2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853122 بازدید | 4297 پست
حدود 5 دقیقه.

مغز پخت میشه با حرارت ملایم ؟تو پنج دقیقه؟اینکه میگن گوشت رو خوب بپزین

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
مغز پخت میشه با حرارت ملایم ؟تو پنج دقیقه؟اینکه میگن گوشت رو خوب بپزین

آره شما درست میگی.  ولی من تحقیق کردم دیدم افراد ضعیف یه مدت   باید کباب مصرف کنن.  حالا یا متل کباب کوبیده رو آتیش .  یا متل همون تو تابه. اینو مطمئنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره شما درست میگی.  ولی من تحقیق کردم دیدم افراد ضعیف یه مدت   باید کباب مصرف کنن.  ح ...

کباب یروز در میون داریم  مسئله ای باهاش ندارم ولی بیشتر آبم‌میریزم پیشش ، حالا ینی ممکنه سستی بدنم به نحوه پخت کباب مربوط باشه؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

یه چیزی هم که باید بگم من اصلا کم خونی ندارم اینو آزمایش دادم

سلام عزیزم خوبین

خیلی تاپیک خوبی هس همه ی صفحات رو خوندم 

فقط من دوتا مشکل دارم هم یبوست هم پریودم همش  ب تاخیر میفته الان دوماهه نشدم چیا بخورم؟ ممنون میشم بگین

خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
سلام عزیزم خوبین خیلی تاپیک خوبی هس همه ی صفحات رو خوندم  فقط من دوتا مشکل دارم هم یبوست هم پ ...

سلام خانم گل. واسع یبوست آبجوش بخور  نیم ساعت پیاده‌روی  کن هر روز. خواستی داخلش  نبات یا عسل بزن.  براساس تجربه خودم.  استفاده از روغن کنجد در آشپزی  پریود قطع ‌ شده رو روان میکنه. از کارای دیگه واسه این جریان  آبجوش خرما زیاد بخور . ابجوش  عسل  طبیعی هم   خوبه.  سرمای تنت زیاده.  با خوراکیهای گرم غذا تهیه کن.  بیشترش روغن ارده کنجد اثر داره.

وقتی اصطلاح آب داری و ترس  زیاد  1_ اگه امکانش هست از خونه بزن برو بیرون بازار پارک شلوغ   یا جایی که تنها نباشی. ترجیحا پیاده برو.  پیاده‌روی هم داشته باش.2_  نمیشه بری بیرون خونه سردت خودتو گر م کن،  گرمته خودتو  کمی خنک کن.  گلاب بو کن. منظره فشنگ ببین جدول حل کم دوخت و دوز  گلکاری  کار هنری و دستی.  کاری تو خونه چند وقته انجام ندادی. ترجیحا کار با تحرک باشه موسیقی آرام.  . ماساژ بدن با روغن گرم.  حرف زدن با یه آدم مثبت.   فیلم طنز.  مستند طبیعت.  قرارگرفتن در طبیعت.  تنفس عمیق داشته باش.  آشپزی کن واسه خودت نه خانواده   یه غذایی که دوست داری واسه خودت بپز. دیدن چیزای قشنگ.  گوش کردن چیزای ی که بهت لذت بده.  خوردن چیزایی که دوست داری. بو کردن چیزای خوش بو. لباس نرم وراحت.

سلام مامانل عزیز

من کل صفحات خوندم عالی بودن ممنونم واقعا لطف کردین تجربیاتتون در اختیارمون گذاشتین❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

دوستانی که به مدت خوبن یه مدت بد، چون یه مدت سردی گرمی رو رعایت میکنن یه مدت ولش میکنن.   فردی که افسردگی و اضطراب گرفته  اصلا راه نداره سردی بخوره حتی یه وعده.   مبحث تغذیه خیلی مهمه  ‌شما رعایت نکنی درمان نمیشی.  اصلا شوخی بر دار نیست.  شما مهمونم هستی  خودتو با خوراک گرم تو خونه سیر کن تا اونجا مجبور نشی هر چیزی بخوری.    مادر خانواده هستی واسه خودت غذای جداگانه بذار یا نداشتی نون ارده بخور نون کره بخور حق لب زدن نداری. 6 ماهی تغذیتون مواطبت کنید حتی لازمه  بیشتر رعایت کرد من الان  یکسال ونیم که دیگه خوبم.    با ترس بستی میخورم  یا هندوانه  خیار در حد یه گاز  زدن.

سلام دوست خوبم من پيام هاي شما رو كه ميخوندم فكر ميكردم خود شما هستم بخاطر همين عضو شدم راستش منم مثل شما خودم خودمو نجات دادم كليپ هاي استاد خيرانديش رو اجرا كردم و خيلي از آشنايي با شما خوشحالم منم جنگيدم و الان احساس خوبي دارم شما هم لطفا بقيه تجربه هاتون رو هم بنويسيد خيلي ها شايد نياز داشته باشن پيروزيتون مبارك باشه من دقيقا كارهاي شما رو كردم يه چيزاي اضافه تر مثل نخوابيدن بين الطلوعين ركوع و سجده طولاني بوييدن گلاب در شب اين راهكارها واقعا جواب ميده 

سلام دوست خوبم من پيام هاي شما رو كه ميخوندم فكر ميكردم خود شما هستم بخاطر همين عضو شدم راستش منم مث ...

سلام عزیز مهربون.  منم از آشنایی با شما قهرمان  زندگیتون  خوشحالم.  واقعا خوشحالم که افرادی پیام میدن  و  نتیجه گرفتن. مبارز    پیروزی شماهم ابدی. 

منم بین الطلوعین  بیدار میشدم.  الان یادم نیست آیا تو تایپیک نوشتم یا نه ولی به خیلی دوستان که پیام دادن گفتم. الان میدونم  انرژی کل روز رو میشه از بیداری سحر و بین الطلوعین گرفت. انشاءالله عامل به عمل باشیم

. ممنون که اومدید  پیام گذاشتین.  همین پیام شما نقطه امیدی است واسه افراد نا امید که میان اینجا. 😍😍😍