2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه 💔🙂🫠

534 بازدید | 28 پست

من ی آدم گناه کارم که به شدت عذاب وجدان گرفتم بخاطر گناه من خیلیا دیگرم گرفتار کار کثیف خودم کردم دلم گرفته هر روز گریه میکنم موندم خدا چرا منو از رو زمین بر نمیداره 😭😔

اگه منی وجود نداشت الان این اتفاقا برام نمی افتاد من ی اشغالم برای خونوادم  انقد زحمت کشیدن برام بعد من اینجوری حالم از خودم بهم میخوره 😭

بیچاره همسرم:)))) وای خدا لنت به زندگی 

عذاب وجدان بدترین درده خیلی بده 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شده؟

معلومه پشیمونی

برگرد و توبه کن

و کسانی که به خاطر تو، تو گناه افتادن برشون گردون.خدا بخشندست حتما میبخشدت

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

اسم کاربریت خیلی قشنگه

نور خدا🥰

تو برگرد ،نور خدا همیشه میتابه به زندگیت

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
چی شده؟معلومه پشیمونیبرگرد و توبه کنو کسانی که به خاطر تو، تو گناه افتادن برشون گردون.خدا بخشندست حت ...

چن ماهه توبه کردم ولی اثرات گناه من هنوز هس و تمومی نداره منم از عذاب وجدان میمیرم و زنده میشم هر روز با اینکه توبه کردم 

اسم کاربریت خیلی قشنگهنور خدا🥰تو برگرد ،نور خدا همیشه میتابه به زندگیت

من برگشتم خیلی وقته ولی تموم نمیشه انگار اشتباه بزرگ من تموم نمیشه لنت به من 

چن ماهه توبه کردم ولی اثرات گناه من هنوز هس و تمومی نداره منم از عذاب وجدان میمیرم و زنده میشم هر رو ...

معلومه توبه ت از ته دلت بوده.قبول باشه عزیزم.ناامید نباش .فقط اونایی که به خاطرتو گناه دارن میکنن سعی کن پشیمون کنی.بعدش دیگه بسپار به خدا.خودش درست میکنه همه چی رو

چیشدهدر خونه خدا همیشه بازهجریان توبه نصوح بزن اینترنت بخون

پس چرا منو از عذاب وجدان راحتم نمیکنه چرا انقد عذابم میده من خیلی وقته توبه کردم دیگه هم نرفتم سمتش ولی باز عذاب وجدان میگیرم خستم از همه چی