2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 851839 بازدید | 4296 پست

استارتر خدا خیرت بده اگه از این حال افسردگی دربیام حتما هرروز دعات میکنم 

تمام علایمی که میگی رو دارم الان که هوا سرده من بسیار تنبل و بی اراده میشم و الان مجبورم به خاطر کارم از خونه بیرون برم وگرنه از کنار بخاری تکون نمی‌خوردم🤕طب سنتی هم رفتم گفت طبعت سوداس 

😢😢😢

سلام شبتون بخیر خلاصه ای از این ۱۷۷ صفحه ندارین؟ خیلی زیاده اخه🥲

گلم اگر حوصله خوندن اینارو نداری یعنی هنوز  حالت خیلی بد نشده که به هزار در بزنی و جواب نگیری. یعنی هنوز گرفتار نشدی. 

من  چند خط که نمیشه گفت خلاصه است واست میذارم. 

1.ترک خوراکیهای با طبع سرد و کارخونه ای  خوراکیهای سوپری خصوصا غروب وشب. شناخت خوراکیهای سالم و طبیعی. خوراک بنا به طبع بخورید. خیلی مهم. 

فقط اگر حس گرما دارید مجاز به خوردن خنکی هستید

2.بالا بردن ارتباطات معنوی.

3.وصل شدن به طبیعت

4بالا بردن ارتباطات اجتماعی

5ایجاد خلاقیت و تنوع در زندگی روزمره. دمیدن روح شادی در زندگی.  عاشقانه خود را دوست داشتن. زندگی یکنواخت آدمو کسل میکنه. انسان نیاز به تغییر وتحول داره.

6.تحرک و ورزش مرتب روزانه

7.نا امید نشدن و ادامه دادن.. حتی در چندین ماه وچند سال

8.قطع رابطه با افراد منفی. دوری از جو منفی. دوری ازحوادث و اخبار بد

9.استفاده از ماساژ با روغن های طبیعی

10رایحه درمانی

11 موسیقی

12 تغذیه مقوی

13 دیگه یادم نمیاد  شاید بعد😀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانل عزیز تا صفحه ی ۴۷ رو خوندم بقیه ی صفحات هم بخونم یا مواردی که کمکم میکنه رو تو همون ۴۷ صفحه خوندم؟

عسل رو متاسفانه اصلا نمی‌خوردم از دیروز شروع کردم به عسل خوردن و روغن زیتون هم گذاشتم دم دست که حتما بخورم مغزیجات و کشمش و...اینا هم همینطور 

فقط فعلا در مورد پیاده روی نمیتونم فعال باشم🙁با اینکه خیلی دوست دارم بدوٱم قرآن هم میخونم سوره هایی که فرمودین هم باگوشیم قرآن و دعا میذارم واسم بخونه 

خیلی دوستت دارم دوست مجازی خوبم 😘😘😘

مامانل عزیز تا صفحه ی ۴۷ رو خوندم بقیه ی صفحات هم بخونم یا مواردی که کمکم میکنه رو تو همون ۴۷ صفحه خ ...

سلام عزیزم. آفرین به همتتون. 👏👏👏👏دوست داشتی بیا کانالم و گروهی دارم 

https://eitaa.com/shadinoosh

مامانل عزیز تا صفحه ی ۴۷ رو خوندم بقیه ی صفحات هم بخونم یا مواردی که کمکم میکنه رو تو همون ۴۷ صفحه خ ...

من که بشینم قرآن بخونم خونوادم میبرنم روانپزشک میگن دیوونه شدم لابد مغزیجات و عسل اینا خوبه واسه افسردگی؟؟منم خیلی حال روحیم بد مریضی داداشام و مادرمم اومده روش شوهرمم که ورشکست شده بدهیکاری به خونوادم داره وای اصن افتضاحه وضعم 

سلام مامانل عزیز خیلی ممنونم برای مطالب پر محتوا ومفید

واقعا احساس کردم یکی دردمو میدونه من سعی میکنم راهکاراتو تو زندگیم پیاده کنم

لطفا درخواست دوستامو قبول کن تا باهات خصوصی حرف بزنم