2777
2789
عنوان

خبر خوش برای کسایی ک زگیل پوستی دارن

152756 بازدید | 118 پست

من چن ساله ک این مشکلو دارم کلی هزینه کردم از کرایوتراپی گرفته تا قطره و روش های دیگه اما فایده نداشت ک نداشت 

فقط بیشتر میشدن اول دستام بعدم دونه دونه رو پا و گردنم وااااقعااا دیگه نمیدونستم چیکار کن تاااااااااااا

برای این کرونای عزیز ک مرتب دستامو با ژل ضدعفونی کننده میشستم متوجه شدم ک دارن کوچیک میشن وبعد از چن روز پاک شدن منم بیشتر میزدم الکلم میزدم بهشون الان خییییلی بهتر شدن خداروشکر

اگه کسی مشکل منو داره از ژل یا الکل سفید استفاده کنه

چقد هزینه کرده بودم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اقا بقران بهترین درمان زگیل همین همین سرکه سیب هستش. من دهنم صاف شد انقد دکتر و کرایو رفتم اما بعدها سرکه سیب رو امتحان کردم. صورتم پر زگیل بود. یک دونه سرکه سیب خریدن، ریختم تو این ظرفهای اسپری کننده ی جیبی . دو سه روز هر ساعت یبار اسپری میکردم رو صورتم. به سه روز نکشید که زیگیلها سیاه و بعد کاملا افتادن. بعد چن ماه دوباره عوود کردن تو یکی دو قسمت که دوباره سرکه زدم که اینبارم تو دو روز محو شدن. الانم هیچ ترسی از عود کردن یا نکردنش ندارم چون سرکه سیب عزیز سه سوته از بین میبره. پولتونو دور نریزین، پوستتونم با درمانهای کرایو و لیزر اسیب نزنین. بهترین راه درمان زگیل همین سرکه ی سیب هست. توصیه میکنم بعد از از بین رفتن زگیل بازهم هرازگاهی، هفته یکی دوبار رو صورتتون اسپری کنید تا خیالتون راحت شه که هیچوقت دیگه درنیاد و ریشه اش کامل خشک بشه. البته من  زگیل معمولی و نه زگیل تناسلی داشتم  ولی حدس میزنم با زدن مقدار بیشتر سرکه و شاید در مدت طولانیتر، زگیل تناسلیم بشه از بین برد. موفق باشین

اقا بقران بهترین درمان زگیل همین همین سرکه سیب هستش. من دهنم صاف شد انقد دکتر و کرایو رفتم اما بعدها سرکه سیب رو امتحان کردم. صورتم پر زگیل بود. یک دونه سرکه سیب خریدن، ریختم تو این ظرفهای اسپری کننده ی جیبی . دو سه روز هر ساعت یبار اسپری میکردم رو صورتم. به سه روز نکشید که زیگیلها سیاه و بعد کاملا افتادن. بعد چن ماه دوباره عوود کردن تو یکی دو قسمت که دوباره سرکه زدم که اینبارم تو دو روز محو شدن. الانم هیچ ترسی از عود کردن یا نکردنش ندارم چون سرکه سیب عزیز سه سوته از بین میبره. پولتونو دور نریزین، پوستتونم با درمانهای کرایو و لیزر اسیب نزنین. بهترین راه درمان زگیل همین سرکه ی سیب هست. توصیه میکنم بعد از از بین رفتن زگیل بازهم هرازگاهی، هفته یکی دوبار رو صورتتون اسپری کنید تا خیالتون راحت شه که هیچوقت دیگه درنیاد و ریشه اش کامل خشک بشه. البته من  زگیل معمولی و نه زگیل تناسلی داشتم  ولی حدس میزنم با زدن مقدار بیشتر سرکه و شاید در مدت طولانیتر، زگیل تناسلیم بشه از بین برد. موفق باشینن

اقا بقران بهترین درمان زگیل همین همین سرکه سیب هستش. من دهنم صاف شد انقد دکتر و کرایو رفتم اما بعدها ...

سرکه سیب برای زگیل مسطح که یکطرف صورتمو کاملا گرفته جواب میده ؟

عزیزانی زگیل دارن تا زمانی سیستم بدنتون ضعیف باشه این زگیلا بیشتر میشن روشای سوطوندن اشتباهه تو باید اول سیستم بدنت به 1000برسونی که کلا از بدنت بره09054553869پیام بدسن راهنماییتون کنم

اقا بقران بهترین درمان زگیل همین همین سرکه سیب هستش. من دهنم صاف شد انقد دکتر و کرایو رفتم اما بعدها ...

سلام عزیز

من رو لبم دارم قبلنا کم بود الن دوتا شده. مال شما چجوری بود؟ ماله من‌مث گوشت اضافه بود

منم رو صورتم دارم اوایل فقط یکی بود انگار واگیر نداشت از وقتی فریز کردم داره پخش میشه ولی قبل فریز هم سرکه سیب زدم هم الکل 

میشه برا خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین .. ۸ ساله ازدواج کردیم خونه نداریم

سرکه سیب تو چشمات نرفت ؟ 

من میترسم برا چشم ها و مژه ها ضرر داشته باشه یا ابروهام بریزه برا همین اسپری نکردم ولی زدم ب زگیلا .. متاسفانه هنوز درمان نشدن بیشتر هم شدن 

میشه برا خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین .. ۸ ساله ازدواج کردیم خونه نداریم