب تو فکر پول جمع کردنه....شلخته و نامرتبه،لباس کهنه میپوشه،اهمیتی به زندگیش نمیده...و کم کم شوهرتم دیگه اهمیتی بهت نمیده...واحترامی واست قایل نیست...درحد تمکن همسرت خوب بگرد...خوب بپوش...ب اندازشم پس انداز کن...با این پولهای ناچیز کسی صاحب خونه و زندگی نمیشه،پس خوش باش و زندگی خوب بکن
هر پرهــــــیزکار گذشـــــــته ای دارد و هر گناهکار آینده ای پس ، قضــــــــاوت نکن . . .
سلام دوستان من خیلی درگیر اتفاقای بد میشم، منظورم ذهنمه یاد کارای بد دیگران میفتم گریه م میگیره نمیدونم چجوری مثبت فکر کنم، آخه رفتارشون یادم نمیره ،شاید چند سال ازش گذشته باشه ولی بازم واسم ناراحت کننده ست
سلام به همگی مخصوصا پرینوش عزیز. امروز که اومدم اینجا ودیدم شماپست گذاشتی خیلی خوشحال شدم..شاید باورت نشه ولی این مدت که نبودی یادت بودم والبته نگرانت. خوشحالم دوباره اینجامیبینمت..
****ممنون میشم واسه باز شدن گره کارم صلوات بفرستین****
سلاااااااااااااااااااااام صبح زیباتون بخیر آتنا جون هرمیون عزیز کامل و به درستی راهنماییت کرد عزیزم.بهتره در این خصوص تغییر رویه بدی و بدون اگه امروز که جوونی این هزینه ها رو از خودت دریغ کنی چه بسا خداااااای نکرده فردا روزی به خودت بیای و ببینی این هزینه ها صرف کس دیگه ای به جز تو میشه تو میمونی و یه دنیا حسررررررت.پس بهتره به همه توصیه هایی که همیشه در این خصوص داشتیم یه نگاهی بندازی تا برات تلنگری بشه فلرتشیا دوست عزیز حتما چند روز آینده رو با ما همراه باش.ما هم میخوایم کاری کنیم که این افکار منفی رو از ذهنمون دور کنیم بانوی شب مرسی عزیزم .منم دلم برای اینجا خیلیییی تنگ بود خوشحالم که اومدی
و اما ادامه صحبتمون من تو دوران دانشجوییم یه دوستی داشتم که یکباره میرفت تو خلوت خودش نه با کسی حرف میزد نه حتی حرفای مارو میشنید یه مرتبه هم میدیدم اشک از چشماش سرازیر شد میرفتیم سراغش میگفتیم چی شدههههه چرا آخه الکی گریه میکنی چیزی شده مگه؟؟؟بعد از کلی اصرار بهمون میگفت داشتم فکر میکردم اگه مادرم بمیره من باید چی کار کنم؟ واسه خودش نشسته بود کل مراسم ختم رو تحلیل و تفسیر کرده بود تو ذهنش و واقعا ما درک میکردیم چه عذابی داره میکشه انگار دور از جون مادرش فوت کرده و عینا داره اون لحظات رو تجربه میکنه ما خیلی سعی کردیم کمکش کنیم ولی وقتی دیدیم فایده ای نداره تشویقش کردیم که بره پیش یه مشاور و مشکلشو مطرح کنه.یادمه خیلی مشاور خوبی بود و واقعا دوست منو متحول کرده بود نه تنها در خصوص این مشکلش بلکه در همه زمینه های رفتاریش ما به عینه متوجه تفاوت های بزرگی میشدیم یه بخشی از حرفای این مشاور یادمه که اینجا عنوان میکنم.شاید خیلی از ماها هم درگیر این افکار منفی باشیم حالا ممکنه به این شدت نباشه ولی میتونه در کنترل افکار منفیمون کمک کنه: افکارمون رو تو زندگی متوجه کارهای مثبت کنیم تا به مرور مثبت نگر بشیم از افراد منفی نگر دوری کنیم به محیط هایی که برامون ناخوشایند هستن تا جای که میتونیم نریم وقتی افکار منفی به ذهنمون رسید اونا رو با خاطرات خوش زندگیمون جایگزین کنیم.به اتفاقات خوش آیند زندگیمون فکر کنیم. قدر لحظه های زندگی رو بدونیم و به این فکر کنیم که دیگه هرگز تکرار نمیشن پس از گذران این وقت لذت ببریم از انزوا و گوشه گیری که خواه ناخواه ممکنه باعث ایجاد افکار منفی بشه دوری کنیم و به جاش تو جمع اقوام و دوستان باشیم اعتماد به نفس خودمون را در هر شرایطی حفظ کنیم و هرگز به دیگران اجازه ندیم که اون رو متزلزل کنند. این جمله رو فراموش نکنیییییییم: "اعتماد به نفس کلید خلق تفکر مثبت است."
سلام صبح بخیر چطورین دوستان موضوع این هفته خیلی عالیه راستی من یه مدت با تایپکی که جوجو عزیز آدرسشو داد همراه هستم.هنوز خیلی استا نشدم اما میشه گفت20درصد تاثیر داشته توی روحیاتم. چند تا جذب هم داشتم فقط کافیه که بخایم تا همه چی به سمت ما بیاد.یکی از دوستان کتاب از دولت عشق معرفی کرد که در رابطه با همین موضوع هست.من این کتاب هنوز تموم نکردم پی دی اف این کتاب میتونین رایگان دانلود کنید. کتاب راز همه خیلی کتاب دوست داشتنی هست..حتما بخونیدش
همیشه سعی کنیم نسبت به خودمون احساس خوبی داشته باشیم ممکنه چیزایی که میگم به نظر بی ربط بیاد ولی از نظر خودم ارتباط مستقیم با مثبت اندیشی داره چون وقتی من از خودم راضی باشم آرامش درونی دارم و قطعا کمتر سراغ افکار منفی میریم پس بهتره همیشه خوش بو باشیم بهترین لباسمون رو بپوشیم موهامون همیشه مرتب باشه و ظاهرمون رو تا جای ممکن برای خودمون رضایت بخش و آراسته کنیم.