2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853018 بازدید | 4297 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطرافیان بیمار 

حتما به فرد دارای مشکل اعصاب فرصت بدین.

اون فشار زیادی روش هست نمیتونه یهو کارایی که شما میگی رو انجام بده. اون از جانب خودش تحت فشار هست حالا نمیتونه امر نهی شمارو تو کاراش بذاره

. باهاش مدارا کنید

. با  حرف شما چیزی تغییر نمیکنه. شاید اون ظاهرا تحت فشار شما کارای خواسته شده رو انجام بده. ولی متحمل فشار عصبی بیشتری خواهد شد  و درمانش عقب میوفته.

بهش به چشم بیمار و فردی که نیاز به کمک داره نگاه کنید نه فردی که نمیخواد پیشرفت کنه. اون نمیتونه فعلا. . اگه میتونی بازی از دوشش بردار نه باری رو دوشش باشی

عزیزم برای شما بی دلیل بوده،اونایی که دلیل دارن نمیتونن خودشون خودشونو درمان کنن.

بنده با خیلی ها چت میکنم اکثرا همینن. . اونام دلیل تراشی میکنن.اگه آدم قوی باشه در برابر مشکلات سر خم نمیکنه

بنده با خیلی ها چت میکنم اکثرا همینن. . اونام دلیل تراشی میکنن.اگه آدم قوی باشه در برابر مشکلات سر خ ...

درسته اما،گاهی اوقات نیازبه یک نفرهست مابایدکلی نگاه کنیم شخصی که افسردگی داره یاهرتوع بیماری روحی دیگه ای مطمئنن توانایی تسلط رونکات مثبت خودش واینکه بتونه خودش رو درمان کنه روتاحدودی ازدست میده،وقتی که این مشکلو داره مثلامیادباکتاب خوندن خودش ودرمان کنه بعدشروع میکنه اما مجددبه خاطر شرایط محیطی وعواملی که درمشکل روحیش تاثیرداشته ممکنه که نتونه تمام مِتد های ارائه شده توکتاب روپیاده کنه درنتیجه دوباره اون عزت نفس واون اعتمادبه نفسی که دراینکارداشته روازدست میده وازخودش ناامیدمیشه واین مسئله اوضاع روبدترمیکنه.

درسته اما،گاهی اوقات نیازبه یک نفرهست مابایدکلی نگاه کنیم شخصی که افسردگی داره یاهرتوع بیماری روحی د ...

عزیزم درسته در درمان اطرافیان خیلی مهم هستن. اون شرایط محیطی خیلی میتونه موثر باشه. ولی خب یا وجود تمام سختی ها باز باقدم های کوچک میشه دری بزرگ باز کنیم.

منم مشکلات معمولی زندگی داشتم در کنارش رژیم یکساله هم گرفته بودم .بدنم ضعیف شد. معنویت کم شده بود و.... . کلا بد زندگی کردن دست به دست داد تا از من یه موجود خیلی ضعیف درست کرد. .  

بعد صعف جسمی و روحی من با قدمهای لرزان دوباره با ترس زندگی جدید شروع کردم. خانواده بامن تا حدودی همراه شدن. ولی  بیشتر اوقات تنها بودم با کوهی از استرس باید خودم بارمو میکشیدم و خدا کمکم کرد

کلا بهم ریختن مزاج جسمی که میتونه علل مختلف داشته باشه عامل استرس و افسردگیه. 

الانم اون مسائل من حل نشدن ولی من تحملم بالا رفته دیگه بهم نمیریزم.

بنده با خیلی ها چت میکنم اکثرا همینن. . اونام دلیل تراشی میکنن.اگه آدم قوی باشه در برابر مشکلات سر خ ...

سلام۔عزیزم،من۔امشب تازہ تاپیکتودیدم،وچندین صفحشوخوندم واقعاعالیہ،البتہ خداروشکرافسردہ نیستم ولی احساس میکنم طبع بدنم۔سردہ،درطی روز کم انرژیم۔وبی حوصلہ وزیادکارمفیدانجام نمیدم و بیشتروقتم۔بہ بطالت میگزرہ،یکم خوابم زیادہ(البتہ بدموقع میخابم شبادیروصبحم دیربیدارمیشم،بازبعدظہردوس دارم بخوابم)دربرابرناملایمات زندگی ضعیفم ونمتونم زودتصمیم درست بگیرم،گیج وسردگمم،دوس دارم انرژیم بیشتربشہ وخوابم کمتر،میخام انگیزہ داشتہ باشم وبہ خانوادم شادی ببخشم،دوس دارم برنامہ ریزی برای کارام داشتہ باشم ومثبت فکرکنم وروحیم۔عالی باشہ،،،،،،وایناکہ گفتم نیازبہ انرژی دارہ کہ من ندارم،میشہ بگین ازصبح تاشب رژیم غذاییتون چیہ؟دوس دارم تغذیہ مناسب وگرم داشتہ باشم ولی نمیدونم چی بخورم،البتہ برای صبحانہ ومیان وعدہ چیزای زیادی گفتین،مثلابرای ناہاروشام چی بپزم کہ خوب باشہ،ابگوشتم گفتین دیگہ چی؟؟؟ممنون میشم۔راہنماییم کنید❤🌷

وخدایی که بشددددت کافیست❣
عزیزم نکته های روانشناسی که دکترت گفته رو اینجابذارما استفاده کنیم لطفا

سلام. اسم دارو ممنوعه نمیتونم بگم. اما نکات روانشناس میگم

1-باید بدونین این واکنش‌ها درون بدن به دلیل فعال شدن سیستم لیمبیک یا همون ترس و گریز که باعث ترشه هورمون‌های استرس زا میشه و بدن رو برایه مقابله با یک هجوم که بخاطر تفصیر اشتباه هست انجام میشه قدیم برایه مقابله با حیوانات وحشی بوده اما الان افکار ما این سیستم فعال می‌کنند پس اینو بدونید که یک چیز طبیعی هست. 

2-این سیستم رو احساسات و افکار و اعمال ما کنترل میشن

مثلا ما تپش قلب میگیریم این یک احساس هست بعد میگیم نکنه قلبم مشکل داره این افکار هست و ممکنه به بیمارستان بریم این اعمال ما هستند. 

3-حالا تمرین ها برای هر کدام. 

3-1-احساس:تمرین تنفس شکمی. این تمرین خیلی واجب هست رو در روز حد اقل دوبار تکرار بشه. به این صورت که دراز می‌کشید و تمام عضلات خودتون رو شل میکنید و چشماتون رو می‌بندید و فکر کنید لب دریا هستید و ابتدا رو دوستاتون شن داغ می‌ریزند و در این حال ۳ثانیه شکم خودتون رو پر از هوا کرده و 4ثانیه نگه داشته و ۶ثانیه هوا رو خارج کنید حتما تمرکز کنید که حس گرما در دستها حس بشه بعد به بازو می‌زید و بازم نفس و حس گرما رو در این قسمت انجام میدید و این تمرین رو در کل اعضا انجام بدید. زیاد درگیر کم و زیادی اعداد نفس یا خیلی گرم نشدن اعضا نشید اول ممکنه 30ساعت طول بکشه این تمرین اما بعد به زیر ۵ دقیقه میرسه

3-2-افکار باید چشم ها رو ببندید و هر چیزی که میاد نظرتون رو تو یک کلمه بگید مثلا سیب و کنترل و جارو و آسفالت و... سعی کنید سریع و هر چیزی که میگید ربطی به هم نداشته باشه مثل گل و برگ و ساقه و.....این تمرین کمک میکنه ذهن روان تر کار بکنه 

تمرین بعدی نوشتن افکار 

و تمرین بعدی که خیلی مهمه در حال زندگی کردن. نه گذشته مهمه و نه آینده بلکه الان اصل کاری هست. برای این تمرین سعی کنید به اطراف خود با دقت نگاه کنید و جزئیات رو ببنید مثلا یک گل را در نظر بگیرید و رنگ و بو و تعداد گلبرگ و شاخه و موجودات ریز و.... رو با نکته بینی تمام ببینید و نام ببرید. کم کم مغز عادت میکنه به این کار. ما وقتی غذا میخوریم تو فکر کاریم و وقتی کار می‌کنیم تو فکر غذایی این یعنی تو زمان حال خودمون نیستیم. 

3-3اعمال هم که مشخصه برایه خودتون یه برنامه بچینید و هرکاری که میخوایم انجام بدین و ندادین و ازش لذت میبرین رو بنویسین مثلا روزی صد تا طناب زدن یا دیدار خانواده و نقاشی کردن و باغبانی کردن و.... و بهش از نظر سختی و آسانی انجام نمره 1تا10بدهید و اولویت بندی کنید. 

در کل این میشه روش Cbt امیدوارم خوب توضیح داده باشم و هرکس هم تجربه ای مشابه داده از این پست من نقل قول بزنه تا یک تاپیک جامع برایه اضطراب و افسردگی از نظر تکنیک های روانشناسی هم داشته باشیم و بتونیم کمک همه کرده باشیم❤️

سلام عزیز مهربون.  منم از آشنایی با شما قهرمان  زندگیتون  خوشحالم.  واقعا خوشحال ...

سلام عزیزم.مبشه بگید بیداری بین الطلوعین کی میشه؟از اذان صبح تا طلدع افتاب؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)