2777
2789

این رژیم بدرد کسایی که الان درحال رژیمای سنگین هستن نمیخوره! مگر اینکه در کنار لاغری نیت سلامتی هم داشته باشن، مثلا بخوان به درمان کبد چربشون کمک بشه!

برای این رژیم اول بهتره یه چیزایی رو تهیه کنید و توی خونه داشته باشید،فقط قبلش بگم که اینهایی که میگم رو قرار نیست مدام مصرف کنید پس نگران قیمتشون نباشید:

1_عسل(تا جایی که میتونید تلاش کنید که برای زنبور باشه،حتی اگر بهش شکر داده باشن! خوده عسل،شکر نباشه)_شیره طبیعی(انگور،توت ، خرما، انجیر، فرقی نداره)_ خرما

2_روغن کنجد یا روغن زیتون یا روغن دنبه(بستگی به ذائقتون داره،فقط حتماااااا طبیعی باشه روغن کنجد یا زیتونتون)

3_یه قابلمه سوپ کاملا رژیمی که از سبزیجات و گوشت یا مرغ تهیه شده باشه

4_مواد لازم برای سالاد رژیمی محبوبتون رو همیشه سعی کنید توی خونه داشته باشید(اگر دستور خوشمزه برای سالاد و سوپ رژیمی دارید بگید تا بقیه هم استفاده کنن)

5_یک بسته قرص ونوستات

اینها قرار نیست پایه ثابت تغذیه شما باشن! اینها کمک کننده هستن

مثلا شما غذای اصلیتون رو راحت بخورید، ولی وقتی دو ساعت بعد باز دلتون خواست غذا بخورید دیگه نرید سراغ غذایی که قبلا خوردید، برید سراغ سوپ یا سالاد، چون معمولا این وعده اصلی نیست که باعث چاقی میشه،وعده های فرعی باعثشن!

ادامه داره...

صبر داشته باشید چون باید تایپ کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شما میتونید خیلی راحت از قند مصنوعی استفاده کنید، ولی هروقت هوس شیرینی جات کردید اول برید سراغ قند های طبیعی مثل خرما که توی خونه دارید، اگر ولعتون مثل اولش باقی موند اونوقت برید سراغ همون شیرینی که دلتون میخواست! اما سعی کنید گاهی چاییتون رو با عسل شیرین کنید،یا اگر هوس کیک یا شیرینی کردید، پنکیک درست کنید و با عسل بخورید، یا شیرینی خرمایی درست کنید، خیلی کمک میکنه به از بین رفتن ولعتون به قند مصنوعی

هفته ای یکی دوبار غذاتون رو با روغن طبیعی که دارید درست کنید! نگران طعمش نباشید، یکم روغن رو اول حرارت بدید تا بوش از بین بره، بعد با خیال راحت استفاده کنید

اگرهوس سوخاری یا سیب زمینی سرخ کرده کردید میتونید بعضی وقتا توی این روغنها سرخ کنید!

ادامه داره...

گاهی ممکنه نصرفه که مثلا بادمجونتون رو توی روغن طبیعی سرخ کنید، پس باید چکار کنید؟ اول تا جایی که میتونید مصرف غذاهای سرخ شده ای که خیلی روغن میبرن رو بیارید پایین و بعدش بعد از خوردن غذا از قرص ونوستات استفاده کنید! این قرص رو مبادا زیاد مصرف کنید هاااا، نهایتا ماهی دو سه تا دونه

سعی کنید غذاهارو تا جایی که ذائقتون اجازه میده به صورت سالم درست کنید، مثلا بادمجون رو کبابی بخورید!

اینها رژیم خاموشه، یعنی شما نه چیزی رو کم کردید نه حذف کردید! به مرور میتونید مصرف مواد غذایی سالمتون رو بیشتر کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ورزش خاموش هم میتونید داشته باشید! مثلا میخوای بری یه جایی! اگر امکانش هست یه بخشیش رو پیاده برو، یا اگر مجبوری پیاده بری از یه مسیر طولانی تر برو، گاهی یه بخشی از خونه رو با جارو دستی یا نپتون جارو بزنید!

اگر غذای کاملا رژیمی بلدید اینجا بگید تا بقیه هم استفاده کنن که اگر خواستن جایگزین سوپ کنن، چون بعضیا سوپ دوس ندارن

کاملا رژیمی باشه ها، برنج،گندم، جو ، روغن، شکر ،جوپرک و ... نداشته باشه

بچه ها من خودم تقریبا همچین رژیمی دارم و تا الان شکر خدا تقریبا 7 کیلو کم کردم، البته من مصرف مواد طبیعیم یکم بیشتره یا گاهی در روز فقط سوپ میخورم!

جالبیش اینجاست که من بیشتر سایز کم کردم، این یعنی اینکه بیشتر چربی سوزی داشتم نه عضله سوزی

فکر نکنید بی اثره، شدیدا موثره برای اونایی که تغذیه بدی دارن!

برای پوستم هم عالی بوده

ضمنا بعضی وعده های غذاییتون رو به غداهای سبک مثل نون پنیر خیار، یا آبدوغ خیار و ... اختصاص بدید! مثلا میتونید روزی یک وعده(که بهتره ناهار باشه)  رو اختصاص بدید به اینجور غذاها یا غذاهای رژیمیتون! هیچ محدودیتی توی مصرف نون ندارید

برنج رو هم سعی کنید اگر به همراه خورشته برای خودتون بدون روغن یا کم روغن بردارید، اینجوری دیگه از چاقی با برنج در امانید

به عنوان کسی که 17 سال در حال رژیم گرفتن هستم و حتی سابقه کاهش وزن 40 کیلویی توی 9 ماه رو دارم بهتون میگم این عالی ترینشونه! چون دیگه اعصابو روانم درگیر نیست، دیگه برای غذایی که میخورم عذاب وجدان ندارم، دیگه به ندرت خودمو سرزنش میکنم

اینو هم بدونید که نباید این رژیم رو به یک رژیم سنگین تبدیل کنید، نون رو هر روز بخورید، سعی هم کنید یکی دو لقمه که مونده سیر بشید، غذا خوردن رو متوقف کنید، باعث میشه به مرور معدتون جمع بشه

کمتر خوراکی های صنعتی توی خونتون بذارید! وقتی هوس بستنی میکنید برید بستی رو بخرید نه اینکه ده تا توی خونتون باشه! فقط هم همون بستنی رو بخرید،وسوسه نشید که چیزای دیگه هم بخرید! اگر نمیتونید جلوی وسوستون رو بگیرید از یکی دیگه بخواید براتون بخره! تاکید هم کنید که فقط همون یدونه بستنی رو بخره

خیلی راه ها وجود داره برای رژیم خاموش داشتن! حتما استفاده کنید

وای من خیلی وقته دنبال ی همچین رژیمیم. این قرصی ک گفتید برای چیع؟ 

بعد من پرخوری عصبی دارم عصبی ک میشم فقط دلم میخاد بخورم چیکار کنم! 

بعد با ی همچین رژیمی تا عید میشه چقد کم کرد؟ 

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

وای من خیلی وقته دنبال ی همچین رژیمیم. این قرصی ک گفتید برای چیع؟ بعد من پرخوری عصبی دارم عصبی ک میش ...

قرص ونوستات بخشی از روغنی که مصرف کردی رو دفع میکنه و نمیذاره جذب بدنت بشه! بعد از مصرفش حتما از نوار بهداشتی استفاده کن، چون کثیف کاری داره!

مبادا مصرف قرص رو ببری بالاها! فقطو فقط بعد از خوردن غذاهای خیلی چرب! زیاده این قرص اصلا خوب نیست

وزنی که کم میکنی مهم نیست، این رژیم سایزتو میاره پایین و پف بدنتو کم کم برطرف میکنه، مخصوصا اگر مصرف روغن طبیعیت و قند طبیعیت بره بالا

منو توی عروسی خواهرم هرکی دید فکر میکرد بالای 10 کیلو کم کردم در صورتی که اون موقع 5 کیلو کم کرده بودم