2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853202 بازدید | 4299 پست
شما خداراشکر وصعیت خوبی دارین. ولی خوب هممون موظفیم واسه بهتر شدن حالمون تلاش کنیم و خودمون ول نکنیم ...

ممنونم ازتون😍😍بله درسته.الان ک باردارم و نمیشه ولی بعد بارداری مرتب پیاده روی میکنم و سعی میکنم نکات تغذیه لی ک گفتید رو رعایت کنم تا بعد زایمان افسردگی از پا درم نیاره

تاپیکتون عاااالیه..تا الان کلی خلاصه برداری کردم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶۱ صفحه داره😬

عزیزم تو ی روز که نمیخواد بخونیش

من از شنبه شروع کردم روزی ۱۵ صفحه دارم مبخونم امروز پنج شنبه اس  و فردا خدا بخواد کل تاپیک رو خوندم

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

عزیزان  در یه آدم معمولی

خواب زیاد

خواب کم

غذای زیاد

غذای کم

تحرک بالا

تحرک کم

طرز کار کردن شکم

زندگی بدون هیجان  یا هیجان زیادیو....

اینا  همه رو جسم ما اثراتی دارن

مثلا فردی همش شبکاره

یا فردی 1 شب تا 1 ظهر خوابه

رو حالش اثر داره

اینا رو یاد بگیریم و دقت کنیم کم و زیاد نکنیم

حد  وسطشنو دراریم

واقعا هم یه مدت تلاش میخواد که آدم رو خودش مسلط بشه.

یه آدم پر خور حس های خوبی نداره

باز یه آدمی که از استرس مدتها  نمیتونه چیزی بخوره حس های خوبی تجربه نخواهد کرد

یا مثلا بودن در هوای آلوده زیاد حتما آدمو بدحال میکنه

یا خواب زیاد حتما روزتو خراب میکنه

غذا نامناسب بدن آدمو میریزه بهم

بعد کسی که حال خوبو حس نکرده نمیتونه  برنامه معنوی خوبی داشته باشه.

بعد فصل ها  ساعات روز آب وهوا  خوراکی‌ها ی جسممون و روحیمون و .... رو حال خوب اثر دارن

[QUOTE=165986427]دوستانی گفتن شمع روشن کنید غروب برای چی خوب هست؟

گفتن حس خوب میده. من خودم صبح زود و غروب کنار اجاق یه تیکه چوب میذارم بوی دود پخش میشه مغزو گرم میکنه. آرامبخشه

خب شما که حوصله نداری به تغذیه ات برسی هرچی بیاد دم دستت میخوری چرا  کار  کنی که بد نخوری؟ ...

عزیزم واقعا این حجم از مهر و لطف بی دریغ منو متاثر کرد...

از خدا میخوام بهترین ها رو نصیبت کنه...خیلی خوشحالم که با تاپیکت آشنا شدم...این یه موهبت و گیفت خدا در حقم بود...منم سعی میکنم تا حد ممکن تغذیه ام رو اصلاح کنم

اما خب برای پیاده روی صبح زود؛من تنها میترسم برم...آخه آدم های مریض تو کوچه خیابون اونم سر صبح و تو خلوتی زیادن خصوصن اطراف پارک...از اون جهت میترسم راستش 

واقعن تنبل نیستم😔

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

رسیدم به آخر تاپیک😍😍😍

اسماتونو کامل یادم نیس اما مطالب همتون عالی بود.با تشکر از مامانل عزیز

دوستایی ک میخوان بخونن پیش پیش بیان جبو.من از شنبه شروع کردم تا امروز تموم شد.

عااالی.منم میخوام بیام گروهتون