2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852598 بازدید | 4297 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم بیابید کانال و گروه 👇 https://eitaa.com/shadinoosh

مرسی گلم

کلی مطلب خوندم ممنون واقعا

فقط ی سوال من قهوه فوری میخورم بدون شکر و با شیر میخورم میخواستم بدونم طبعش چیه و عیب نداره

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

سودا سرد و خشکه 

مثلا انار سودا رو زیاد میکنه 

جالبه همین دمنوش زعفران و ها و گلاب 

و حتی بو‌کردن گلاب 

رایجه درمانی میکنه وبهش میگن درمان آروماتیک 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
کلا قهوه در افرادیکه  سودا شون بالاست خوب نیست هیچ مدل

وای منم اصلا از نظر روحی خوب نیستم داغونم و تنها تنبل و بی اراده و بی انگیزه و عصبی و بداخلاق و خونه م نامرتبه و بی نظمه 

خیلی داغونم 😪

سلام عزیزم روزت بخیر و شادی

میشه در نورد ماه رمضان هم بگیر..از اینکه منی که میخوام شروع کنم و خودمو بسازم و سال جدید میخوام روزه هم بگیرم چکار کنم پی بخورن و نخورم .. و کلا بگی آیا مفید هست یا نه

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤
سلام عزیزم روزت بخیر و شادی میشه در نورد ماه رمضان هم بگیر..از اینکه منی که میخوام شروع کنم و خودمو ...

سلام عزیزم.کاش میشد ویس داد مطلب مفصله😂 کلا روزه بهترین سم زدا و بهترین پاکساز بدنه. خدا که روزه رو  واجب کرده میدونسته  واسه بهتر زندگی کردن لازم داریم بهش. منتها هنگام روزه باید کمی فشار کار زندگی کم کنیم. اگرم بدنتون صعیف از الان خوردن مغزها رو شروع کنید هرچیزی نخورید تا ماه رمصون خیلی صعف شدید نداشته باشبد چیزا لازم و تامین کننده املاح بدن مصرف کنید. . روزه عالیه. آدم به اصل خودش برمیگرده. افرادی هم هستن که از روزه میترسن

من اون سال حال نداشتم روزه گرفتم در اوج صعیفی بودم بازم خیلی خوب بود. 

در روز ه تن آرامی زیاد کنید

سلام عزیزم.کاش میشد ویس داد مطلب مفصله😂 کلا روزه بهترین سم زدا و بهترین پاکساز بدنه. خدا که روزه رو ...

ممنونم ازت گلم ..مرسی کامل جواب دادی .. من چون اصافه وزنم زیاده راستش میترسم روزه بگیرم وسط روز ضعف سدید کنم .. اصافه وزنم ب

۳۷ کیلوعه 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤