2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852993 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از امروز شروع کردم پاک سازی بدنم رو توخونه ورزش کنم اشکال داره؟ ببخشید اینو. میگم ولی من یبوست دا ...

‌؛‌zb:
رفع یبوست

اگر خواهان درمان هستید یک روز هم نباید یبوست داشته باشید
و باید حداقل یکبار دفع در روز دفع داشته باشید.

_ کم کردن مصرف برنج

_ مصرف سوپ ترکیب بلغور گندم جو کامل با سبزیجات

_ پرهیز از  خوردن  غذاها و خوراکی‌های سفت سنگین خمیری سرخ شده.

_خوردن خاکشیر تخم شربتی درآب داغ

_چرب کردن پاها در شب

_ مصرف سبزی خوردن

_نوشیدن شیر محلی داغ

_استفاده از جو و گندم  سبزیجات در غذاهای آبکی (مثل آبگوشت ها)

_ گاهی دمنوش برگ سنا مصرف کنید ولی مداوم نه

_خوردن آب‌جوش طی روز و بعد داشتن تحرک

_ پیاده روری و ورزش مداوم

پرهیز از دراز کشیدن طولانی در روز

_ پرخوری و در هم خوری

#یبوست
#راهکارهای_درمانی
#تحرک_بدنی
http://shadinoosh.ir
@shadinoosh

سلام میشه ادامه بدید من ۱۵ سالمه گاهی افسردگی و اضطراب دارم از حرف هایی که زدید خیلی بهتر شدم کمک کر ...

عزیز بیا کانالم اونجا مطالب هر روز به روز میشه

https://eitaa.com/shadinoosh

سلام عرض می کنم خدمت مامان نل عزیز بابت ایجاد چنین تاپیک ارزشمندی خیلی ممنونم واقعا مفید بود استفاده کردم، از تجربیات خودتون گفتید با توجه به طبع سرد و گرم و همچنین مزاج شناسی آمدید و افسردگی رو شرح دادید خیلی ازتون ممنونم  ولی این نسخه که بپیچید تمام افراد افسرده طبع شون اگر گرم بشه خوب میشه درست نیست من به عنوان کسی که تمام توصیه های شمارو انجام دادم عرض میکنم

متوجه شدم مزاجم سرد و تر هست وقتی که به سمت گرم و خشک و خوراکی هایی طبع گرم رفتم دچار ضعف بدنی و بدنبالش مریضی شدید شدم طوری که حدود یک ماه بدنم به شدت ضعیف شد و خدا را شکر الان بهبود پیدا کردم به نظر من یک نفر طبع سرد و تر داشته باشه ولی از راه های های دیگه نه لزوماً گرم کردن طبعش میتونه به خودش کمک کنه. 

من با اون قسمت از توضیحات شما بسیار موافقم که گفتید غذای سالم و ارگانیک و حفظ ارتباط با خالق و ورزش در خانه و تحرک کاملا موافقم 

و اون قسمت که تشویق کردید به گرم شدن طبع رو هم من انجام دادم ولی برای من گرم شدن طبع آثار و نتایج خیلی سختی رو در پی داشت که توصیه می‌کنم اگر عزیزان نظر من رو میخونن بدونند که همه صحبت‌های شما را من قبول دارم ولی تغییر مزاج از اون چیزی که هستید به گرم و خشک حکم ثابت بهبود افسردگی نیست چون که اول باید بشناسید که خودتون چی هستید

من چون تو شمال کشور زندگی می کنم مزاج سرد و تر دارم اکثر شمالی ها سرد و ترن بخاطر نوع خوراکیهامون و گرم و خشک کردنش به مدت یک ماه برای من نتایج غیر قابل انتظاری و در پی داشت.  ممنون از مامانل عزیزم در پناه خدا باشید🌹🌹🌹

سلام عرض می کنم خدمت مامان نل عزیز بابت ایجاد چنین تاپیک ارزشمندی خیلی ممنونم واقعا مفید بود استفاده ...

سلام ممنونم عزیز نطر دادین. 

بله شما درست فرمودین

البته بنده اون زمان طبعم روی به سردی خیلی بالا رفته بود

فقط خوراک با طبع گرم منم نجات داد بارها داخل این تاپیک و داخل کانالم گفتم طبع رو بشناسید مطالعه زیاد کنید.

بعد اینکه کلا پرخوری ممنوع

هرچیزی حتی خوبش زیاده روی مشکل سازه

خیلی دوستان در صحبتهایی که من داشتم زیاده روی کردن و نتیجه درست نگرفتن

چون کل تایپیکم رو با دقت نخوندن

سالم خوری گاهی خام خوری موثره

افرادی که گرمای بدنشون بالاست کلا مدتی باید کم خوری کنن و بیشتر از سبزی و میوه شربت‌ها جای استفاده کنن تا غذا.  حتی روزه براشون خوبه.

ادویه ممنوع هستن

دوست داشتید تشریف بیارید کانالم و گروهم. 

ورزش و تحرک فانتزی زندگی نیست،
واجب زندگیه،
https://eitaa.com/shadinoosh