2777
2789
عنوان

مدتیه دوس دارم همش عبادت کنم

131 بازدید | 27 پست

سلام دوستان قبلا اینطور نبودما گاهی نمازمیخوندم گاهی نه!

اما خداروشکر مدتیه دارم نمازامو سروقت میهونم وحس درونمو نمیتونم توصیف کنم   خیلی دلم میخواد مشغول عبادت باشم اما فرصتشو زیادپیدانمیکنم 

زندگی و کار وبچه داری واینا فرصت کافی بهم نمیده 

اون حس رضایتو ندارم شبا تا نماز اذان صبح بیدارم ودلم فقط میخوادسر سجاده باخدا حرف بزنم 

حس سبکی و آرامشی بهم میده وصف ناپذیر..علتشو نمیدونم اما روحم سبک میشه انگار بااینکار

خیلی حس خوبیه🥺🤍

خوشبحالت بهت حسودیم شد این حسو منم از خدا میخوام

به یه پسره خوشگل😏جذاب😎پولدار🤑قد بلند🕴خوشتیپ😍سیکس پک دار💪عطر تلخ برنه😜نیاز مندیم😉برای واکس زدن کفشایه آقامون😑بله ما آقامونو ب دنیا نمیدیم😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااااااان دلم🥹🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍♥️♥️♥️

قبول باشه قشنگم

بین نمازات یا هر جا که دعا مسنجابه لطفا خییییلی برام دعا کن ، برام ارامش قلبم و زندگیم دعا کن

به نیت زینب ، فاطمه

منم همینطور‌

چجوری تونستی از کسی که یه وقتایی میخوند یه وقتایی نه به این نظم برسی؟منم عاااشق صحبت با خدام ولی یه وقتایی تنبل میشم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکم بعد میخوام نماز شب بخونم حتما دعاتون میکنم❤

خوشبحالت عشقم

قبول باشه

تروخدا دعا کن اتفاقای هفته اینده بخیر بگذره ، فقط برا ارامش زندگیم خیلی دعا من قربونت برم

زیتب ، فاطمه

منم همینطور‌چجوری تونستی از کسی که یه وقتایی میخوند یه وقتایی نه به این نظم برسی؟منم عاااشق صحبت با ...

راستش همه چیزی از وقتی شروع شد که شروع کردم به شکر کردن

شکرگزاری درون منو انگار آروم کرد