2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852598 بازدید | 4297 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان گل  اول صبح  که بلند میشی  باهمه مشکلاتت یه کاغذ بذار جلوت.  واسه خودت برنامه روز رو بنویس.  سرتو ‌شلوغ کن. واسه پیشرفت خودت و اطرافیانت تلاش کن.. الویت بندی  داشته باش. کار زیاده اونا که مهمن رو انجام بده. واسه خودت ساعت بذار بگو تا فلان ساعت این کار باید تموم شده باشه. نوشتن خیلی  خوبه..... شب نگاه کن چندتاش انجام شده خط بزن.

باشه عزیزم ممنونم البته این یخچالی وفریزری نخوردن که یه خورده سخته ولی من سعی خودم را میکنم کم کم ای ...

عزیز منم به مرور برنامه مو عوض کردم. الان دیگه شده عادتم. 

. فریزرم از سبزیجات خالیه. 

. سبزیجات به اندازه مصرف روزانه میخرم.

. گاهی مجبورم  گوشت بذارم. 

گوشت رو هم هفتگی میخرم. سه روز  اول نمیذارمش بعد دیگه مجبورم بذارم.

افرادی که اعصابشون ناراحته میل جنسیشون پایین و کمه. بستگی به میزان افسردگی بی میل هستن. در  نوع شدید طرف کلا سرد سردهستش. کلا حس تنفر دارن. وفرار میکنن. . درمانش هم  طولانی مدته. خانمهای متاهل که این مشکل رو دارن میتونم در خصوصی راهنمایی شون کنم.

خوردن 14دونه بادوم  در روز  طی چند ماه خیلی موثره. روغن زیتون واقعا غم رو میبره من اینارو ...

بچم وبال گردنمه، دوست دارم هر روز تنهایی برم پیاده روی، یا با شوهرم دو تایی وقت بگذرونیم ولی چون کسی نیس بچم بذارم پیشش، موندم چه کنم

بچم وبال گردنمه، دوست دارم هر روز تنهایی برم پیاده روی، یا با شوهرم دو تایی وقت بگذرونیم ولی چون کسی ...

چند ماه شه؟  کالسکه نداری.؟ باید عزیزم بری بیرون راه بری راهشو پیدا کن. فقط  روزی یه ربع برو.  بذارش واسه شوهرت.

ورزش وتحرک داروی شماست فانتزی زندگیت نیست.

تمام تلاشتو کن ‌شروع کنی حتی اگه شده گاهی تو  گاهی بیرونخونه

مغزیجات خیلی گرون هستند ‌شاید یه عده توان خرید نداشته باشن.  بادوم که حتما بعنوان دا رو بخرید. 

کنجد بین مغزها فوق‌العاده مقویه. بگیرید آسیاب کنید خالی بخورید. حتی میشه برد بیرون خونه  بعنوان میان وعده دوقاشق خورد.  اینقدر مقویه که  دوقاشق حس گرسنگی رو رفع میکنه. فابل توجه اونا که اهل رژیم هستن.

صبح و شب داخل انواع غذاها واسه کل خانواده بزنید. . مزه بد به غذا نمیده. کوکو شامی داخل پلو ها استنبولی  ماکارونی  بزنید چند قاشق. خصوصا غذاهای بی قوت. 

کسی خونریزی زیاد داره کم بخوره.