2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853031 بازدید | 4297 پست
منم مطالعه میکنم و همینطور دقت میکنم و فک میکنم هرکسی جسم و روح خودشو از هر کسی حتی پزشک بیشتر و بهت ...

آفرین  درست گفتین. 

به نظرم غذاهای گرم و تر معتدل واسشون خوبه.  تو غذاهاش ون از بلغور گندم و روغن زیتون  حالا به هرصورت ممکنه بهتره آش و سوپ حتی تو غذاهای  دیگه   استفاده کنید.  حتما تو غذاهاشون  روغن زیتون استفاده کنید مرتب.    چون حکیم اینا رو  واسه قوت توصیه کردن.   تو طبع گرم و خشک  تخم شربتی   و خاکشیر   حل در آب ولرم واسه پسرم عالی بود.  خامه محلی گرم نیست؟ باز کره محلی واسه این طبع بهتره . مصرف سیب  و هویج هم مرتب باشه.  مغزها هم به صورت شیر مغز عالین. واسه قوت و اعصاب.

این حرفو که سودایی شدن در سرد مزاج ها بیشتره از یه مقاله هم خوندم ...البته تفاوت هایی بین نظرهای متخ ...

دو چیز که من خودم ازش نتیجه  دیدم یکی تحرک بود یکی هم مغزها بود.  منتهی  واسه ایشون.  تحرک ملایم و مرتب  در  طبیعت به نطرم خوبه.   یکی هم مغزها مرتب به صورت شیرش ون.  

پسرم هم   طبعش گرم و خشک  هست   حس میکنم به ریلکسی بیشتری از بقیه نیاز داره.  به قول ‌شما این طبع انگار بدنشون بیشتر سودا تولید میکنه. ‌ بنابراین حداقل  کاری که میشه کرد باید یبوست  صددر صد حل بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این حرفو که سودایی شدن در سرد مزاج ها بیشتره از یه مقاله هم خوندم ...البته تفاوت هایی بین نظرهای متخ ...

ریشه افسردگی  رو من در ضعف جسم دیدم. به محض قوی شدن بدن خودش و عوارض ش میره. متنها نیاز به حوصله و مداومت چند ماهه و گاهی چند ساله داره.  

آفرین  درست گفتین.  به نظرم غذاهای گرم و تر معتدل واسشون خوبه.  تو غذاهاش ون از بلغو ...

روغن زیتون و مغز ها رو استفاده میکنیم ...خاکشیرو باید بگیرم امتحان کنم ...و بلغور گندم رو...

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
دو چیز که من خودم ازش نتیجه  دیدم یکی تحرک بود یکی هم مغزها بود.  منتهی  واسه ایشون. ...

مغز بادام چون خیلی دوس دارم میخرم همیشه و بهش میدم ولی اینکه گفتی شیرش اینو متوجه نشدم ینی چی؟

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
ریشه افسردگی  رو من در ضعف جسم دیدم. به محض قوی شدن بدن خودش و عوارض ش میره. متنها نیاز به حوصل ...

خب من خودم تغذیه درمانی رو خیلی تایید میکنم و از وقتی خودمو شناختم ازش استفاده میکنم مثلا یه کیست گنده داشتم دکتر گف باید جراحی شه ولی من همچنان که دارو‌میخوردم پرهیزات غذایی و چیزایی که مفید بود رو استفاده کردم در عرض یه ماه آب شد خوده دکتر تعجب کرده بود...از طرفی به ارتباط مستقیم روح و جسم هم معتقدم ولی علومی که اینارو بیان کنه...منکه ادامه میدم و امیدوارم ،شوهرم طبعش خیلی خیلی خشکه در حدی که یبار همویپاتیست میگف مخاط نداری تقریبا ...که مهمترین جز سازندش آبه ...اگه در این مورد کمک کنی ممنون میشم.یکی هم تفاوت بین خشکی و بیشتر و  تری بیشتر رو‌میخواستم بدونم؟ در علائم افراد

روغن زیتون و مغز ها رو استفاده میکنیم ...خاکشیرو باید بگیرم امتحان کنم ...و بلغور گندم رو...

نکته مهم  اینکه خاکشیر  داخل آب ولرم واسه رفع یبوسته.  ولی داخل آب سرد خودش ایجاد یبوست میکنه.  حتما تخم شربتی هم ملینه به صورت خاکشیر استفاده کنه.  واسه ما خیلی عالی بود.

مغز بادام چون خیلی دوس دارم میخرم همیشه و بهش میدم ولی اینکه گفتی شیرش اینو متوجه نشدم ینی چی؟

شیر بادام توصیه آقای جمشید خدادادی هست واسه مشکل اعصاب.  . واسه افراد طبع گرم.  14بادوم رو آسیاب کنید  داخل یه لیوان آب بریزیذ و با مقدار دلخواه شیرینیش کنید. میشه شیر بادام.  همینطور با 4 مغز میشه درست کرد..  

خب من خودم تغذیه درمانی رو خیلی تایید میکنم و از وقتی خودمو شناختم ازش استفاده میکنم مثلا یه کیست گن ...

عزیز شاید نتونم خیلی کمک کنم.  من فکر میکنم این افراد  اولا باید از مواد غذایی استفاده کنن که آب رو در بدنشون نگه داره  .  .    دوم اینکه من حس میکنم ایشون  واسه کم کردن خشکی بدنشون  نیاز دارن شرایطی زندگی آرامتر و راحت تری داشته باشن

خب من خودم تغذیه درمانی رو خیلی تایید میکنم و از وقتی خودمو شناختم ازش استفاده میکنم مثلا یه کیست گن ...

دوست عزیز  موافق باشین در خصوصی ادامه بدیم. بنده هم از تجربه شما  استفاده کنم.

عزیز شاید نتونم خیلی کمک کنم.  من فکر میکنم این افراد  اولا باید از مواد غذایی استفاده کنن ...

شرایط زندگیش خیلی راحته و خداروشکر تو رفاه کامله...کارشم که سنگین نیس در آمدشم بالاس ،میخوام بگم ینی از این بابت غصه ای نداره که فکرشو بکنه ...از دوران دانشجویی نمیدونم شایدم قبلتر این مشکلو داشت 

شیر بادام توصیه آقای جمشید خدادادی هست واسه مشکل اعصاب.  . واسه افراد طبع گرم.  14بادوم رو ...

خوده بادام رو میشکنیم روزی 14تا کافی نیس،باید شیره درست کنیم؟با چی شیرین میشه این شیره؟

دوست عزیز  موافق باشین در خصوصی ادامه بدیم. بنده هم از تجربه شما  استفاده کنم.

خواهش میکنم مشکلی نیس...