2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم انشاالله 🥰🌹

سلام خانمی عصرتون بخیر

خیلی حالم بده خیلی بد چند صفحه از مطالب ابتدایی تایپیک رو خوندم این که گفتید سردی بدن بالا رفته صد درصد راجع به من صدق میکنه 

سعی میکنم به مرور تایپیکرو بخونم وتوصیه هاتون رو انجام بدم به امید خدا 

اگه میشه لینک گروه واتساپ روهم بزارید 

ممنون از شما 

چه تایپیکی خوبی  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

همون صفحات اولو که خوندم فهمیدم  اینا  که گفتی همه رو بارداریم تاثیر داره  چون پزشک سنتی من اینا رو بهمون گفته بود

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

سلام من خواننده خاموش بودم الان تاپیک رو دیدم عضو شدم من وسواس شدید دارم الان ۲ ماهه شدید شده اضطراب و استرس هم دارم حالم اصلا خوب نیست و از زندگی لذت نمیبرم دکتر هم رفتم ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم شما میتونید به من کمک کنید 

منم استرسن و افسردگی دارم و ناراحتی اعصاب .همش توسرم فشار هس .قرص واینا مصرف نمیکنم میخوام خودم خودم ...

تایپیکمو بخون و شروع کن به عمل کردن. عجله نکن. ولی انشاالله جواب میده. تغذیه و تحرک خیلی مهمه

سلام من خواننده خاموش بودم الان تاپیک رو دیدم عضو شدم من وسواس شدید دارم الان ۲ ماهه شدید شده اضطراب ...

عزیز شما تایپیک رو بخون و عمل کن. خواستین بیایید تو گروه واتساپ