2777
2789
عنوان

جاری دخالت میکنه

508 بازدید | 45 پست

سلام سلام یه تیکه های باحال یادم بدین با اخلاق چندش جاری مقابله کنم چون خیلی مظلومم هر چی تیکه و حرف بارم میکنه مثل مترسک میشم

از کارای این عن خانوم اینه که جلو شوهرم راجب رابطه های زناشویی تخت خواب و اینا وای خدا روم نمیشه بگم قشنگ باز حرف میزنه در مورد رابطش با شوهرش به شوهرم میگه مثلا میگه چند وقته باهم نخوابیدیم کاری نکردیم 😐

این چندش خانوم همش به من گیر میده حتی لباس پوشیدنم لباس کوتاه پوشیدم هی میاد جلو بقیه لباس تنش میکنه میگه فک کنم لباسم کوتاهه زشته و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمی تا این حد بی حیا 

شما نمیتونی باهاش مقابله کنی ،همون سکوتتون بهتره 

یعنی بخوای مقابله کنی باید سطح خودتونو از اونم پایین تر ببری

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
کاملا معلوم واس این تاپیک عضو شدی

چجوری یازده دقیقه بعد از عضو شدن تاپیک گذاشته؟😐موقعی که من عضو شدم تا یکی دو روز نشد تاپیک بزارم و لایک کنم کامنتارو

بنگر و بشنو...بگذر و به شو‌...

شوهرت نباید گوش بده یبار بلند شه بین حرفاش اون نکیت میفهمه 😐بعد بگو رابطه زناشویی رو بین جمع مطرح ن ...

اتفاقا اونم باهاش شوخی بد میکنه جاریم میگه شب جمعه و اه چندش یه حرفایی انقدر بی حیا شوهرمم میگه آره امشب شب جمعه با شوهرت یه بچه دیگه درست کنین و یعنی چند بارم بهش گفتم بدم میاد این حرفا باز میگه به شوهرمم گفتم میگه باید جوابشو بدم پرو میشه

اتفاقا اونم باهاش شوخی بد میکنه جاریم میگه شب جمعه و اه چندش یه حرفایی انقدر بی حیا شوهرمم میگه آره ...

واااای 

الان یه تو دهنی خوشگل بزن تو دهن شوهرت 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

ادمی تا این حد بی حیا شما نمیتونی باهاش مقابله کنی ،همون سکوتتون بهتره یعنی بخوای مقابله کنی باید سط ...

سکوت کنم دیگه از حد گذشته تا الان ساکت بودم هر روز داره بدتر میکنه رفتاراشو با منم شوخیای زشت میکنه من اخم میکنم ناراحت میگیرم خودمو اهمیت نمیده که شعور نداره