من سه سال پیش چار استرس و افسردگی شدم. بی دلیل چون مشکلی تو اطرافم نبود. بعد حدود 2 سال خیلی کارها انجام دادم تا نتیجه گرفتم. ولی واقعا بدون دارو از اون حالت دراومدم. حالا علاقه داشتین تجربه هامو می نویسم.
[QUOTE=272367962]ممنونم ازت گلم ..مرسی کامل جواب دادی .. من چون اصافه وزنم زیاده راستش میترسم روزه بگیرم وسط روز ضعف ...[/QUOTE همش ترسه بیخوده. روزه کله گنجشکی شروع کن. چند روز تا عادت کنید. سحری بادوم بخور 14 دونه میشی بمب انرژی. اینقدر روز فایده داره که نگو
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ب منم کمک کن بگو چیکار کنم منی ک حالم نه بابیرون رفتن نه لاهرید نه توشاوغی خوب نمیشه میام خونه هیچ ت ...
منم حالم با بیرون رفتن خوب نمیشد، اول اینکه اگه مشکل گوارشی داری مثل مشکل معده یا روده، درمانش کن چون جذب مواد مغذیت پایین باشه روحیه ت هم پایین میاد و دچار ضعف میشی ، نوروبیون عضلانی بزن، محصولات پروبیوتیک استفاده کن الان رابطه مستقیم مصرف آنتی بیوتیک و کاهش فلور میکروبی بدن با ابتلای به اختلالات گوارشی و افسردگی اثبات شده، توصیه های مامانل عزیز رو توی این تاپیک رو جدی بگیر و عمل کن، اینا به لحاظ جسمی بود اما به لحاظ روحی سجده طولانی سودای مغز رو از بین میبره به خدا نزدیک شو و بدون اگه یه قدم به سمتش بری ده قدم به سمتت میاد و همین طور که میری جلو احساس میکنی خدا بغلت کرده، موسیقی سودای مغز رو میبره بالا اما آواز خوندن سودای مغز رو کم میکنه مخصوصا زیر دوش آب ، ورودی های ذهنت رو کنترل کن هر فیلمی رو نبین هر کتابی رو نخون و هر آهنگی رو نشنو و اخبار و رسانه رو به کل کنار بگذار، تفسیر قرآن گوش بده و توی خونه بگذار صدای قرآن و اذان بپیچه ، بعد از هر نماز آیه الکرسی و حمد و آیه ۲۶ و ۱۸آل عمران رو بخون (خدا ۷۰ بار در روز نگاه ویژه ای میکنه به اون بنده و ۷۰ حاجتش رو برآورده میکنه)، ۷۰ بار حمد شفا به نیت شفای ذهن و روح و اعصابت بخون، این قضیه یه بیماریه و باید با دعا و توسل و نذر و نیاز بخوایم که شفا بگیریم ما مضطریم پس برای خودمون امن یجیب بخونیم
دقیقا. چون مواد مغذی به خودتون نرسوندین رژیم تون غلط بوده .
اره کاری کردم تو دو سه ماه ۱۴ کیلو کم کردم نمیدونستم ماله اینه استرس ی مدت غذاهامو شروع کزده بودم استرسم از بین رفته بود دوباره رفتم سمت رژیم و دوباره برگشت استرسم
سلام من به شدت وسواس دارم ممکنه از طبعم باشه؟ شما کدوم شهر زندگی میکنین؟
افکار تکراری دارم! _ تا بحال شده بعد از خارج شدن از مهمونی یا جمعی، بدون دلیل دائم بهش فکر کنید! _ یا خاطرات بد سال ها قبل رو مدام بهیاد بیاری و ذهنت رو آزار بده! خیلی از ما برامون پیش اومده! برای حلش چکار کنم؟ برای حل این مشکل باید جسم پاکسازی کنید؛ قدم اول: انجام پیاده روی و نرمش و در کنار فعالیت بدنی که همراهش عرق کنید. دوم : حذف غذای های مضر سوم: مصرف غذاهای قوت بخش که مفصل در کانال و سایت گفته شد. نکته: در طی درمان اصلاً نباید دچار یبوست باشید یعنی حداقل روزی یکبار دفع داشته باشید.