2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853070 بازدید | 4297 پست
تو واتساپ گروه تشکیل دادیم. اونجا دوستان بهم کمک میکنن.  دوست داشتین تشریف بیارید.

سلام مامانل عزیز😍من از شنبه شروع کردم ب خوندن تاپیک شما و روزی ۱۵ صفحه دارم میام جلو

تمام مزالبتو خلاصه نویسی کردم واسه خودم.یعنی دیگه اینجا نمیاید؟فقط گروه واتساپ؟

بعد اینکه من نمیدونم افسردگی دارم یا نه..اگه حالاتم رو بگم شما میشه تشخیص بدید برام؟

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام۔عزیزم،من۔امشب تازہ تاپیکتودیدم،وچندین صفحشوخوندم واقعاعالیہ،البتہ خداروشکرافسردہ نیستم ولی احسا ...

سلام عزیزم. نکات تایپیک رو بنویس رو کاغذ بذار دم دستت رعایت کن. با درست زندگی کردن آدم شاد و پر انرژی میشه. روششو باید یا بگیری. خواب به موقع. غذامناسب. تحرک مداوم و.....

حلیم. انواع سوپ  و آش با انواع دانه ها و ریشه ها. آبگوشت با گو چرخ شده.

غذاهای غلیظ و سفت نخورین. الان بیشتر غذاهای معمولی مشکل دارن.

با برنج جو بلغور گندم هویج سبزی‌های گرم گوشت گرم سوپ درست کن. بذار جا بیوفته. لطفا کل تایپیک رو بخون

تحرکتون کم باشه بی‌حالی میاره

خوابت بی موقع باشه بدن رو به بیماری حتما میره.....

سلام۔عزیزم،من۔امشب تازہ تاپیکتودیدم،وچندین صفحشوخوندم واقعاعالیہ،البتہ خداروشکرافسردہ نیستم ولی احسا ...

مغزها نخودچی کشمش و سایر تنقلات سالم واسه بی‌حالی خوبن

سلام. اسم دارو ممنوعه نمیتونم بگم. اما نکات روانشناس میگم 1-باید بدونین این واکنش‌ها درون بدن به دل ...

ممنون از نوشتن تجربهاتون. 

در زمان حال زندگی کردن خیلی حس خوب میده.

عزیز  شخصی که از این افکار داره  توان تایپیک زدن نداره

مامانل عزیز من

ازدواج کردم و الان باردارم

احساس خوبی از زندگیم دارم.خواب شبم خوبه

اما ی مشکلی دارم از بچگی

اونم اینه ک موقعی ک با ی مسیله یا چالش روبرو میشم خیلی استرس میگیرم.موقع ازدواجم با مادرشوهرم خبلی مسئله داشتیم.مادرشوهرم افسردگی شدید داشت و قرص مصرف میکرد خیلی اوقات ب من میگفت ک تو پسرم ازم گرفتی و خیلی  حرفای دیگه ک نمیخوام باز کنم.ابن ماجراها مال ۳سال پیشه.ولی همون باعث شد نتونم دانشگامو ادامه بدم و توان مقابله داشته باشم.

چون فکر میکردم الان باید تمرکزم رو بگذارم رو این مسئله

قبل اینکه ازدواج کنم ی نامزدی داشتم ک ۳سال باهم بودیم همه چی هم حوب بود تا تینکه خیانت دیدم و همه چی رو بهم زدم.استارتش از اونجا خورد .خیلی حالم بدشد ب هیچکی اعتماد نداشتم مرتب وابوس میدیدم ولی خیلی طدل نکشید.بازم ب  زندگیم ادتمه دادم و ادم شادی بودم .تا اینکه با شوهرم اشنا شدم و ازدواج کردم.بعیر از خانواده همسرم هیچ مشکلی نداریم باهم ک ادنم اللن خیلی بهتر شده.ولی گاهی بخاطر تجربه ی قبلی شک میکنم ب شوهرم‌..الیته خیلی کم پیش میاد و شوهرمم در جریان نمیدارم فقط تو دلم هستش.بعد از ازدواج تا دوسال بچه دار نشدیم و دکتر گفت طبیعی لاردار نمیشید حتما باید ای وی اف بشید.یک بار لاردارشدم ک سقط شد تو دوماهگی.الان دوباره ب لطف خدا باردارم..سر عروسیم هم خیلی جنجال داشنبم و اخرسر راصی صدم ب اینکه بریم مشهد

البته راصی ام.ابنا مسایل مهم زنرگبم لود ک گفتم

ولی با همه ی اینا حالم خوبه‌.خوابم منطمه شادم

ولی نسبت ب قبل ازدواجم شادی هام کمتر شده.فکرای منفی میاد سراغم.نکنه باز بچم سقط بشه نکنه شوهرمو یکی ازم بدزده نکنه دوباره مادرشوهرم باهام بد بشه

با تمام اینا آیا من افسردگی دارم؟

طبعم هم ب شدت گرمه

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)
گروه یه دورهمی ساده و دوستانه است. جهت ارتباط بیشتر.  چشم

منم تو گروهتون بیارید

سلام عزیزم.مبشه بگید بیداری بین الطلوعین کی میشه؟از اذان صبح تا طلدع افتاب؟

بله عزيزم. خیلی ساعات قشنگیه  واسه ذکر گفتن نماز قرآن خوندن. در واقع من در دوران بیماری یه مدت همین ساعت منو واسه کل روزم شارژ می‌کرد. روحی نیرو میگرفتم. خواب این ساعت واسه بدن مضره.

بله عزيزم. خیلی ساعات قشنگیه  واسه ذکر گفتن نماز قرآن خوندن. در واقع من در دوران بیماری یه مدت ...

عزیزم میشه بگید منم افسردگی دارم یا  وسواس فکری؟

من با این تاپیک اومدم جلو صرفا چون دیدم الان گاهی روحیم خراب میشه.البته چون باردارم ی سقط داشتم و شکهرم هم ازم دوره.خونه ی خودم نیستم و خونه ی خواهرمم.ابنام میتونه تاثیر داشتل باشه.ولی ترسیدم نکنه بعد زایمان افسردگی بگیرم.برای خنین اومدم تاپیک  و با دقت بخونم و کامل خلاصه نویسی کنم

بله عزيزم. خیلی ساعات قشنگیه  واسه ذکر گفتن نماز قرآن خوندن. در واقع من در دوران بیماری یه مدت ...

عزیز لطفن درخواست دوستیمو قبول کن🌸

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
مامانل عزیز من ازدواج کردم و الان باردارم احساس خوبی از زندگیم دارم.خواب شبم خوبه اما ی مشکلی دار ...

شما خداراشکر وصعیت خوبی دارین. ولی خوب هممون موظفیم واسه بهتر شدن حالمون تلاش کنیم و خودمون ول نکنیم همیشه قدم‌هایی جلوتر برداریم.

فکرای منفی گاهی سربه سر هممون میذارن افراد قوی ردش میکنن افراد صعیف تو دام‌ میوفتن و گیر میکنن

تغذیه تونو مناسب مزاجتون مواظبت کتید. در مورد طب سنتی از حکیم خیراندیش و روازاده مطلب گوش کنید. نکات تایپیک در مورد تغذیه واسه همه خوبه. رعایت کنید سالم خور باشید. اطلاعاتتونو بالا ببرید مخصوصا تو بحث تغذیه که خیلی در آرامش مهمه. تحرک و نرمش در حدی که بارداری اجازه میده دا‌شته باشین.

الانم کم‌کم خودتونو به شادی قبل برسونید. نگید نمیشه. 

نشونه آدم مومن شادی و ارامشه

عزیزم میشه بگید منم افسردگی دارم یا  وسواس فکری؟ من با این تاپیک اومدم جلو صرفا چون دیدم الان ...

عزیز شک به دیگران از وسواس فکریه. من نمی تونم دقیق بگم شما افسرده هستی یا نه. ولی اگر حس میکنی گاهی کسلی بیشتر حواست به خودت باشه.

عزیزم آش رشته رو به خاطر رشته گفتید؟ یا طبعش سرده؟

بیشتر رشته سرده.  کشک یا سرکه هم میزنن. خیلی‌ها این موردو به من گفتن. 

با بلغور گندم اش درست کتید وکشکم یا نزنید یا خیلی کم