2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853102 بازدید | 4297 پست

ممنون عزيزم تاپيك هاي شما ابهم احساس اميد و غرور ميداد كه پس من هم راه رو درست رفتم خيلي خوشحالم از دوستي شما شما هم قهرمان زندگيتون هستيد چون بخاطر خانواده و خودتون يك جنگ تمام عيار رو شروع كرديد و اميدوارم حس خوب هميشه باهامون باشه من فقط ميدونم بدون خدا نميتونستم اين طور پيش برم به نظرم خدا دوست داشته ما به سمتش برگرديم و محكم تر دستمونو بفشاريم محكم تر بهش وصل بشيم و اين مشكل برامون پيش اومد كه الان خدا رو با تمام وجود داشته باشيم من مطمئنم خدا خيلي دوستمون داشته كه بهمون اين فرصت رو داده براتون آرزوي شادي و سلامتي دارم دوست خوبم موفق باشي🌹

خوردن سوپ گندم كه ما بهش ميگيم آش بلغور خيلي موثر بود و همين طور خوردن شير بادام معجون عسل آب و بادام و من باور كنيد اون صحبت آخرتون كه گفتيد هندوانه رو با ترس و لرز ميخوريد باور كنيد خيلي تعجب كردم چون منم مثل شما هستم ولي خوب سلامتي ارمغان بود يادم نمياد كي قند بستني چاي نوشابه فست فود خوردم سبك زندگي ايراني يعني سلامتي و متاسفانه غربي همان افسردگي  و سردي بدن كاش سنت ها احيا بشن و همه طعم سلامتي رو بچشيم من امسال گلاب گرفتم و زنبور آوردم بدون اينها نميتونم زندگي كنم بس كه تكرارشون كردم خيلي خوب بود برام اين تجربه ها و درخت زيتون كاشتم قابلمه مسي خريدم زودپز رو گذاشتم كنار سبك زندگي خيلي موثره دوست خوبم شاد باشي

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزيزم تاپيك هاي شما ابهم احساس اميد و غرور ميداد كه پس من هم راه رو درست رفتم خيلي خوشحالم از ...

واقعا بعد از بهتر شدن  دیدم به زندگی عوض شد  . به قول شما حس نزدیک شدن به خدارو حس کردم. این مشکلاتی که سر راهمون میاد  در واقع خدا میخواد ما رو با خودش آشتی بده.  واقعا خدا مارو دوست داره  حالا کی اینو بفهمیم. 

خوردن سوپ گندم كه ما بهش ميگيم آش بلغور خيلي موثر بود و همين طور خوردن شير بادام معجون عسل آب و بادا ...

شما کی بهتون گفت اش بلغور بخورید؟ چه جالب گلاب گرفتین زنبورداری.  خیلی جالبه. زیتون کاشتین. خیلی جالبه.  درخواست دوستی میدم .

من راستش از هر استادي يه تيكه برميداشتم توي صحبت هاي استاد خيرانديش هست سوپ گندم با روغن زيتون خواهش ميكنم خانم من يه كتاب از ايشون گرفتم خوندمش و بعد پس دادم خيلي خوب بود ولي تمام مطالبش توي كليپ هاشون هست هم در كانال تلگرامي ايشون ايشون و دكتر اكبري طب سنتي غذا محور هستند همونطور كه ابوعلي سينا ميگه غذاي شما دواي شماست ،نمك طبيعي هم خيلي موثره باعث ميشه تيروئيد عملكرد بهتري داشته باشه و زرده تخم مرغ عسلي كه خون تميز توليد ميكنه مصرف آويشن و نمك هم قبل از غذا بلغم رو كم ميكنه هم بعد از غذا  و باعث شادابي پوست ميشه البته نبايد زياده روي كرد مثلا ده پر نمك كافيه اينها حديث هستند از رساله ذهبيه خوندمشون روغن شحم  و زرد گاوي هم سم زدايي ميكنند بدن رو 

عزیز سوپ گندم  دستورشو گذاشتم حتما یک سال مصرف کنید. مثل سوپ جو ولی بلغور گندم. کم خونی هارو رف ...

گلم چ بادومی منظورته؟؟ 

بادوم هندی؟؟ زمینی؟؟ 

میشه دقیق بگی یا عکس بدی 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

چقدر خوشحالم میام اینجا و از پیروزی هاتون میشنوم 

دوستان  نمیدونم میتونید ب منم کمک کنید یا ن؟! یعنی منظورم اینه ک نمیدونم حرفام در غالب این تاپیک میگنجه یا ن مرتبط نیست؟! 

من مشکلم اینه ک نمیتونم بر حس ام غلبه کنم مثلا احساس کسالت مثلا عادت ب خواب صبح 

نمیتونم خودم باور کنم ک انقدر قدرت دارم ک بتونم با عادت ها و احساس های بدم مقابله کنم 

خیلی اذیت میشم 

شما راهکاری دارید؟؟ 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
متوجه نشدم چی نوشتید

شما تو اشپزی غذا هات از روغن ارده کنجد استفاده کن.   دوسه ماه.    آبجوش یا دمنوش با خرما  زیاد بخور.    سرچ کن  دوسین. دوسین   ترکیب عسل  و سیاهدونه  هستش. دوسین در حد کم  شبا بخور.  ترکیب خاصی داره.  هر شب خیلی  خیلی کم .  یا عسل سیاهدونه دوسه ماهی بریز تو آبجوش در طی روز چند فنجون بخور.  بدنت  سرد شده

چقدر خوشحالم میام اینجا و از پیروزی هاتون میشنوم  دوستان  نمیدونم میتونید ب منم کمک کنید ...

عزیز در مورد خواب حکیم خیر اندیش میگه اگه شب گرمی بخوری  یعنی شام.  صبح راحت بلند میشی.  اگه غذا ت  طبع سرد باشه به سختی و کسالت.   طبع هرچی به طرف گرمی بره انسان فرزتر میشه هرچی به طرف سردی بره خمارتر  و خواب آلوده‌تر.  بله میشه با تحرک و تغییر تغذیه تند تیزتر   شد.    تغذیتون تغییر بدین.  تحرکم بیارید.  بعد اراده قویتر میشه.  وقتی بدن طبعش گرم بشه  انسان بیشتر به خودش و کارهاش تسلط داره.