2777
2789
عنوان

خبر خوش برای کسایی ک زگیل پوستی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 152756 بازدید | 118 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ی تکه پنبه راسرکه سیب بش بزن روش چسب شب تاصبح بزار روش باشه من گذاشتم تموم شد ولی ۱ هفته هرشب گذاشتم ...

مرسی عزیزم اخه مال من دقیق روی قسمت داخلیه چشممه اصلا نمیشه بزنم سرکه میره توچشمم 

منم زگیل مسطح دارم دور تا دور ابروهام... لیزر رفتم  فریز کردم اما خوب نشد چیکار کنم نا امید شدم ...

ببخشید زگیل مسطح چطوریه ؟؟؟ آخه پسرم یه طرف صورتش وگردنش لک داره ودکتر میگه 

این خاله 

اسمش خال اسپایلوس !

با سلام خدمت همگی 

و با تشکر ویژه از استارتر عزیز،خیییلی دعاتون می کنم خدا خیرتون بده الهی

پسرم ۱۵ تا زگیل رو انگشتای دست و پاش در اومد که گفتن باید فریز شن و هزینه هر دونه اش ۱۰۰ بوده ولی امکان رویش مجدد هست.

من نوبت زدم پیش دکتر ولی این تایپک رو‌خوندم و به مدت یک ماه هر روز یکی دو بار از این اسپری ها که برای دوران کرونا تو داروخونه می فروختن برا ضد عفونی کردن دستا

از همونا گرفتم و مرتب می زدم به دست و پای پسرم

خدا شاهده یک ماه نشده کم کم زگیل ها پژمرده شدن 

بزرگاس کنده شدن خود به خود و کوچیکاش پوست انداختن و محو شدن

گفتم اینجا بنویسم شاید برای کسی مفید باشه 

دقیقا یک ماه مرتب زدم براش 

سلام دوستان،واسه درمان و ریشه کن شدن این ویروس لعنتی خیلی تحقیق کردم تنهاراه حلش تقویت سیستم ایمنی بدن بود.۳روز کامل به جای وعده های غذایی فقط میوه(انواع توت،اناناس،پرتقال...)و سبزیجات(کلم بروکلی،گل کلم،جوانه های بروکسل) ،چای سبز،دمنوش نعنا،دمنوش زنجبیل،دمنوش دارچین بخوریدوروزانه ۴لیتراب بنوشید اصلا از نان و برنج و گوشت قرمز(مخصوصا گوشت گوسفند)استفاده نکنید.

*به مدت۳ماه روزانه ناشتا(تایمی که تازه از خواب بیدارشدیدوبدنتون فعالیتی نداره و ویروس ها در این مدت زمان کمترین فعالیت خودشونو دارن <یک حپه سیر مثل قرص>بااب ولرم فراوان قورت بدید)معجزه میکنه

هفته ای یک بار از نوره استفاده کنید،تمام شکم ناحیه تناسلی باسن و کمر زیربغل و سینه(ازگردن به پایین)،ازتیغ،موم،اسپری یاکرم موبربهتره استفاده نکنید

ورزش کنید برای گردش جریان خون و دفع راحت ویروس ازبدن

✅دوری از استرس

خیلی از ادمایی که اطرافتون هستن شاید اطلاعی نداشتن و وارد بدنشون شده خود به خود دفعش کرده هیچ جای نگرانی نیست مرتب تست پاپ اسمیربدید طبق دستور پزشکتون از ایمونس و پاورفیت استفاده کنید 

حتما واکسن گارداسیل۹روتهییه کنید و۳دوزشو بزنید

دکتر میر حسین کاظمی:

درمان قطعی انواع زگیل تناسلی :

سریع ترین و بهترین روش درمان زگیل تناسلی 

زگیل تناسلی یکی از بیماری های مقاربتی است که در دراز مدت احتمال تبدیل به سرطان را دارد.

اما درمان آن به سبک دکتر میر حسین کاظمی به راحتی میتواند اتفاق بیافتد.

جهت مشاوره و شروع درمان تماس بگیرید:

09367461816

زائده رو نمیدونم عزیزم ولی تو بزن ضرر نداره اخه خاصیت ضد باکتری و ضدقارچی داره و درمانش بخاطر همینه

ببخشید آیا این راهکارتون  برلی زیگلها که گفتین موثر بوده دوباره در نیومدن ممنون