2777
2789
عنوان

چرا اینطورین پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 47 پست
آره. بنظر منم شاید اکثراً اینطورن.مثلاً مردی رو میشناسم که خانم خودش خیلی خانم خوبی بود ولی این آقا ...

شما آقایی و داری تایید می‌کنی این ویژگی مردارو😂🤍

کلیشه ایی نیس واقعیته اتفاقا

من تو این جا دیدم کسی ک نظر خاسته درمورد پسری همه گفتن ن اوکی نیس ولی هزار جور بهونه ک ن شما نمیفهمید و پسره خوبه رفته تو رابطه بعد چن وقت میاد میگ همشون مث همن اینجورن فلانن دقیقا مث تو

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلیشه ایی نیس واقعیته اتفاقامن تو این جا دیدم کسی ک نظر خاسته درمورد پسری همه گفتن ن اوکی نیس ولی هز ...

نه من چنین کاری نکردم

فقد این یه چیز ثابت شدس که مردا قدر دخترایی که قناعت رو بلدن نمیفهمن فک میکنن لیاقتشون در همون حده

این از نظر خانوماست

وگرنه پسرا اتفاقا بیشتر اون بساز ها و با اخلاق ها رو دوست دارن

همونایی ک غر نمیزنن امیدوارن خدادوستن

🙂

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه من چنین کاری نکردمفقد این یه چیز ثابت شدس که مردا قدر دخترایی که قناعت رو بلدن نمیفهمن فک میکنن ل ...

اینکه با ی ادم قدرنشناس رفتی تو رابطه دلیل نمیشه ک همه مردا این مدل باشن

تو خودت خوبی اگ خوبی پس پسر خوبم هس تو انتخابت دقت کن از این ب بعد

با ۴تا حرف ک باد هواس دل نبند ک ترو خشک رو باهم نسوزوتی باعث بد ببنی بفبه هم نشی

بله البته نه همشون، چون دوست دارن دختره براشون ناز کنه چسی بیاد

نه مثل ی دختر که میگه اره بابا مشکلی ندارم، اونا فک می کنن حتما مشکلی نداره کنار ما حالش خوبه نمیگن داره تحمل می کنه 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
کی گفته؟؟؟

دیدیمم باورر کن ی دختر سالم بساز تو نداریش با ی پسره بوده حالا پسره به ی جایی رسیده ولش کرده افتاده دنباله هرزه ها حاضره واسش جونشم بده

اینجاست که ما میگیم  خرابا شانس دارن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
دیدیمم باورر کن ی دختر سالم بساز تو نداریش با ی پسره بوده حالا پسره به ی جایی رسیده ولش کرده افتاده ...

فک میکنید بالعکسشو ما ندیدیم؟؟؟؟ک دختریربوده تا ی کوجولو ب مشگل خورده پسره رفته؟؟

ولی همرو ب ی دید نمیبینیم ک میبینیم؟؟

من پسر خوب خیلی دیدم همیسه هم گفتم هرچقد پسر خوب داریم دو برابرش دختر خوب هس و بالعکس

اینکه با ی ادم قدرنشناس رفتی تو رابطه دلیل نمیشه ک همه مردا این مدل باشنتو خودت خوبی اگ خوبی پس پسر ...

چرا شما فک میکنی من با یه آدم قدرنشناس رفتم تو رابطه؟

ربطی بمن ندارع یه نگاه به محیط اطرافت بکن می‌بینی این چیزارو اطرافت 

شایدم شما استثنا خوبی

موفق باشی 

بله البته نه همشون، چون دوست دارن دختره براشون ناز کنه چسی بیادنه مثل ی دختر که میگه اره بابا مشکلی ...

دقیقا مثلا خانوم هرچقد بیشتر قانع باشی فک میکنن لیاقتت در همین حده

چرا شما فک میکنی من با یه آدم قدرنشناس رفتم تو رابطه؟ربطی بمن ندارع یه نگاه به محیط اطرافت بکن می‌بی ...

اتفاقا جامعه اماری من افراد و دوستان خودم هستن همشون قدر شناس بودن و خیلی ارزش قائلن برای پارتنرشون اولویتشون هم اول پارتنرشونه 

شماهم موفق باشی🌸