2777
2789
عنوان

خبر خوش برای کسایی ک زگیل پوستی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 152754 بازدید | 118 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اقا بقران بهترین درمان زگیل همین همین سرکه سیب هستش. من دهنم صاف شد انقد دکتر و کرایو رفتم اما بعدها ...

خانم تروخدا واب بدید واقعا سرکه سیب زگیلاتونو برد؟پسرم بیشتر جاهای صورتش زگیل مسطح زده نمیدونم چ کار کنم دنیا تو سرم خرایه😭😭😭😭

اقا بقران بهترین درمان زگیل همین همین سرکه سیب هستش. من دهنم صاف شد انقد دکتر و کرایو رفتم اما بعدها ...

سلام میبخشید زیگیل های شد مجدد عود نکرد

انگشت پای دخترم دو سه تا زگیل ریز داشت بردیم کرایو متخصص پوست

بعدشم‌یک جلسه لیزر

انقدر زیاد شده

میترسم خیلی وحشتناک شده

الان مدرسه داره چطور بازم کرایو کنم!٫

با سلام خدمت همگی و با تشکر ویژه از استارتر عزیز،خیییلی دعاتون می کنم خدا خیرتون بده الهیپسرم ۱۵ تا ...

سلام عزیزم

من دخترم دو سه زیگیل ریز لای انگشتای پاش داشت کرایو کردیم

بعدشم لیزر

انقدر زیاد شدن که وحشت میکنم

الان مدرسه داره دیگه نمیتونم ببرمش کرایو

تورو خدا راهنمایی کن چیکار کردی دقیقن

دیگه برنگشت؟

سلام دوستان گلم کسی زگیل داره شکل ظاهر دز نظر نگیره زگیل تو بدن و چسبیده به پوست ،تو ایران ما درمانی نداریم میخوای به روش اصولی درمان کنی 09929382215

پیام بده تا زمانی عفونت تو بدنت هست این بیماری هم همراهته 

نه قهوه گانودرما دارم نه معجون عسل نه پاورفیت ،هیچ کدوم ازینا تورو اوکی نمیکنه 6سالدارم این بیماری درمان میکنم، پس اعتماد کن 09054553869 

09929382215

سلام به دوستان و همدردان عزیز.

تجربیات خودمو راجب کنترل زگیل میخوام بگم. امیدوارم به درد تون بخوره.

حدود سه سال و نیم پیش من گرفتار زگیل مسطح صورت شدم. در عرض چن هفته نصف صورتم پر از زگیل شد. از پیشانی تا زیر گلو. روزهای وحشتناک پر از استرس و وحشت. از خدا میخواستم بمیرم فقط. رفتم کرایو، در جلسه اول نصف صورتم همه زخم شد، بعد یه هفته که زخمها ریخت، یه مقدار از زگیلها رفته بود اما کلی لک سیاه رو صورتم افتاده بود البته نصف زگیلهاهم بصورت پراکنده مونده بود. واقعا ناامید شدم از کرایو. تو نت گشتم و اسم سیر و سرکه سیب رو دیدم. با سیر شروع کردم، جواب خوبی نگرفتم چون صورتو میسوزونه بشدت. اومدم رو سرکه سیب عزیز. سرکه سیب ناجی زندگیم شد.

پروسه انجام دادنش رو دقت کنین : یه ظرف اسپری جیبی خریدم. دقت کنین اسپری که پاشش قوی و کاملا بصورت بخار بپاشه( بعضی از این ظروف به درسته اسپری نمیکنه و فقط مثل اب میپاشه، از اونا نمیگم. فقط اسپری کننده قوی بصورت بخار)

سرکه سیب رو بریزین تو این ظرف و هر ساعت اسپری کنین روی زگیلها. با پنبه و پارچه نزنین که زخم میشه. فقط اسپری کنین. من که نصف صورتم زگیل شده بود، تمام سطح زگیلها بعلاوه اطرافش هم میزدم. هر ساعت میزدم. صورت و مخصوصا اطرف زگیلها شاید بشدت متورم و قرمز بشه و یا زگیلها درشتر و سفیدتر و چندش تر بشه ، اعتنایی نکنین. بعد چن روز زدن، میبینین، زگیلها تقریبا رفتم و اون حالت زبر و خشن نیست و صافتر شدن. بعدش یکی دو روز مهلت بدین تا قرمزی و تورم صورت بخوابه. بعدش میبینین که زگیلها اکثرا از بین رفته. بعد با فاصله های زمانی بیشتر دوباره شروع کنین به سرکه سیب زدن و در نهایت ظرف چن روز دیگه میبینین تمام زگیلها از بین میرن. بعد از تمام شدن همه ی زگیلها و بهبودی کامل پوست، سعی کنین یکی دو ماه روزی یبار بزنین تا خیالتون راحت شه که ریشه هاش خشک بشه. بعد از اون هم همیشه هفته ای یبار بزنین تا هیچوقت عوود نکنه یا به کسی منتقل نکنین. متاسفانه من بعد از بهبودی سری اول کلا سرکه سیب رو کنار گذاشتم و سه سال پاک بودم اما بعد سه سال سر یه مریضی بدنم ضعیف شد و دوباره صورتم پر شد. اینبارم همون پروسه رو دنبال کردم و ظرف چن روز زگیلهامو از بین بردم. ولی اینبار مصمم هستم تا هفته ای یکی دوبار سرکه سیب بزنم. و ضمنا استفاده از قرصهای تقویت سیستم ایمنی و تغذیه سالم و ورزش و... استفاده کنم تا زگیلهام از وجودم بره بیرون. ولی یادتون باشه سرکه سیب اصل داستانه، سرکه سیب عزیز و دوست داشتنی. 

یه چیز دیگه زگیل من زگیل مسطح بود. بنظرم زگیلهای تکی و زمخت سیر بهتر جواب بده.

خدا همه ی مارو از شر تمام بدیها و مخصوصا زگیل نجات بده

خداحافظ

سلام عزیزممن دخترم دو سه زیگیل ریز لای انگشتای پاش داشت کرایو کردیمبعدشم لیزرانقدر زیاد شدن که وحشت ...

فقط اسپری الکل که تو دوران کرونا تو‌داروخونه می فروختن زدم به مدت یکی دو هفته  پشت سر هم صبح و شب  زود رفتن

سرکه سیب اصل هم میگن جوابه 

پشتذسر هم انجام بده زود می رن 

عزیزم منم این بیماری رو داشتم باکمک دکتر عاطفه الهویی نظری درمان شدم وخداروشکر الان فقط برای چکاپ میرم پیششون واقعا راضیم از نحوه برخورد و درمانش خانم دکتر کلی به من روحیه دادن هم حالم خوب شد هم بیماری hpvکه درگیرش بودم