2777
2789
عنوان

میگن فضا پر از نفرین شده

| مشاهده متن کامل بحث + 3888 بازدید | 69 پست
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم عمه ی پینار

اگه این جمله "همین عزاداریهایی که دل آدمو سیاه میکنه " درست نبود که باید هر سال پیشرفت می کردیم
پیشرفتی بعد این همه سال عزاداری حاصل شد؟! از نظر اخلاقی بهتر شدیم؟ یا داریم سقوط می کنیم؟
شقایق از تو بعیده این حرف . خوشی چیه ؟ آرامن آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه تو نستی چند تا از این آدمها بهم نشون بده که همه چی دارن و خوشن ...به تعداد انگشت یک دستت کافیه اونوقت من صدنفر آدم حسابی که بیرونشون همه رو کشته توشون خودشونو نشونت میدم که از ما گرفتارترن . بدبخت ترند . فضای جامعه روی اونها هم هست
وقتی این روزها ی سخت
تموم بشه ،میرم میزنم سر شونه ء خدا و میگم :حال کردی جنبه رو !
عمه پینار عزاداریهای ائمه مد نظرم نبود . اینکه جدیدا مد شده از عزاداری فیلم میگیرن میدن میکس و..... 2میلیون خرج میکنن.تا دلشون سیاه بمونه . اینکه راضی نیستیم به قانون خلقت و تقدیر الهی . اینکه میریم برا عزاداری خودمونو میکشیم . ....الکی یا میری مسجد میبینی صاحب عزا فقط شینیون نکرده ....
وقتی این روزها ی سخت
مریم جان لایک
http://manvanamadiham.blogfa.com/ من ونمــــــــــدی هام (فروش کارهای نمدی) ________________________________________________________________________________________________ ✿◕ ‿ ◕✿ نی نی سیسمونی ✿◕ ‿ ◕✿ http://ninisismuni.niniweblog.com/ _________________________________________________________________________________________________ ادرس کلوپمhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27677 ❤❤❤❤ _________________________________________________________________________________________________
عزاداری ائمه یعنی بفهمی کی برای چی جونشو تقدیم خدا کرده . نه اینکه برا نمره عینک بچش که تیپش به عینک زدن نمیخوره و بی ریخت میشه نذر چهلچراغ امام حسین کنی ....
وقتی این روزها ی سخت
نور بارون جون
منخیلی هارو دور برم دیدم که دارن تو خوشی غلت میزنن..هم بیرونشون هم درونشون آرومه...دایی خودم...دختر عمم...و خیلی های دیگه..از تعداد انگشتای دستمم بیشترن...

عزیزم درسته دل مردم سیاه شده ولی مشکل چیز دیگس..

تا همت نکنیم هیچی عوض نمیشه حتی زندگیمون....مثلا خود من اگه از صبح تا شب تو سایت باشم بعد شب شام نزاشته باشم و با شوهرم دعوام بشه باید به دوستام نفرین کنم که وقتمو گرفتن؟ باید شوهرمو نفرین کنم که بد احلاقی کرده؟

نه گل من

باید خودمو عوض کنم:))

به همین راحتی
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
در ضمن امضاتم خیلی قشنگه نور بارون
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
عزاداری امام حسین یعنی برات بمیرم که برای هدایت من سرت رو به اذن الهی بریدن و خون عزیزاتو ریختن . نه اینکه خرج بدیم خونه داربشیم . ماشین بخریم . حلیم بپزیم تو پاسداران صبح ساعت 4 جلوی خونه مرادو و پورشه پارک باشه طوری که جای سوزن نیست .نه اینکه تو سه تا دیگ حلیم 5 تا گوسفند نذر کنن . ای بترکی آدم که خدای اولت دنیا شده ....
وقتی این روزها ی سخت
حالا عزیزم چرا باید عزا داری نذر کنی که زندگیت بهتر بشه یه کار خیر بکن صوابش را هدیه کن به ائمه بیاین این فرهنگ عزاداری را به یه چیز بهتر تبدیل کنیم کسی مخالف ائمه نیست ولی آخه ائمه به عزاداری ما چه نیازی دارن خودمون با کار خیر بیشتر نتیجه می گیریم می گی نه امتحان کن ایندفعه به جای این که عزاداری نذر کنی یه کار خیر بکن دل یکی را شاد کن محیط اطراف فقط خودت را به جای بهتری تبدیل کن
2810