2777
2789
عنوان

میگن فضا پر از نفرین شده

3888 بازدید | 69 پست
متاسفانه فقط جادو جنبل نیست . فضا پر از نفرین شده که داره رو همه اثر میکنه . همین نفرینهای کوچک که همدیگه رو میکنیم مثلا الهی نخوره الهی سرطان بشه الهی سر بچش بیاد ... سرعزیزش بیاد . همین نفرینهای کوچک که بینمون باب شده کل تشعشع اطرافمونو داره مسموم میکنه . همین غیبتهای کوچک همین کم فروشیها که سوار تاکسی شدی نوشته 975 تومن یارو هزارتومن میگیره .... همین ربایی که داریم بابت وامهامون به بانکها پرداخت میکنیم . همین درووغهای شاخداری که مردم و مسئولین به هم میگن . همین مرگ بر... ها . اینکه جدیدا مد شده از عزاداری فیلم میگیرن میدن میکس و..... 2میلیون خرج میکنن.تا دلشون سیاه بمونه . اینکه راضی نیستیم به قانون خلقت و تقدیر الهی . اینکه میریم برا عزاداری خودمونو میکشیم . ....الکی یا میری مسجد میبینی صاحب عزا فقط شینیون نکرده .... همین ترس از فقر ترس از بیماری ترس از نارو خوردن از دوست و برادر و همکار . همین خستگی وحشتناکی که از سر کار رفتن بوجود اومده . همین وقت طلایی رو که تو ترافیک هدر میره . همین بی مسئولیتهای دکتر و مهندس جاممعه . پارتی بازی که باعث میشه یه بدبخت از نوبت و حقوق خودش محروم بشه . همین رانتهای وحشتناکی که حقوق خیلیها توشه . ... ما خودمون با دست خودمون داریم برا خودمون گور میکنیم . نیازی به جادو نیست ....

نسل بعدیمون این کوچولوهامون براثر تشعشعاتی که ما و نسلهای قبل داریم ساطع میکنیم در عین حال که بی گناهن ولی آکثرا بیمار به دنیا میان یا با بیماری های جسمی و روحی دست و پنجه نرم میکنن. بس نیست ؟ وقتشه هرکدوممون برای بهتر شدن دنیا از خودمون بپرسیم مسئولیت من چیست ؟

جدا کردن زباله هم مسئولیت است .... حساس باشیم به اطرافمون شهرمون دیگه کلاغ نداره زنبور نداره گنجشک نداره چون آلوده است . خرابه چرا از معاینه فنی فقط واسه برچسبش استفاده میکنیم .این وظیفه تک تکمونه که مرتب مراقب آلاینده ها باشیم . تو سوئد چند سالپیش بود فک کنم مردم از ماشینهاشون پیاده شدن ریختن یه اتوبوس رو که دود میکرد چپ کردن تا حالش جابیاد . کمی مهربونتر باشیم اول با خودمون بعد با دنیامون بهد با همنوعمون .

جادو اینجاست . جادو شدیم همه مون . بجای اینکه تصمیات درست بگیریم و همت کنیم نشستیم برای امور دنیا هی دعا میکنیم . بجای اینکه بگیم خدایا بهم طاقت و سلامتی و فکر باز بده تا با امید و توکل به تو به آرزوهام برسم میگیم خدایا یه کاری کن من با پارتی بازی و حق وناحق کردن تو ی مثلا اداره دارایی مالیات کمتری بدم خودت درستش کن ....یا مهریه زنمو با دروغ و دغل تقسیط کنم ... یا اموالو میزنیم به نام جدآبادمون که طلبکار بدبخت دستش به هیچ جا بند نباشه

حاضریم یک عالمه پول بدیم به جادوگر ولی نصفشو ندیم یک کادو بخریم برای همسرمون یا هرکسی که باهاش مشکل داریم و و دلش رو بدست بیاریم .

یه عالمه پول بدیم به فلگیر اما صدقه بیشتر از هزارتومن .....ولخرجیه

خسته ام از این همه درهم برهمی که برامون ایجاد شده . میخوای بیست دقیقه رانندگی کنی باید 50 تافحش بخوری بعد میری تو خیابونی که تا همین هفته پیش دو طرفه بوده تا وارد میشی پلیس که وسط شمشادها قایم شده میپره وسط جریمه ات میکنه . جلو اموزشگاه بچه جا نیست سوبله پارک میکنی میایی میبینی زدن آینه ات راداغون کردن میری از ته خیابون میبینی دارن واسه گاز میکنن باید تو اون ترافیک دور بزنی باز فحش بخوری و.....

کمی از بار خستگی دنیا بکاهیم ... دنیایمان آشفته شده . دیگه رو نظم و روالش نیست داره از هم میپاشه . کمی به زیباییهاش بیاندیشیم سهم ما از دنیا چیست ؟ سهم دنیا از ما چیست ؟

اضافه کنین به این لیست . بیاین مسئولیتهای دنیاییمونو بشمریم . بیاین به دنیا و خدا اعلام کنیم ما حاضریم که شکر نعمت کنیم . بیاین نذر زمین کنیم بگیم برای براوردن حاجاتمون 10 تا نهال میکاریم . یه تور پاکیزگی کوه راه می اندازیم . هزار متر از ساحل رو پاکسازی میکنیم . برای پرنده ها خونه و دونه میذاریم . نذر کنیم به 1000 نفر از ته دل لبخند بزنیم و عشق و محبت ساطع کنیم . یک مزرعه ارگانیک درسن کنیم . کمک به تحقیقات کشاورزی بدون شیمی کنیم . ... اینطوری خدا زودتر صدامونو میشنوه ... دیگه نیازی به جادو نیست

لایک کن اگه میپسندی .... اینطوری معلوم میشه کجای این دنیایی ...

وقتی این روزها ی سخت
تموم بشه ،میرم میزنم سر شونه ء خدا و میگم :حال کردی جنبه رو !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم درست نیست..پس اونایی که از اول که به دنیا میان تا وقت مرگ تو خوشی هستن..اونا ضد نفرینن؟
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه

کاش بیشتر عشق بکاریم بهجای نفرت و خشم از هم ،خیلی خیلی عالی بود نوشتت،واقعا کار مردم شده همش عزاداری و نفرین و دعا نوشتن برای هم ،البته بیشتر تقصیر جامعس که اینطور سوق داده فرهنگ مردمو
2810