2777
2789
عنوان

ژلههه😧

131 بازدید | 13 پست

الان ژله ریختم تو ظرف گزاشتم ببنده 

بعد میخام ازون ژله سفیدا که با ژله آلوورا و شیر درست میشه 

بعد تو گوگل تو اینستا هرجا یجوری میگه 😐منم موندم چیکارکنم 

میخام درست کنم بریزم رو اون یکی ژله که گزاشتم ببنده🫠

کیا درست کردن؟ میشه کمکم کنین

چی میگی؟

عزیزم ژله الو... با ی لیوان آبجوش مخلوط کن ی لیوان شیرم کنار دستت بزار بزار هردوتاش به دمای محیط برسه بعد هردو رو مخلوط کن داغ داغ شیر و نریزی تو ژله میبره بعدشم هیچی دیگه تمام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نهههههه وایسا درست بگم

۱_ پودر ژله رو بریز توی ظرف بعدش یک لیوان آب جوش بریز داخلش

۲_ مخلوط کن تا چیزی از ذرات پودر ژله باقی نمونه اگر دیدی خوب مخلوط نشد کتری بزار دوباره آب به جوش بیاد ظرف ژله رو بزار روی کتری طوری که فقط بخاطر آبجوش به ظرفت برخورد بکنه بعد ژله واب جوشی که توی ظرف داشتی و هم بزن تا حل بشه

۳_ بزار نزدیک نیم ساعت ژله و آب جوش توی محیط بمونه در همون لحظه که ژله رو گذاشتی نیم ساعت بمونه تا هم دمای محیط بشه یک لیوان شیر سرد خالی کن توی لیوان اونم بزار کنار تا همزمان با ژله نیم ساعت توی محیط بمونه تا هم شیر توی لیوان هم ژله توی کاسه هم دما بشن

۴_ بعد گذشت نیم ساعت که هردو ی دما دارن شیر رو بریز داخل ژله این مراحل رو آنجام میدید که ژله بریده بریده نشه بعدشم می‌ریزی روی ژله ای که تو یخچال گذاشتین