2777
2789

اومدم کوکی درست کنم فر رو روشن کردم داغ شه بعد یهو یادم افتاد شیکر و درپوش مایکروفر داخل فر بوده 

باز کردم دیدم همش آب شده 😒

هی میخوام بندازم گردن شوهرم یه جوری تا بعدش اون هی دلداریم بده ولی بازم دلم نمیاد 

چه خرابکاریایی رو انداختید گردن دیگران؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا اسباب بازی دخترم داخل توستر بود

روشنش کردم بعد 5 دقیقه از بوش متوجه شدم کااامل آب شده بود🤣

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه که بودم همین که اتو گذاشتم روی پیرهن بابام آب شد و رفت هوا، منم سریع فرار کردم ةلجیم اتو را برداشت اتو کنه گفتم مامان بیا آبجی لباس نو بابا را سوزونده😅😅😅 نو نو بود چون جنسش خیلی پلاستیک بود این جوری شد. بنده خدا بابام هیچی نگفت

وابیییییی 

من ولی ۱۶ سالم بود یکبار عجله داشتم تو دستشویی نوار بهداشتی رو انداختم چاه توالت گرفت 

چاه باز کن اومد فنر زد نوار اومد بالا منو مامانم از خجالت آب شدیم 

منم انداختم گردن عمم که یه ماه خونه ما بود و رفته بود خونشون 

الان عذاب وجدان دارم

وابیییییی من ولی ۱۶ سالم بود یکبار عجله داشتم تو دستشویی نوار بهداشتی رو انداختم چاه توالت گرفت چاه ...

آخی طفلی عمت 😄🤦‍♀️

نکنید با عمه ها این کارو 🤦‍♀️

ولی به مامانت حقیقتو بگو