2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853111 بازدید | 4297 پست
نرمش کن زایمان سخت میشه ها

اخه خیلی کمردرد دارم.فردا میرم سونو .اگه خوب بود همه چی یکم فعالتمو بیشتر میکنم.چون این ۳ماه همش دراز کش بودم از درد

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
اخه خیلی کمردرد دارم.فردا میرم سونو .اگه خوب بود همه چی یکم فعالتمو بیشتر میکنم.چون این ۳ماه همش درا ...

کمر درد داری زیاد تکون نخور. تو جات نرمش کن. شما نمیتونی زیاد راه بری. باردارم هستی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمری توگذشته وآینده زندگی کردم واقعازندگی درلحظه خیلی برام سخته ذهنم خیییییلی پرش داره خانمی که روی ...

عزیزم  درکت میکنم

. ولی اطلاعاتم در این مورد بالا نیست.

خودم در حال تحقیقم چطور میشه تمرکز رو بالا برد.

چون هممون تمرکزمون بالا نیست

. فقط فهمیدم باید تمرین کنیم مدتها

. یه چند سخنرانی آقای پناهیان در مورد تمرکز حواس دارن.البته اگه الان  حوصله داشته باشین گوش کنید.

تو واتساپ پیام بدین واستون عنوانش بذارم. 

من خودم تو طبیعت روزی یه ساعت قرار میگرفتم خیلی رو تمرکزم اثر خوب داشت.

عزیزم  درکت میکنم . ولی اطلاعاتم در این مورد بالا نیست.  خودم در حال تحقیقم چطور میشه تم ...

تشکرازراهنمایی خوبتون...مسیرسختیه به یاری خدابه مقصدآرامش میرسیم انشاالله

دربیابان گربه شوق کعبه خواهی زدقدم

سرزنشهاگرکندخارمغیلان غم مخور

اگر چشم برای خدا کار کند می شود عین الله و اگر گوش برای خدا کار کند می شود اُذُن الله و اگر دست برای خدا کار کند می شود یدالله تا می رسد به قلب انسان ، که جای خداست که فرموده اند: قلب مومن عرش خداوند رحمان است 

اماقلبهای لرزان وسست بعضی من جمله خودبنده گواه این است که این قلب متعلق به خدای ارحم الراحمین نیست ..بایدتلاش کرد خدارادردل جای دادوحرفش راکه سراسرخیرومصلحت خودمان است روی چشم گذاشت.واولین ثمره ی آن شهدشیرین آرامش است

وقتی خیلی ترس واسترس داشتم سوره یاسین میخوندم. آروم میشدم. اینار و من دونه دونه امتحان کردم جواب گرف ...

ولی من دیگه ۱۰۰درصدمطمئن شدم خدا ولم کرده هر چی صفحه قرآن بازکردم وتفأل زدم همینو گفت،به معنای واقعی بدبخت شدممم این حقیقت داغونم کرد ،چقدر دلم واسه کمک کردناش تنگ شده خدایا اگه امکانش هنوز هست ببخش

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..........
ولی من دیگه ۱۰۰درصدمطمئن شدم خدا ولم کرده هر چی صفحه قرآن بازکردم وتفأل زدم همینو گفت،به معنای واقعی ...

عزیزم بزرگترین گناه به درگاهش نا امیدیه

اینقدر برو تاباز مزه شیرین رابطه باهاشون بچشی. برو. و یه خرده صبر کن. دری که اون باز میکنه جایی دیگه پیدا نمیکنی.همه اینبالا پایینا مال اینه که راهو پیدا کنیم.

🚫کمک 🚫

من۲۰ سالمه  کنکوری نظام قدیم بودم حالا تمدید نشد باید برم نظام  جدید  بخدا توان مالی خرید هم ندارم کتابا گرونن همه

پنهانی میخونم .خانواده ام خبر ندارن

اگر کسی کتابی داره بهم بده یا کتاباشو قرض بده  بهم به   تمام مشخصاتمو هم بهش میدم

تو رو خدا اگر میتونین کمکم کنین