2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853122 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی بگردید ببینید کجا روضه است برید بنشینید. قطره اشکی مشکلتون رو حل کرد. از روضه فرار نکنید. با خودت بگی من که خودم مشکل دارم. حال روضه که همش غم هست رو ندارم.  نه  عزیز   . اگه نشستی حتی کمی به عنوان گدا در خونه پادشاه بشین.  من بارها  رفتم نشستم. واقعا نجات پیدا کردم.

[QUOTE=117175060]طبع بامزاج فرق داره  چطوربایدبدونم طبعم چیه[/QUOTع

عزیز دوتاشون یکی هست.
 آفرین چه با دقت هستی.
 طبع بر اساس رنگ پوست رنگ مو  استخوان بندی و رنگ چشم  و.........  مشخص میشه.
شما از سایت دکتر روازاده مطالعه داشته باشید.
مثلا هرچی پوست سفیدتر  مو بور تر  طبع سردتر هرچی رنگ پوست تیره تر و ضخیم تر طبع رو گرمی میره. اینا دقیقش  رو حکیم ها متوجه میشن.
 منتها حدودی مطالعه کنید  خودتون طبعتون رو میشناسید.
اکثر خانمها طبع شون سرده. و آقایون گر متر.
مثلا  اروپایی ها طبعشون خیلی سرده و هندی ها و آفریقایی ها خیلی گرم.
طبع حدودی هست.

در بیماریهای اعصاب  بدن و و مغز به شدت سرد شده این سردی باعث افکار منفی  استرس غم  وسواسی و..... میشه.
کارایی که انجام میدیم در دراز مدت منتهی میشه به گرمی مغز و  بدن. و در اخر انسان حس نشاط و آرامش داره.

سرچ کنید انواع مزاج یا طیع  روازاده


[QUOTE=117175060]طبع بامزاج فرق داره  چطوربایدبدونم طبعم چیه[/QUOTع عزیز دوتاشون یکی هست. &nbs ...

ممنونم

حالا که هستید درباره امگا3 هم چیزی میدونید

چقدرلازم

چطورجذب میشه (مثلا سبزیجات باکربوهیدارت جذب میشه یاویتامین آباچربی و..)امگا3چطوره


جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ممنونم حالا که هستید درباره امگا3 هم چیزی میدونید چقدرلازم چطورجذب میشه (مثلا سبزیجات باکربوهیدار ...

من قبلا  زیاد این مدل مکمل ها میخریدم.اهن امگا 3و......الان دیگه نه. هر روز یه چیزی  میگرفتم . الان گاهی آهن میخورم. شما تغذیتون درست کنید نیاز به امگا 3 ندارید. شما یه وعده گرسنگی رو از دست ندین حتما چیزای مقوی و گرم بخورید نیازها تون رفع میشه. حس میکنم  اون موقع من وسواسی میکردم. شما روزی 14 بادوم بخور میشی بمب انرژی.

ممنونم حالا که هستید درباره امگا3 هم چیزی میدونید چقدرلازم چطورجذب میشه (مثلا سبزیجات باکربوهیدار ...


عزیز سوپ گندم  دستورشو گذاشتم حتما یک سال مصرف کنید. مثل سوپ جو ولی بلغور گندم. کم خونی هارو رفع میکنه . بادوم  کشمش خرما  عسل روغن  طبیعی . . . . . هرچیزی به مرور نوشتم همه نیازهایتان رفع مکنه نیازی به مکمل نیست . من یکسال آهن خوردم

بیماری های ناشی از افزایش سودا در بدن

سودا در بدن از چند راه افزایش می یابد:

1. غلظت خود سودا، یعنی فرد، مواد حاوی سودا زیاد بخورد؛


2. اگر خون که در کل بدن جریان دارد، در معرض حرارت قرار بگیرد، تبدیل به سودا می شود؛ مثل کارگر نانوایی یا کشاورزها. یا اگر خون در مغز بسوزد و تبدیل به سودا شود؛ مثل تماس با صدای مداوم و سنگین در کارخانه ها؛


3. سودای دیگر از راه سوخته شدن صفرا به وجود می آید؛ به این صورت که اگر صفرا خیلی بالا برود و بیش از حد باشد، می تواند به سودا تبدیل شود. بنابراین صفرای بالا را باید در مراحل اولیه درمان کرد تا به سودا تبدیل نشود؛


4. اگر بلغم غلیظ شود و رسوب کند، می تواند به سودا تبدیل شود.


سودا به هر دلیلی در بدن بالا رفت، می تواند بیماری های زیر را ایجاد کند:


الف) اگر سودا در سر زیاد باشد، می تواند باعث کم خوابی شود، اگر مقداری افزایش پیدا کند، می تواند باعث افزایش درک صدا در سر و احساس مداوم وز وز در گوش باشد. در بینی می تواند باعث افزایش قدرت بویایی شود؛ این افراد همیشه بوهای خیلی ضعیف را هم استشمام می کنند.


ب) سودا در عروق ریز رسوب می کند. در دور چشم باعث سیاهی می شود که اگر خونش رقیق شده و سودا بیرون رود، این حلقه سیاه از بین می رود. در پیری این سودا شبیه دانه های عدس بوده در کل پوست منتشر می شود.


سودا در عروق انتهایی می تواند باعث ایجاد واریس پا و در دستگاه گوارش باعث ایجاد بواسیر شود.


ج) سودا در پوست باعث ایجاد اگزمای سودایی می شود، مثل بیماری صدف (سوریاسیس) یا بیماری لوپوس.


د) سودا در مغز باعث افزایش تصویرگری (هالوسیناسیون) می شود. به طور کلی 70% منشأ بیماری های اعصاب و روان افزایش سودا می باشد؛ مثل وسواس، خصوصاً وسواس های فکری؛ بیماری های دو قطبی مثل افسردگی ـ سرخوشی، انواع افسردگی ها و یا انواع تصورات نادرست مغزی.


هـ) یکی از راه های ورود سودا به بدن مصرف مواد مخدر و الکل است. مواد مخدر دارای یک گرمی ابتدایی و یک سردی انتهایی است؛ بنابراین در اثر مصرف مداوم باعث رسوب شدید سودا در بدن می شود. به همین دلیل، این افراد همیشه دارای اندام لاغر بوده و سیاه چرده، خواب آلود، دارای تصورات نادرست و تصویرگری غلط مغزی هستند.

الکل نیز همین تأثیر را بر بدن می گذارد، بنابراین برای بیرون کردن اثرات سمی الکی از بدن باید درمان سودا کرد.

و) اگر سودا بیش از حد در بدن رسوب کند و درمان نشود، می تواند منشأ انواع سرطان ها در بدن باشد. بافت سرطانی مزاجش سوداست و سرطان در هر عضو، ناشی از رسوب سودا در آن عضو است. از این رو برای جلوگیری از بروز سرطان باید سودا را از همان ابتدا که کم است، از بدن بیرون کنیم. یکی از راه های دفع سودا در بدن، مزاج نرم و خوب کار کردن گوارش و روده هاست؛ یعنی یبوست و خشکی مزاج یکی از عوارض رسوب سودا می باشد. اگر افراد بخواهند همیشه سالم و شاداب باشند، باید از یبوست پیشگیری کنند.


تغذیه سودایی مزاج ها

این افراد باید از خوردن غذا های چرب ، شور ،مانده و بیات به خصوص گوشت ، ماهی دودی ، شیرینی جات مصنوعی ، ادویه جات ، چای و نیز خوردن قرص های جلوگیری نیز خودداری کنند و در عوض بیشتر از مسهل های گیاهی مانند قدومه شیرازی ، بارهنگ ، تخم ریحان و مرو استفاده کنند و بین نوشیدنی ها از نوشیدن مایعات به خصوص آب یخ ، نوشابه های گاز دار و دوغ خودداری کنند . این افراد باید از مصرف کشک و ماست نیز پرهیز کنند . مصرف پنیر با چای شیرین برای این افراد بسیار زیان آور است زیرا رسوبات خون در این نوع افراد افزایش می یابد و اکثرا دچار یبوست مزاج می شوند

در عوض استفاده از غذاهای گیاهی مانند : آلو ، اسفناج ، کدو تنبل ، هویج فرنگی پخته بسیار مفید است .کلیه غذاهای گرمی بخش مانند : گوشت شتر ، گوشت گوسفند ، کبوتر ، سار ، گنجشک . در صورت مصرف برنج ساده ، حتما از شوید ، زیره سیاه استفاده شود . سبزیجات گرم مانند : نعنا ، ریحان ، ترخون ، مرزه ، جعفری و تره ، انواع کلم ، ساقه کرفس و نیز خورن عسل ، توت سفید ، کشمش ، انجیر ، خرما ، هل ، دارچین ، زعفران و آفتیمون و استفاده از بذر های ملین مانند قدومه شیرازی .



سودا چیست ؟

سودا، افیون بدن است که باعث غلظت خون، گرفتگی عروق و اسپاسم های عضلانی، دردهای مفصلی، سردی، ضعف و ناتوانی بدن می شود؛ که البته از غلبه سودا این عوارض بوجود می آید و از آن جمله فشارهای عصبی، استرس ، غم و اندوه و مختل شدن رابط شخصی حتی با خود می شود تا چه رسد به اجتماع و اطرافیان خود پس کمر همّت را ببندیم و از رفتارهای افراطی و تفریطی (از جمله خواب زیاد و کم خوابی، پرخوری کم خوری، کارپر فشار وبیکاری، دیر خوابیدن و خوابیدن بین الطلوعین و خواب دم غروب و شغل پر استرس و گرمای شدید و سرمای شدید و دوری از طبیعت شادی بیش از حد و فکر و خیال زیاد و نگرانی مداوم و کشیدن سیگار و بدهکاری دائم و سکوت مداوم و شلوغی مداوم و استفاده بیش از حد از موبایل و کامپیوتر و ...) و همچنین از خوردن غذاهای فریز شده مانده و مشروبات الکلی و خوردن مستقیم املاح معدنی مثل کلسیم و غذاهای خیلی شور و تند و تلخ و آب یخ و ...بپرهیزیم، تا زندگی آرام و با لذّت و متعالی داشته باشیم.

در این مزاج، خشکی و سردی هر دو با هم زیاد شده است.


الف) خصوصیات ظاهری: پوست خشک، استخوان بندی ظریف، قفسه سینه جمع، اندام باریک و بدون ماهیچه می شود. لب و دهان و بینی کوچک است. رگ ها آشکار، نازک و برجسته می شوند. موهای وز وزی و مجعد دارند، پوست زود خشک و چروک می شود و رنگ پوست به نقره ای نزدیک است.


ب) خصوصیات گوارشی: جگر آن ها سرد و اشتهایشان کم است. زود سیر می شوند، بیشتر تمایل به گرمی جات داشته و به مایعات نیز علاقه دارند. به علت سردی گوارش، قدرت هضم شان بالا نیست و هر چیزی را به راحتی هضم نمی کنند؛ با این حال استعداد چاقی ندارند و اصلاً چاق نمی شوند.


ج) خصوصیات روحی ـ روانی: این افراد، در رفتار بسیار نکته سنج و ریزبین بوده و بازرس کارآمد هستند. معمولاً کم می خوابند، همیشه خسته اند و از لحاظ جنسی، پر تمایل ولی کم توان هستند.


تمام گروه ها و مزاج های یاد شده، اگر در مزاج خود سالم و متعادل باشند، هیچ مشکلی ندارند، طبیعی هستند و می توانند یک زندگی خوب و شاد داشته باشند، اما اگر مزاج جبلّی به صورت بیش از حد بروز کند، مثلاً یک فرد صفراوی، دچار غلبه صفرا شود؛ در اثر افزایش صفرا دچار بیماری می شود. یا اگر یک فرد دموی، از شدت خوردن سردی زیاد، علائم افزایش بلغم را پیدا کند، دچار بیماری می شود و باید تعدیل و درمان گردد.



درمان سودا

به طور کلی درمان بیماری های سودایی چند پایه دارد.

یکی از پایه های آن مصرف داروها و غذاهای گرم، مرطوب و سرد مثل سرکه انگبین (که از ترکیب سرکه + عسل + عرق نعناع تشکیل شده) یا شربت عسل (عسل + لیموترش + آب) است که در ضرورت لازم همراه آن از روغن مالی ها و چرب کردن پوست به وسیله روغن های متعادل مثل گل بنفشه استفاده می شود. برای مشکلات سودایی در مغز استفاده از استشمام عطر گل محمدی، عطر یاس، عطر بهار نارنج مفید است.


در کنار این داروها از بادکش گرم، حجامت و فصد هم می توان استفاده کرد. یکی دیگر از درمان های اصلی در رفع سودا رژیم های رفع سوداست که در ادامه به آن می پردازیم.


غذاها و داروهای گیاهی در درمان سودا

بدترین نوع تغذیه خوردن غذاهای سرد و خشک است که بسیار به بدن ضرر می رساند. سردی و خشکی با هم مشکلی در بدن ایجاد می کند به نام سودا که اساس و منشأ بسیاری از بیماری های صعب العلاج و خطرناک را تشکیل می دهد.


نحوه ایجاد سودا در بدن

الف) در اثر خوردن سردی جات مخصوصاً سردی جات خشک، مثل چای، برنج زیاد (خصوصاً برنج های هندی و پاکستانی)، شکلات، قهوه و....


ب) در افراد صفراوی که خود دارای مزاج گرم و خشک هستند، استرس و ناراحتی به سرعت باعث تبدیل شدن صفرا به سودا می شود؛ بنابراین ما معمولاً غلبه سودا را در افراد صفراوی می بینیم.


ج) کسانی که یبوست مزمن دارند؛ زیرا نمی توانند سودای تولید شده در بدن را به راحتی از بدن دفع کنند. این سودا در بدن می ماند و آرام آرام زیاد شده و باعث به وجود آمدن بیماری می شود.


د) کسانی که ساعت های بسیار زیاد زیر حرارت مستقیم آفتاب قرار دارند، در معرض غلبه سودا هستند و باید بیشتر توجه کنند؛ مثل کشاورزان، کارگران راه سازی و جاده سازی و....


هـ) کسانی که از مواد مخدر یا الکل استفاده می کنند. این افراد به مرور دچار غلبه سودا می شوند. افراد سودایی دارای ظاهری خمیده، لاغر اندام، سیاه چرده، رگ های برجسته پوستی و دارای انرژی کم می باشند. معمولاً خیلی زود خسته می شوند و دارای انرژی کافی در زندگی نیستند.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792