2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852218 بازدید | 4297 پست

دوستان تفسیر قرآن خیلی آرامش بخشه ، یا شرح مثنوی الهی قمشه ای ،اصلا فازتون عوض میشه به ارزش خودتون واقف میشین و چنان محبت خدا رو تو قلبتون حس میکنید که دیگه جایی برای ترس و دلهره و حس های بد تو وجودتون نمیمونه، اگه وقت ندارید تفسیر قرآن صوتی دانلود کنید و فقط گوش کنید، یا سامانه منیب رو نصب کنید یا آنلاین تو گوگل گوش کنید،خیلی به آرامش می‌رسید تجربه کردم که میگم ،دیدتون به زندگی و دنیای پیرامونتون عوض میشه، برای وسواس فکری سوره ناس زیاد بخونید،انشالله همه تون به آرامش برسید و جسم و روح و روانتون به سلامتی کامل برسه

خدایا رحم کن به کسی که جز تو امیدی ندارد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستان تفسیر قرآن خیلی آرامش بخشه ، یا شرح مثنوی الهی قمشه ای ،اصلا فازتون عوض میشه به ارزش خودتون و ...

ب منم کمک کن بگو چیکار کنم منی ک حالم نه بابیرون رفتن نه لاهرید نه توشاوغی خوب نمیشه میام خونه هیچ تغییری توحید وحالم نیست انگار هیچ جا نرفتم

خب ‌شما فعالیتت خوبه. با ورزشتون آشنایی ندارم. حرکاتتون کششیه. ؟ راه رفتن واستون خوبه.   من پزش ...

واقعا ممنونم انقدر وقت گذاشتید امیدوارم با عمل کردن بهشون ضعف اعصابم درمان بشه

سلام عزیزم .. یعنی هرچقدر بگم از مفیدی تاپیک کم گفتم .. خدا خیرت بده انشالله همیشه شاد و موفق باشی

متاسفانه منم درگیر افسردگی شدم 

دلیل اصلیش اینه که سه الی ۴ ساله من درگیر خوراکی های سوپر مارکت شدم .. یعنی ب قدری میخورم که بعد از ۴ سال من ۳۸ کیلو اضافه وزن آوردم .. یعنی حالم به قدری داغونه که حد نداره .. از زندگی بریدم 

تما حالاتی که گفتی رو دارم 

و تمام کارایی که گفتی رو میخوام انجام بدم

فقط میخوام برای دعا کنی بتونم خسته شدم دیگه 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤